Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.εχω αγορασει εδω και καιρο το συγκεκριμενο κινητο σε china version.θελω να βαλω την ελληνικη rom.τοχα κανει παλια,για το mi max 1 που εχω,απο το ελληνικο φορουμ της xiaomi.αλλα εχει περασει καιρος και πια μου φαινονται ολα..κινεζικα.αν ξερει κανεις καποιον να μου τη περασει με ενημερωνετε.ευχαριστω.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/7/2020 στις 5:46 ΜΜ, ronnie7 είπε

καλησπερα.εχω αγορασει εδω και καιρο το συγκεκριμενο κινητο σε china version.θελω να βαλω την ελληνικη rom.τοχα κανει παλια,για το mi max 1 που εχω,απο το ελληνικο φορουμ της xiaomi.αλλα εχει περασει καιρος και πια μου φαινονται ολα..κινεζικα.αν ξερει κανεις καποιον να μου τη περασει με ενημερωνετε.ευχαριστω.

Την πέρασες η το άφησες έχω περάσει στα δικα μου κντ μερικές τώρα είμαι στο mi9 με xtrv stable miui 12 rom στείλε πμ

Επεξ/σία από Giannismarianna
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 10/8/2020 στις 4:34 ΠΜ, Giannismarianna είπε

Την πέρασες η το άφησες έχω περάσει στα δικα μου κντ μερικές τώρα είμαι στο mi9 με xtrv stable miui 12 rom στείλε πμ

καλημερα καλη χρονια.οχι δεν εχω κανει τιποτα ακομα.ειμαι με το mi max 1.αν μπορεις να βοηθησεις να βαλω μια ελληνικη μου λες.ευχαριστω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλή χρονιά φίλε μου θα κοιτάξω να δω τί υπάρχει κ θα σού πω κ ελληνική νά μήν είναι βάζεις κ την global δεν υπάρχει θέμα,

Αυτό πού χρειάζεσαι είναι να έχεις ξεκλειδωτο bootloader κ θα σου πω τι ακριβώς να κάνεις πμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...