spocky Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Εχει κανει η μητερα μου αιτηση για μεταβιβαση της κυριας συνταξης του θανοντος πατερα μου στο συστημα ΑΤΛΑΣ. Εχει βγει η αποφαση απο τις 5/8 αλλα ακομα λεφτα δεν εχει δει στον λογαριασμο που ειχε δηλωσει. Ποσο καιρο περιπου παιρνει να τα βαλουν? Υπαρχει καπου online να βλεπεις αποδεικτικο καταθεσης συνταξης? Με προβληματιζει επισης οτι ακομα δεν εχουν παρει την συνταξη του πατερα μου πισω (ειχε γινει πληρωμη μια μερα αφοτου πεθανε)
geodimis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, spocky είπε Με προβληματιζει επισης οτι ακομα δεν εχουν παρει την συνταξη του πατερα μου πισω (ειχε γινει πληρωμη μια μερα αφοτου πεθανε) Δεν την τραβάνε αμέσως μόλις φύγει. Εμένα την πήραν πίσω τη σύνταξη γύρω στους 3 μήνες μετά το θάνατο (επίσης είχε μπει 2 μέρες αφού έφυγε). Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από geodimis
spocky Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Πιστευω δεν εχουν κανει την μεταφορα ακομα στη μανα μου λογω του οτι δεν εχουν παρει πισω αυτη. Δυστυχως το 1550 δεν μπορει να εξυπηρετησει. Απορω γιατι το εχουν. Στα μισα που τους ρωτας δεν ξερουν να απαντησουν με την δικαιολογια οτι δεν εχουν προσβαση. Επισης δεν μπορει να ολοκληρωθει και η αιτηση για την επικουρικη αν δεν ολοκληρωθει η αιτηση για την κυρια.
The_Judas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Η μητέρα μου παίρνει σύνταξη χηρείας και σύνταξη αναπηρίας. Υπάρχει ενδεχόμενο να κοπεί κάποια από τις συντάξεις στο μέλλον ή δεν σχετίζεται η αναπηρίας με την βασική;
mindreader Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Χαζη ερωτηση, αλλα αν ξεκινησει η χορηγηση μερους συνταξης της θανουσης μητερας προς τον εν ζωη πατερα μου, και ερθει η στιγμη που αποβιωσει και ο πατερας μου, απλα κανω τις διαδικασιες για διακοπη συνταξης του πατερα και μονο, σωστα; Δεν ξανα-χρειαζεται παλι διαδικασιες για διακοπη της χορηγησης εκ μερους της θανουσης μητερας. Καλα τα λεω; 2
spocky Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Γνωριζει καποιος σε περιπτωση που υπαρχει χειρογραφη διαθηκη τι ενεργειες πρεπει να γινουν για την δημοσιευση? Διαβασα οτι πρεπει να κατατεθει στο ειρηνοδικειο της περιοχης μου αλλα δεν καταλαβα αν μπορω να την παω ο ιδιος η πρεπει να γινει μεσω δικηγορου? Γινεται με καποιο ραντεβου η και ηλεκτρονικα?
geodimis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, spocky είπε Γνωριζει καποιος σε περιπτωση που υπαρχει χειρογραφη διαθηκη τι ενεργειες πρεπει να γινουν για την δημοσιευση? Διαβασα οτι πρεπει να κατατεθει στο ειρηνοδικειο της περιοχης μου αλλα δεν καταλαβα αν μπορω να την παω ο ιδιος η πρεπει να γινει μεσω δικηγορου? Γινεται με καποιο ραντεβου η και ηλεκτρονικα? Αυτοπροσώπως, κάποιος απο τους συγγενείς με ταυτότητα πιστοποιητικό θανάτου και εγγγυτέρων. Θα πάρεις ημερομηνία δικάσιμου και μπόλικη...υπομονή (ανάλογα το Ειρηνοδικείο) Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2022 από geodimis
spocky Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, geodimis είπε Αυτοπροσώπως, κάποιος απο τους συγγενείς με ταυτότητα πιστοποιητικό θανάτου και εγγγυτέρων. Θα πάρεις ημερομηνία δικάσιμου και μπόλικη...υπομονή (ανάλογα το Ειρηνοδικείο) Γινεται δικαστηριο??? Δλδ θελει και εκει εξοδα δικηγορου κτλ?
geodimis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, spocky είπε Γινεται δικαστηριο??? Δλδ θελει και εκει εξοδα δικηγορου κτλ? Τυπική δικάσιμος ορίζεται για τη δημοσίευσή της. Σκέψου στο Χαλανδρίου κατέθεσα μέσα Ιουνίου 22 και πήρα δικάσιμο Μάιο 2023 2
The_Judas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spocky είπε Γνωριζει καποιος σε περιπτωση που υπαρχει χειρογραφη διαθηκη τι ενεργειες πρεπει να γινουν για την δημοσιευση? Διαβασα οτι πρεπει να κατατεθει στο ειρηνοδικειο της περιοχης μου αλλα δεν καταλαβα αν μπορω να την παω ο ιδιος η πρεπει να γινει μεσω δικηγορου? Γινεται με καποιο ραντεβου η και ηλεκτρονικα? εγώ έβαλα δικηγόρο να την καταθέσει και να παραστεί στο δικαστήριο. δεν άργησε πολύ η διαδικασία περισσότερα καθυστέρησε επειδή δεν είχε υπογραφεί η απόφαση την οποία παραλαμβάνεις μετά ηλεκτρονικα. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2022 από The_Judas
geodimis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, The_Judas είπε εγώ έβαλα δικηγόρο να την καταθέσει και να παραστεί στο δικαστήριο. Με τι αμοιβή αν επιτρέπεται; (αν παραβιάζει κανόνες και θέλεις μου στέλνεις pm..) 1
spocky Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μιας και βγηκαν τα τελη κυκλοφοριας σημερα για το 2023, ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις το παρακατω: Το αυτοκινητο του θανοντος πατερα μου δεν φαινεται ακομα να εχει αλλαξει καποια κυριοτητα. Επισης ακομα δεν εχει γινει ακομα η δικασιμος για την διαθηκη (στην οποια δεν ελεγε κατι για το αυτοκινητο). Σημερα μπηκα στο mycar και μου βγαζει αυτο: Δεν καταλαβαινω τι εννοει. Πρεπει να μπει γινει κατι με την αλλαγη του ΑΦΜ που εχει προσβαση στα τελη? Το αιτημα θα γινει απο το ΑΦΜ της μητερας μου (συζυγου). Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα?
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, spocky είπε Μιας και βγηκαν τα τελη κυκλοφοριας σημερα για το 2023, ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις το παρακατω: Το αυτοκινητο του θανοντος πατερα μου δεν φαινεται ακομα να εχει αλλαξει καποια κυριοτητα. Επισης ακομα δεν εχει γινει ακομα η δικασιμος για την διαθηκη (στην οποια δεν ελεγε κατι για το αυτοκινητο). Σημερα μπηκα στο mycar και μου βγαζει αυτο: Δεν καταλαβαινω τι εννοει. Πρεπει να μπει γινει κατι με την αλλαγη του ΑΦΜ που εχει προσβαση στα τελη? Το αιτημα θα γινει απο το ΑΦΜ της μητερας μου (συζυγου). Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα? Τα τέλη τα edit εκτυπώνεις /edit πληρώνεις και χωρίς να μπεις με κωδικούς https://www.aade.gr/polites/ohimata/teli-kykloforias-horis-kodikoys-taxisnet Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από Ukforthemoment 1
spocky Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τα τέλη τα edit εκτυπώνεις /edit πληρώνεις και χωρίς να μπεις με κωδικούς https://www.aade.gr/polites/ohimata/teli-kykloforias-horis-kodikoys-taxisnet Επεσα σε αναβαθμιση ρε γαμωτο, δεν μπορω να το δω
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, spocky είπε Επεσα σε αναβαθμιση ρε γαμωτο, δεν μπορω να το δω Βάζεις αφμ και πινακίδα ,και έτος που θες,και σου βγάζει την ειδοποίηση για να πληρώσεις. Εχεις καιρό να το κάνεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα