neosstoforum Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Η κάρτα ήχου Sound Blaster X3 μαζί με τα ακουστικά 100€ με το κουπόνι SOUNDBLASTER20. https://en.creative.com/p/amplifiers/sound-blaster-x3 Η κάρτα ήχου σκέτη στο skroutz ξεκινάει από 105.49€ https://www.skroutz.gr/s/21009510/Creative-Sound-Blaster-X3.html Και geizhals από 117.67€ https://geizhals.eu/creative-sound-blaster-x3-70sb181000000-a2171277.html Τα ακουστικά δεν τα βρήκα στο skroutz αλλά τα Aurvana Live! που μοιάζουν πάρα πολύ ξεκινάνε από 47.95€. 3 1
duffyduck Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Καλή περίπτωση αν εχει καποιος τα φραγκα και θελει καλο ηχο, η X3 ειναι αρκετα καλη.
takjar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Είχα πάρει μόνο την X3 σε προσφορά στα 100 ευρώ. Την χρησιμοποιώ, κυρίως με ακουστικά, με PC κυρίως για work-calls και με PS4 για games Έχω σχεδόν μόνιμα το SXFI ενεργοποιημένο, το οποίο σου δίνει μία αίσθηση στα work-calls ότι είσαστε στο ίδιο δωμάτιο και κάνετε φυσικά calls και μία καλύτερη εμπειρία στα games. Της οποίας εμπειρίας δεν έχω καταφέρει ακόμα να της δώσω μορφή. Δλδ, το νιώθω ότι είναι κάτι καλύτερο, χωρίς να μπορώ να πω τι είναι καλύτερο. Αξίζει η αγορά για κάποιον που θέλει κάτι παραπάνω στο ήχο του στα 100 ευρώ, πόσο μάλλον όταν σου έχει και δωράκι και ένα ζευγάρι ακουστικά σημείωση: Δεν έχω καμία γνώμη για τα ακουστικά
Μακιαβέλλι Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Τα τσίμπησα, ευχαριστώ. Ήθελα μια τίμια κάρτα, τα ακουστικά δεν περισσεύουν ποτέ. Καλή φάση.
Sanuna Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Με την συγκεκριμενη καρτα μπορω να εχω συνδεδεμενα ακουστικα μαζι με ενα 5.1 ηχοσυστημα(που εχει 3 καλωδια)? Σκοπος ειναι να παιζουν ξεχωριστα, οχι συγχρονως μαζι. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από Sanuna
7nisiotis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πολύ καλό deal ON FIRE σήμερα ο neosstoforum / αν πέσει το μάτι σου και σε κανένα headphone τύπου ψείρες ή κανέναν m2 δίσκο / ssd άρχοντας! Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από 7nisiotis 1
ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Στις 5/7/2020 στις 11:35 ΜΜ, Μακιαβέλλι είπε Τα τσίμπησα, ευχαριστώ. Ήθελα μια τίμια κάρτα, τα ακουστικά δεν περισσεύουν ποτέ. Καλή φάση. Ισχύει αυτό . Εγώ μέχρι πριν λίγες μέρες είχα 4 ζευγάρια . Ένα για το tablet , ένα για το laptop , ένα για τον σταθερό και το ένα που καθόταν έφυγε για άλλο σπίτι να το χαρεί ο αδερφός . 7.1 κιόλας
Μακιαβέλλι Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Παρέλαβα με καθυστέρηση γιατί έλειπα ήρθαν πολύ γρήγορα, μπράβο στην creative γι αυτό. Μικρή η διαφορά σε σχέση με την on board ακόμα και σε flac αρχεία. Κάποιος με καλύτερο αυτί ίσως να βρίσκει μεγαλύτερη διαφορά. Δεν δοκίμασα game με ακουστικά ακομα. ωραία τα controls πάνω στην μονάδα. Βολεύει πολύ η εναλλαγή προφίλ από μουσική σε ένα βίντεο στο YouTube με ομιλία για παράδειγμα. Τα ακουστικά είναι επιπέδου 40€, στα δικά μου αυτιά σκουπίδια... Πολύ ελαφριά και βολικά για κάποιον που δεν έχει απαιτήσεις με κακή ποιότητα κατασκευής φυσικά. Το sxfi στη μουσική είναι επίσης σκουπίδι. Μιλάμε για τρομερή αλλοίωση του πραγματικού ήχου. Και καλά δίνει soundstage, αλλά @@. Σαν να έχει πειράξει το eq ένα 5χρονο ακούγεται. Για 100€ δεν έχω παράπονο, ήξερα ότι δεν το χρειαζομουν αλλά με έτρωγε η τσέπη μιας και είχα καιρό να πάρω κάνα γκατζετακι. Κρατάω την μικρή βελτίωση του ήχου και την τρομερή βολικοτητα στην εναλλαγή προφίλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα