ronnie7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 καλησπερα.εχω αγορασει εδω και καιρο το συγκεκριμενο κινητο σε china version.θελω να βαλω την ελληνικη rom.τοχα κανει παλια,για το mi max 1 που εχω,απο το ελληνικο φορουμ της xiaomi.αλλα εχει περασει καιρος και πια μου φαινονται ολα..κινεζικα.αν ξερει κανεις καποιον να μου τη περασει με ενημερωνετε.ευχαριστω. 1
Giannismarianna Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 5/7/2020 στις 5:46 ΜΜ, ronnie7 είπε καλησπερα.εχω αγορασει εδω και καιρο το συγκεκριμενο κινητο σε china version.θελω να βαλω την ελληνικη rom.τοχα κανει παλια,για το mi max 1 που εχω,απο το ελληνικο φορουμ της xiaomi.αλλα εχει περασει καιρος και πια μου φαινονται ολα..κινεζικα.αν ξερει κανεις καποιον να μου τη περασει με ενημερωνετε.ευχαριστω. Την πέρασες η το άφησες έχω περάσει στα δικα μου κντ μερικές τώρα είμαι στο mi9 με xtrv stable miui 12 rom στείλε πμ Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από Giannismarianna
ronnie7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Στις 10/8/2020 στις 4:34 ΠΜ, Giannismarianna είπε Την πέρασες η το άφησες έχω περάσει στα δικα μου κντ μερικές τώρα είμαι στο mi9 με xtrv stable miui 12 rom στείλε πμ καλημερα καλη χρονια.οχι δεν εχω κανει τιποτα ακομα.ειμαι με το mi max 1.αν μπορεις να βοηθησεις να βαλω μια ελληνικη μου λες.ευχαριστω. 1
Giannismarianna Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Καλή χρονιά φίλε μου θα κοιτάξω να δω τί υπάρχει κ θα σού πω κ ελληνική νά μήν είναι βάζεις κ την global δεν υπάρχει θέμα, Αυτό πού χρειάζεσαι είναι να έχεις ξεκλειδωτο bootloader κ θα σου πω τι ακριβώς να κάνεις πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα