supermanbee Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 14 ώρες πριν, TEOKOS είπε ΠΑΝΤΑ προσέχω τι συμβουλές δίνω και μετά από προσωπικές εμπειρίες Kαι τότε γιατί προτείνεις ηχεία μόνιτορ? Κι εγώ έχω μόνιτορ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τα ηχεία αυτά τα παίρνεις γιατί σου αποδίδουν ήχο χωρίς μπουσταρισμένα μπάσα ή πρίμα ή γενικά άλλες συχνότητες. Και αυτό γιατί τα χρησιμοποιούν όσοι γράφουν μουσική και αυτό τους βοηθά να κάνουν μια καλή μίξη. Επειδή ο φίλος θέλει να ακούει μπάσο αν πάρει αυτά τα ηχεία τότε θα πρέπει να μπουστάρει το μπάσο με άλλο τρόπο, μ'ένα EQ ας πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Στις 10/7/2020 στις 11:09 ΠΜ, supermanbee είπε Kαι τότε γιατί προτείνεις ηχεία μόνιτορ? Κι εγώ έχω μόνιτορ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τα ηχεία αυτά τα παίρνεις γιατί σου αποδίδουν ήχο χωρίς μπουσταρισμένα μπάσα ή πρίμα ή γενικά άλλες συχνότητες. Και αυτό γιατί τα χρησιμοποιούν όσοι γράφουν μουσική και αυτό τους βοηθά να κάνουν μια καλή μίξη. Επειδή ο φίλος θέλει να ακούει μπάσο αν πάρει αυτά τα ηχεία τότε θα πρέπει να μπουστάρει το μπάσο με άλλο τρόπο, μ'ένα EQ ας πούμε. Μάλλον λόγο εμφάνιστης. Δένουν πολύ ωραία με το δωμάτιο αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν η *εμφάνιστης* του δωματίου σου ταιριάζει με τα συγκεκριμένα αλλά τα ηχεία αυτά αν και φτηνά για αυτά που δίνουν,παίζουν αρκετά σωστα flat Mε την βοήθεια sub ,oσο είναι δυνατόν περιποίηση του χώρου κάτι γίνεται ακόμη και σε σαλόνι η χάλια ακουστικά δωμάτιο. Φτιάχνεις και ένα target curve πως το λένε ,και ακούς σύμφωνα με τα γούστα σου με όσο τονισμένο μπάσο τραβάει η όρεξή σου Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2020 από TEOKOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Στις 15/7/2020 στις 11:51 ΠΜ, TEOKOS είπε Δεν ξέρω αν η *εμφάνιστης* του δωματίου σου ταιριάζει με τα συγκεκριμένα αλλά τα ηχεία αυτά αν και φτηνά για αυτά που δίνουν,παίζουν αρκετά σωστα flat Mε την βοήθεια sub ,oσο είναι δυνατόν περιποίηση του χώρου κάτι γίνεται ακόμη και σε σαλόνι η χάλια ακουστικά δωμάτιο. Φτιάχνεις και ένα target curve πως το λένε ,και ακούς σύμφωνα με τα γούστα σου με όσο τονισμένο μπάσο τραβάει η όρεξή σου Μωρε εγώ μαζί σου, αλλά αν βάλω σε 11τμ δωμάτιο βάλω και αυτά μάλλον πρέπει να βρω δωμάτιο να κοιμάμαι. Για να με καταλάβεις. Άκου λιγο στο 1:00 και μετά. Οπως ακούνε αυτοί θέλω να ακούω θα μου πεις τώρα τι να καταλάβεις απο ένα βιντεο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gippas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Στις 9/7/2020 στις 9:03 ΠΜ, TEOKOS είπε Μένεις Αθήνα ; Αν ναι αφιέρωσε λίγο χρόνο και πήγαινε στον Νάκα και άκουσε τα Yamaha hs8. Μόλις τελειώσεις από εκεί , ακριβώς δίπλα είναι το athensproaudio. Πήγαινε και άκου τα focal a80. Άκου και τις προτάσεις τους για μηχανήματα pro-streamer Σε δεύτερο , τρίτο χρόνο είναι τα sub Κινήσου έτσι για να μην κλαις τα λεφτά σου Σε κάτι οικονομικότερο υπάρχουν και τα JBL 308 +1 για τα 308, πολύ vfm ηχεία. Εγώ στα Focal θα πρότεινα και τα Α65 (που έχω), για έναν τόσο μικρό χώρο τα 80ρια θα είναι ίσως υπερβολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_ps_21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Στις 18/7/2020 στις 3:49 ΜΜ, Chrisito είπε Μωρε εγώ μαζί σου, αλλά αν βάλω σε 11τμ δωμάτιο βάλω και αυτά μάλλον πρέπει να βρω δωμάτιο να κοιμάμαι. Για να με καταλάβεις. Άκου λιγο στο 1:00 και μετά. Οπως ακούνε αυτοί θέλω να ακούω θα μου πεις τώρα τι να καταλάβεις απο ένα βιντεο ... Αν ακούς μουσική από τέτοια βίντεο μην δώσεις ούτε 100€ γιατι θα πετάξεις τα λεφτά σου. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει απαίσιο ήχο και καθόλου μπάσο. Και όπου έχει μπάσο, μπουκώνει το μικρόφωνο του κινητού που κάνει την λήψη. Εκτός και αν απλά ήταν τυχαίο. Στο δικό μου σύστημα πάντως ακούγεται απαίσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, giannis_ps_21 είπε Αν ακούς μουσική από τέτοια βίντεο μην δώσεις ούτε 100€ γιατι θα πετάξεις τα λεφτά σου. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει απαίσιο ήχο και καθόλου μπάσο. Και όπου έχει μπάσο, μπουκώνει το μικρόφωνο του κινητού που κάνει την λήψη. Εκτός και αν απλά ήταν τυχαίο. Στο δικό μου σύστημα πάντως ακούγεται απαίσια. Αν πάω σε Edifier R1280T και τα συνδέσω με κανένα sub woofer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_ps_21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 15 λεπτά πριν, Chrisito είπε Αν πάω σε Edifier R1280T και τα συνδέσω με κανένα sub woofer? Πήγαινε να τα ακούσεις από κοντά. Μπορεί να σε καλύψουν. Εγώ όταν τα άκουσα πάντως αποφάσισα ότι με τέτοια ηχεία δεν γίνεται δουλειά και είχα λιγότερες απαιτήσεις από σένα. Τα συγκεκριμένα ηχεία δεν συνδέονται με σαμπ. Και αν καταφέρεις να τα συνδέσεις το ηχητικό αποτέλεσμα δεν θα είναι κ ότι καλύτερο υπάρχει. Κοίτα στο λέω και πάλι, όλα αυτά που ζητάς στο αρχικό σου ποστ σου εξήγησα ότι δεν γίνεται να τα πετύχεις με 100-200€. Ξεκίνα λοιπόν τις βόλτες στα μαγαζιά για ακροάσεις και όποιο σε καλύψει το αγοράζεις. Όταν αργότερα δεν σε καλύπτει πλέον το πουλάς και αγοράζεις κάτι μεγαλύτερο. Το σπορ με τον ήχο δεν τελειώνει ποτέ. Και ό,τι και αν αγοράσεις πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, giannis_ps_21 είπε Πήγαινε να τα ακούσεις από κοντά. Μπορεί να σε καλύψουν. Εγώ όταν τα άκουσα πάντως αποφάσισα ότι με τέτοια ηχεία δεν γίνεται δουλειά και είχα λιγότερες απαιτήσεις από σένα. Τα συγκεκριμένα ηχεία δεν συνδέονται με σαμπ. Και αν καταφέρεις να τα συνδέσεις το ηχητικό αποτέλεσμα δεν θα είναι κ ότι καλύτερο υπάρχει. Κοίτα στο λέω και πάλι, όλα αυτά που ζητάς στο αρχικό σου ποστ σου εξήγησα ότι δεν γίνεται να τα πετύχεις με 100-200€. Ξεκίνα λοιπόν τις βόλτες στα μαγαζιά για ακροάσεις και όποιο σε καλύψει το αγοράζεις. Όταν αργότερα δεν σε καλύπτει πλέον το πουλάς και αγοράζεις κάτι μεγαλύτερο. Το σπορ με τον ήχο δεν τελειώνει ποτέ. Και ό,τι και αν αγοράσεις πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο. το κακό ειναι πως στα ιωάννινα δεν εχουμε και πολλές επιλογές για να ακούσουμε. μάλλον θα ρίξω τις απαιτήσεις μου για αρχή και βλέπουμε. παντώς θέλω ένα καλό 2.1, speakers δεν θα με καλύψουν με τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_ps_21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, Chrisito είπε θέλω ένα καλό 2.1 Το καλό 2.1 προϋποθέτει κ ένα σεβαστό μπάτζετ. Βέβαια κάποιοι κρίνουν το καλό ανάλογα με την τιμή που το αγόρασαν. Εσύ τι ποσό διαθέτεις για αρχή; Είσαι διατεθειμένος να δώσεις κ άλλα χρήματα στην πορεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gzkat Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Για να ακουσεις μπασο πραγματικο σε στερεο, θελεις ηχεια δαπεδου με 18" γουφερ. Για να κουνηθει τωρα αυτο το ηχειο θελει ενισχυτη βαρβατο (προ-τελικο ή ολοκληρωμενο 2Χ200 watt rms το λιγοτερο με πολλα ρευματα ) εκτος και αν πας σε ηχειο που ειναι ευαισθητο πανω απο 110 db. Ολα αυτα λοιπον ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!! Αναλογα λοιπον το μπατζετ σου, πες μου να σου προτεινω, απλα τις περισσοτερες εταιρειες δεν θα τις εχεις ακουσει καν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gippas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 22 ώρες πριν, gzkat είπε Για να ακουσεις μπασο πραγματικο σε στερεο, θελεις ηχεια δαπεδου με 18" γουφερ. Για να κουνηθει τωρα αυτο το ηχειο θελει ενισχυτη βαρβατο (προ-τελικο ή ολοκληρωμενο 2Χ200 watt rms το λιγοτερο με πολλα ρευματα ) εκτος και αν πας σε ηχειο που ειναι ευαισθητο πανω απο 110 db. Ολα αυτα λοιπον ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!! Αναλογα λοιπον το μπατζετ σου, πες μου να σου προτεινω, απλα τις περισσοτερες εταιρειες δεν θα τις εχεις ακουσει καν! Ηχεία με 18" γούφερ σε δωμάτιο 15 τετραγωνικών; Για τον χώρο του και ένα 8" θα είναι υπερβολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gzkat Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 19 ώρες πριν, gippas είπε Ηχεία με 18" γούφερ σε δωμάτιο 15 τετραγωνικών; Για τον χώρο του και ένα 8" θα είναι υπερβολή Δικιο εχεις😀, αλλα θελει να κατεβαινει στα 20Hz. Εγω αναφερα το ιδανικο ηχειο για μπασο ανεξαρτητα απο τετραγωνικα. Ειναι πολυ μεγαλη συζητηση η μελετη του χωρου για το ιδανικο συστημα και σιγουρα αυτο δεν ειναι φθηνο οταν θελει να μην παραμορφωνει κιολας στις μεγαλες εντασεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gippas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, gzkat είπε Δικιο εχεις😀, αλλα θελει να κατεβαινει στα 20Hz. Εγω αναφερα το ιδανικο ηχειο για μπασο ανεξαρτητα απο τετραγωνικα. Ειναι πολυ μεγαλη συζητηση η μελετη του χωρου για το ιδανικο συστημα και σιγουρα αυτο δεν ειναι φθηνο οταν θελει να μην παραμορφωνει κιολας στις μεγαλες εντασεις. Εντάξει, και με ένα 10ρι subwoofer όπως αυτό φθάνει στα 20Hz. Το θέμα είναι πως σε τόσο μικρό χώρο θα μπουμάρει τρελά. Βέβαια μπορεί να του αρέσει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gzkat Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, gippas είπε Εντάξει, και με ένα 10ρι subwoofer όπως αυτό φθάνει στα 20Hz. Το θέμα είναι πως σε τόσο μικρό χώρο θα μπουμάρει τρελά. Βέβαια μπορεί να του αρέσει αυτό Αυτο και αν θα ειναι παραμορφωση!!!😁😁😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα