redmedusa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Αρχικά το κόστος ήταν 750$ για το iPhone XR και 1000$ για το iPhone XS. Όμως, στο skroutz.gr το iPhone XR αρχίζει απο 640€ και το iPhone XS απο 620€. Ήλπιζα πως αν επέλεγα το XR θα έπεφτα τουλάχιστον 100€ κάτω απο την τιμή του XS. Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσει κάποιος το XR με τέτοια τιμή. 1
koutsis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Αν είναι στην ίδια τιμή, εγώ xs θα έπαιρνα. Μόνο αν σε ενδιαφέρει η μεγαλύτερη οθόνη πας σε xr, σε όλα τα άλλα είναι χειρότερο...
paolo.catti Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, koutsis είπε Αν είναι στην ίδια τιμή, εγώ xs θα έπαιρνα. Μόνο αν σε ενδιαφέρει η μεγαλύτερη οθόνη πας σε xr, σε όλα τα άλλα είναι χειρότερο... Συμφωνώ απόλυτα απλά η μπαταρία του XR είναι υπερβολικά καλύτερη από αυτήν του απλού XS οπότε πρέπει να ληφθεί και αυτό υπόψη. Παρόλα αυτά πιστεύω XS με κλειστά μάτια αν και τα δύο είναι στην ίδια κατηγορία τιμής.
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Ετσι οπως ειναι τωρα οι τιμες,οντως το XR δεν αξιζει σε σχεση με το XS.
basilis5 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 ειχα xr και πηρα xs λογω προσφορας πριν λιγο καιρο. το xr παραμενει production το xs εχει σταματησει, ισως εκει η διαφορα τιμης σαν τηλεφωνα η εμππειρια ειναι ιδια.στην οθονη δεν βλεπω καμια διαφορα, ηταν εξαιρετικη και του xr. στο μεγεθος επιτελους δεν εχω παντοφλα. η μπαταρια του xr ακομα και μετα απο ενα χρονο 91% υγεια ηταν καλυτερη απο του xs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα