Ukforthemoment Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 4 ώρες πριν, johnyb98 είπε Επειδή δεν ξέρω από πιστωτικές, να ρωτήσω 1-2 πράγματα. Η παλιά POST CREDIT, μας στείλανε την νέα τής τράπεζας. Την χρησιμοποίησε την νέα, λοιπόν, η μητέρα μου για μια αγορά €150,00, χωρίς να βάλει δόσεις. Στη συγκεκριμένη τράπεζα, δεν έχουμε λογαριασμό. Μόνο την πιστωτική. Λόγω έχει καθυστερήσει να έρθει το έντυπο ενημερωτικό (statement εάν το λέω καλά), μπορώ να πάω σε ένα ATM, να κάνω πληρωμή; Και πόσα είναι το min που μπορώ να βάλω; Μήπως επειδή η αγορά έγινε χωρίς δόσεις, δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό καταβολής, και για χωρίς τόκους, πρέπει να βάλουμε €150,00; Εφόσον δεν έχω έντυπο κινήσεων, πως ξέρω που θα στείλω χρήματα; Δεν έχω κάποιο IBAN. Έχει IBAN η καρτα-συναλλαγη; Εαν βοηθάει, έχω τέτοια έντυπα ενημέρωσης και πληρωμών από παλαιότερες αγορές τής μητέρας μου με δόσεις. Ευχαριστώ! Στην πίσω πλευρά της κάρτας υπάρχει ένα τηλέφωνο,θα το πάρεις και θα σου πουν.
Nabuko Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 8 ώρες πριν, johnyb98 είπε μπορώ να πάω σε ένα ATM, να κάνω πληρωμή; Ναι 8 ώρες πριν, johnyb98 είπε Και πόσα είναι το min που μπορώ να βάλω; Όσα θέλεις 8 ώρες πριν, johnyb98 είπε Μήπως επειδή η αγορά έγινε χωρίς δόσεις, δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό καταβολής Υπάρχει αλλά θα τοκιστούν τα υπόλοιπα που χρωστάς. Καθόλου καλή κίνηση 8 ώρες πριν, johnyb98 είπε και για χωρίς τόκους, πρέπει να βάλουμε €150,00; Σωστά. Πολύ καλή κίνηση να πληρωθεί το σύνολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα