Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/7/2020 στις 4:29 ΜΜ, btsaroux είπε

Άνεση, μπορείς να σηκωθείς να περπατήσεις, πιο ασφαλές το τρένο. 

Συμφωνώ απολύτως. Ειδικά εγώ με 1.90 ύψος πιάνομαι αφάνταστα στο λεωφορείο. Πραγματικά μερικές φορές θέλω τόσο πολύ να απλωθώ λίγο παραπάνω ή να σηκωθώ, αλλά δε μπορώ. Αν με βολεύει το δρομολόγιο επιλέγω το τρένο χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Koromaru είπε

Υπάρχουν "δωματιάκα" με συρόμενη πόρτα, όπως έχω δει σε τρένα στο εξωτερικό, και αν ναι, υπάρχει διαφορά τιμής?

Πριν την πανδημία υπήρχαν και δεν πλήρωνες κάτι παραπάνω, γιατί ανήκουν στη Β κλάση. Αλλά τώρα που βλέπω φαίνεται ότι τα κατάργησαν επειδή μάλλον είναι πολύ κλειστός ο χώρος.

Αναφορά σε κείμενο

Ή οι θέσεις είναι τύπου κτελ/προαστιακού?

Υπάρχουν 6 θέσεις απέναντι ανά δυο. Τα καθίσματα είναι ίδια με αυτά των υπόλοιπων βαγονιών αν ρωτάς αυτό.

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Koromaru είπε

Θα φύγω λίγο από το θέμα, για να κάνω μια ερώτηση. Πώς είναι μέσα στο τρένο η διαρρύθμιση του χώρου (με ενδιαφέρει το δρομολόγιο Αθήνα-Λάρισα)? Υπάρχουν "δωματιάκα" με συρόμενη πόρτα, όπως έχω δει σε τρένα στο εξωτερικό, και αν ναι, υπάρχει διαφορά τιμής? Ή οι θέσεις είναι τύπου κτελ/προαστιακού?

Για Αθήνα-Λάρισα δεν νομίζω να αξίζει, εκτός και αν φοβάσαι για κορονοϊό τότε φύγε με το πρωινό 6:20 και 9:10 θα είσαι Λάρισα.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Πριν την πανδημία υπήρχαν και δεν πλήρωνες κάτι παραπάνω, γιατί ανήκουν στη Β κλάση. Αλλά τώρα που βλέπω φαίνεται ότι τα κατάργησαν επειδή μάλλον είναι πολύ κλειστός ο χώρος.

Υπάρχουν 6 θέσεις απέναντι ανά δυο. Τα καθίσματα είναι ίδια με αυτά των υπόλοιπων βαγονιών αν ρωτάς αυτό.

Αυτό δεν είναι το βαγόνι? Δεν φαίνεται να έχουν καταργηθεί (αν έχω καταλάβει σωστά και είναι όντως αυτά τα "δωματιάκια")

Σχόλιο 2020-07-15 023334.png

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Koromaru είπε

Αυτό δεν είναι το βαγόνι? Δεν φαίνεται να έχουν καταργηθεί (αν έχω καταλάβει σωστά και είναι όντως αυτά τα "δωματιάκια")

Σχόλιο 2020-07-15 023334.png

Ναι σωστά, αυτό είναι. Μάλλον μου ξέφυγε.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/7/2020 στις 2:39 ΜΜ, Niko Bellic είπε

Τα πάντα πιστεύω εξαρτώνται από το που θέλεις να πας στην Αθήνα ή να φύγεις αντίστοιχα. Εγώ πχ που είμαι από Πάτρα και την επόμενη εβδομάδα φευγω για Σάμο φαντάρος έκλεισα να ανέβω με το τρένο το οποίο φτάνει Πειραιά  για να πάρω το πλοίο(χωρίς μετεπιβίβαση μάλιστα μέσα στην Αθήνα).Με το ΚΤΕΛ θα έπρεπε να κατέβω Κηφισό η Ελαιώνα(;) και μετά να ψάξω τρόπο να φτάσω. (με λεωφορείο; μετρο; είμαι άσχετος από τα ΜΜΜ της πρωτεύουσας).

Καλή θητεία !!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλη θητεια! 

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, τελικα πηγα με κτελ, τελειο ταξιδακι, πολυ λιγο κοσμο, να παει εκανε 3 ωρες, να γυρισει 2.5. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...