Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Το δωμάτιό μου είναι περίπου 12 τ.μ. Ακούω αμερικανικη τράπ μουσική επομένως θα ήθελα να πιάσω συχνότητες κάτω τον 20Hz για να ακούω ποιοτικό μπάσο. Δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να ψάξω αλλά θα ήθελα κάτι να συνδέεται αυτόματα με το κινητό μου, τον υπολογιστυ΄ή και την τηλεόραση. Ειδικά από το κινητό να μπορώ να αυξομειώσω κιόλας τον ήχο του συστήματος. Με ενδιαφέρει να έχω ποιοτικό ήχο σε οποιαδήποτε ένταση (δλδ σε μεγάλες εντάσεις να μην αλλοιώνεται ο ήχος) και επίσης επειδή το δωμάτιο δεν ειναι και τεράστιο θα με ενδιέφερε κάτι να χωράει σε εντοιχιζόμενο ράφι κάτω από την τηλεόραση ή σε βιβλιοθήκη.. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supermanbee Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/8124018/Bose-Wave-Soundtouch-Music-System-IV.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 35 λεπτά πριν, supermanbee είπε https://www.skroutz.gr/s/8124018/Bose-Wave-Soundtouch-Music-System-IV.html Πανάκριβο. Κάτι κοντά σε αυτό? https://www.skroutz.gr/s/11250176/LG-CJ45.html#specs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_ps_21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, Chrisito είπε Το δωμάτιό μου είναι περίπου 12 τ.μ. Ακούω αμερικανικη τράπ μουσική επομένως θα ήθελα να πιάσω συχνότητες κάτω τον 20Hz για να ακούω ποιοτικό μπάσο. Δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να ψάξω αλλά θα ήθελα κάτι να συνδέεται αυτόματα με το κινητό μου, τον υπολογιστυ΄ή και την τηλεόραση. Ειδικά από το κινητό να μπορώ να αυξομειώσω κιόλας τον ήχο του συστήματος. Με ενδιαφέρει να έχω ποιοτικό ήχο σε οποιαδήποτε ένταση (δλδ σε μεγάλες εντάσεις να μην αλλοιώνεται ο ήχος) και επίσης επειδή το δωμάτιο δεν ειναι και τεράστιο θα με ενδιέφερε κάτι να χωράει σε εντοιχιζόμενο ράφι κάτω από την τηλεόραση ή σε βιβλιοθήκη.. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Δεν υπάρχει κάτι που να κάνει όλα αυτα που ζητάς και ταυτόχρονα να είναι κ φθηνό. Η ποιότητα που ζητας ειναι καθαρά θέμα υποκειμενικό κ μέχρι να ακούσεις ένα άλλο σύστημα πιο ακριβό και πιο ποιοτικό απο αυτό που έβαλες εσύ θα σε καλύψει μια χαρά. Πάρε αυτό που πρότεινες αλλά μην περιμένεις να γκρεμίσεις σπίτια. Πιο πολλή βαβούρα θα κάνει παρά ποιότητα. Φιλικά στα λέω μιας κ ξεκίνησα από ένα φθηνό και εγώ καποια στιγμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 11 λεπτά πριν, giannis_ps_21 είπε Δεν υπάρχει κάτι που να κάνει όλα αυτα που ζητάς και ταυτόχρονα να είναι κ φθηνό. Η ποιότητα που ζητας ειναι καθαρά θέμα υποκειμενικό κ μέχρι να ακούσεις ένα άλλο σύστημα πιο ακριβό και πιο ποιοτικό απο αυτό που έβαλες εσύ θα σε καλύψει μια χαρά. Πάρε αυτό που πρότεινες αλλά μην περιμένεις να γκρεμίσεις σπίτια. Πιο πολλή βαβούρα θα κάνει παρά ποιότητα. Φιλικά στα λέω μιας κ ξεκίνησα από ένα φθηνό και εγώ καποια στιγμή. Μια χαρά τα λες απλά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να κοιτάξω. Home cinema, hi - fi τι απ όλα? διάβασα σε άλλα θεματα ότι μπορώ να αγοράσω τώρα κάτι σαν βάση και να το εξελίσω και να προσθέτω και άλλα πράγματα σιγά σιγά. Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο αλλά στείλε μου κάπου να διαβάσω ωστέ να ξέρω πως πρέπει να αρχίσω. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να γκρεμίσω σπίτια όσο να ακούω ποιοτικό ήχο τον οποίον θα στέλνω ασύρματα από κινητό ή υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_ps_21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Chrisito είπε διάβασα σε άλλα θεματα ότι μπορώ να αγοράσω τώρα κάτι σαν βάση και να το εξελίσω και να προσθέτω και άλλα πράγματα σιγά σιγά. Απλά τα πράγματα. Στέρεο συστημα για να ακους με 2 ηχεια κ ενα σαμπ, ή Home cinema το οποιο μπορεις να ξεκινησεις απο 2 ηχεια κ να φτάσεις μέχρι όσα μπορει να πάρει πανω του ο ενισχυτης. Και στις δυο περιπτώσεις χρειάζεται ενισχυτης. Πάνω σε αυτον συνδέονται όλα. Το home cinema οπως σου ειπα ξεκιναει με 2 ηχεια μπροστα, συνήθως δαπέδου, μετα το κεντρικό ηχειο, τα πίσω ηχεια κ ενα σαμπ. Αυτο ειναι το λεγόμενο 5.1. Μετά προσθέτεις ή σταματάς εκει. Κατα κύριο λόγο το home cinema είναι για να βλέπεις ταινίες. Στη μουσική θα ακούς από τα δυο κεντρικά ηχεία τα οποία θα είναι κ τα πρωτα και σημαντικότερα που θα πρέπει να αγοράσεις. Σαφώς αν πας σε αυτή τη λυση μην περιμένεις να γλιτώσεις με 180€. Όσοι έχουμε home cinema έχουμε δώσει πολλά παραπάνω απο 180€ και συνήθως δεν σταματάει το σπορ. Γι αυτο σου είπα οτι πάρε αυτο με τα 180 μέχρι να μην σε καλύπτει. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από giannis_ps_21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, giannis_ps_21 είπε Απλά τα πράγματα. Στέρεο συστημα για να ακους με 2 ηχεια κ ενα σαμπ, ή Home cinema το οποιο μπορεις να ξεκινησεις απο 2 ηχεια κ να φτάσεις μέχρι όσα μπορει να πάρει πανω του ο ενισχυτης. Και στις δυο περιπτώσεις χρειάζεται ενισχυτης. Πάνω σε αυτον συνδέονται όλα. Το home cinema οπως σου ειπα ξεκιναει με 2 ηχεια μπροστα, συνήθως δαπέδου, μετα το κεντρικό ηχειο, τα πίσω ηχεια κ ενα σαμπ. Αυτο ειναι το λεγόμενο 5.1. Μετά προσθέτεις ή σταματάς εκει. Κατα κύριο λόγο το home cinema είναι για να βλέπεις ταινίες. Στη μουσική θα ακούς από τα δυο κεντρικά ηχεία τα οποία θα είναι κ τα πρωτα και σημαντικότερα που θα πρέπει να αγοράσεις. Σαφώς αν πας σε αυτή τη λυση μην περιμένεις να γλιτώσεις με 180€. Όσοι έχουμε home cinema έχουμε δώσει πολλά παραπάνω απο 180€ και συνήθως δεν σταματάει το σπορ. Γι αυτο σου είπα οτι πάρε αυτο με τα 180 μέχρι να μην σε καλύπτει. Δικαιο έχει αλλά είμαι την άποψης πάντα να παίρνω κάτι καλό και να τελειώνω όχι να πάω σε κάτω του μεσαίου και να το πουλάω όσο όσο. Δλδ για αρχή για μουσική θα πάρω έναν ενυσχητική και δυο ηχεία δαπέδου. Αυτοενισχυόμενα δεν προτείνεις; Επίσης ο ενισχυτής είναι αυτός που συνδέεται με το bluetooth για να δώσει ήχο που στέλνεται από το κινητό; ταινίες δεν με ενδιαφέρουν, ούτε θα κάνω παρτυ απλά ακούω κομμάτια που παίζουν σε insta stories από τους migos πχ πριν κυκλοφορήσουν και ακούγονται γαμάτα, και όταν τα βάζω σε ένα παλαιο creative 2.1 δεν τρελαίνομαι. θέλω να γεμίζει το δωματιο μπάσο ήχο, να το έχω τέρμα χαμηλά αλλά να σκάει το μπάσο και στον ελάχιστο ήχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 200 ευρω και αυτα που ζητας δεν παιζει αυτα για κατω απο 20 Hz παλι δεν παιζουν ... τεραστια κουβεντα τωρα απο και περα θα σου προτεινα να πας να ακουσεις διαφορα καλα ακουστικα σε αυτα τα χρηματα ειναι ισως η πιο γηινη λυση απο και εκει περα μαζευεις χρηματα και με κανα 500αρικο+ ψαχνεις ακους προσεκτικα ενα στερεο συστημα που θα ειναι μια τιμια εισαγωγη στον καλο ηχο εναλλακτικα κοιτα και τις λυσεις για μονιτορ ηχεια ενεργα αμα θες νταβαντουρι 2.1 με sub απο home cinema συστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_ps_21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Chrisito είπε Αυτοενισχυόμενα δεν προτείνεις; Δεν είναι ότι δεν το προτείνω, εγώ έχω επιλέξει την οδό με ενισχυτή και ηχεία. Τα αυτοενισχυόμενα, αν ποτέ πεις ότι θες να φτιάξεις home cinema (γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου έρθει) θα πρέπει όλα να τα αλλάξεις από την αρχή. 18 ώρες πριν, Chrisito είπε Επίσης ο ενισχυτής είναι αυτός που συνδέεται με το bluetooth για να δώσει ήχο που στέλνεται από το κινητό; Συνδέεται ναι, αλλά δεν με ενδιαφέρει και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου μιας και δεν έχεις και την καλύτερη ποιότητα ήχου αν αναπαράγεις από το κινητό. Το μόνο που κάνω εγώ από το κινητό είναι ο έλεγχος του ενισχυτή μιας και σου παρέχει περισσότερες πληροφορίες στην οθόνη του κινητού. Μέσω μιας εφαρμογής διαμοιράζει ήχο στον ενισχυτή αν επιλέξεις Denon/Marantz. Για άλλη μάρκα δεν ξέρω, θα πρέπει να το κοιτάξεις πριν κάνεις κάποια αγορά. 18 ώρες πριν, Chrisito είπε θέλω να γεμίζει το δωματιο μπάσο ήχο, να το έχω τέρμα χαμηλά αλλά να σκάει το μπάσο και στον ελάχιστο ήχο Θες καλά ηχεία, ώστε να έχουν καθαρό ήχο και στα χαμηλά και στα ψηλά. Ενισχυτή (να ταιριάζει με τα ηχεία) ικανό να τα οδηγήσει σωστά ώστε να μην καεί αλλά να μην πάθουν ούτε τα ηχεία κάτι. Και για να έχεις και μπάσο στον ελάχιστο ήχο θες ένα τέτοιο σαμπ τουλάχιστον https://www.skroutz.gr/s/11579691/SVS-SB-1000.html. Δείγμα είναι το σαμπ. Υπάρχουν πάρα πολλά, εγώ έχω ένα τέτοιο και μελλοντικά θα προσθέσω και δεύτερο. Σου το δείχνω μόνο και μόνο για να καταλάβεις ότι η ποιότητα που ψάχνεις πληρώνεται πολύ πιο ακριβά απο τα 180€ που είχες αρχικά σαν μπάτζετ. 13 ώρες πριν, xrhstosiak είπε αυτα για κατω απο 20 Hz παλι δεν παιζουν ... τεραστια κουβεντα Επίσης ξέχασα να πω οτι κάτω απο 20Hz είναι δύσκολο να πας όπως πολύ σωστά λέει ο xrhstosiak. Ειδικά αν μιλάμε για ηχείο κ όχι για σαμπ εκεί είναι που ούτε με κιάλια δεν τα πλησιάζεις. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, σου πρότεινα από την αρχή να πάρεις αυτό που είχες βρει αν και δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές. Πήγαινε να το ακούσεις πρώτα. Σε κάθε άλλη περίπτωση πρέπει να διαβάσεις πολύ, να ρωτήσεις πολλά και το σημαντικότερο να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από giannis_ps_21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 5/7/2020 στις 1:55 ΜΜ, Chrisito είπε Το δωμάτιό μου είναι περίπου 12 τ.μ. Ακούω αμερικανικη τράπ μουσική επομένως θα ήθελα να πιάσω συχνότητες κάτω τον 20Hz για να ακούω ποιοτικό μπάσο. Δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να ψάξω αλλά θα ήθελα κάτι να συνδέεται αυτόματα με το κινητό μου, τον υπολογιστυ΄ή και την τηλεόραση. Ειδικά από το κινητό να μπορώ να αυξομειώσω κιόλας τον ήχο του συστήματος. Με ενδιαφέρει να έχω ποιοτικό ήχο σε οποιαδήποτε ένταση (δλδ σε μεγάλες εντάσεις να μην αλλοιώνεται ο ήχος) και επίσης επειδή το δωμάτιο δεν ειναι και τεράστιο θα με ενδιέφερε κάτι να χωράει σε εντοιχιζόμενο ράφι κάτω από την τηλεόραση ή σε βιβλιοθήκη.. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Για να πιάσεις ακόμα και στον μικρό σου χώρο συχνότητες κάτω από τα 20 Ηz, θέλεις χιλιάδες ευρώ. Αλλά ακόμα και αν τα δώσεις, τα αυτιά σου πιάνουν αυτές τις συχνότητες (κανε ένα ακοόγραμμα και τα καταλάβεις το εννοώ). Έγραψες ότι ακούς ραπ....... ποιος σου είπε ότι υπάρχουν όργανα στη ραπ που κατεβαίνουν ως εκεί (στα 20Hz)? Τέλος πάντων, από αυτά που γράφεις θέλεις ένα δυνατό ηχείο με bluetooth, αλλά θα πρέπει να ανεβείς πολύ σε χρήματα (μα πολύ). Το συστηματακι που έβαλες είναι, όπως σου έγραψε ο φίλος πιο πάνω, για βαβούρα. Φυσικά δεν είναι 720 watt, η μέτρηση ισχύος δεν γίνεται με τον τυποποιημένο τρόπο, αλλά απλά δίνουν τα watt αιχμής με πολύ μεγάλο ποσοστό παραμόρφωσης, απλά και μόνο για να εντυπωσιάσουν (και να κοροιδεψουν προφανώς), όσους δεν είναι σχετικοί με το θέμα. Στη θέση σου, θα έψαχνα για ένα ζευγάρι pa ηχεία και έναν επαγγελματικό ενισχυτή, θα έβαζα και ένα bluetooth δεκτή και θα έφτανα πολύ κοντά σε αυτό που θέλεις και πάλι όμως θέλεις περισσότερα χρήματα. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από tasos2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, tasos2012 είπε Για να πιάσεις ακόμα και στον μικρό σου χώρο συχνότητες κάτω από τα 20 Ηz, θέλεις χιλιάδες ευρώ. Αλλά ακόμα και αν τα δώσεις, τα αυτιά σου πιάνουν αυτές τις συχνότητες (κανε ένα ακοόγραμμα και τα καταλάβεις το εννοώ). Έγραψες ότι ακούς ραπ....... ποιος σου είπε ότι υπάρχουν όργανα στη ραπ που κατεβαίνουν ως εκεί (στα 20Hz)? Τέλος πάντων, από αυτά που γράφεις θέλεις ένα δυνατό ηχείο με bluetooth, αλλά θα πρέπει να ανεβείς πολύ σε χρήματα (μα πολύ). Το συστηματακι που έβαλες είναι, όπως σου έγραψε ο φίλος πιο πάνω, για βαβούρα. Φυσικά δεν είναι 720 watt, η μέτρηση ισχύος δεν γίνεται με τον τυποποιημένο τρόπο, αλλά απλά δίνουν τα watt αιχμής με πολύ μεγάλο ποσοστό παραμόρφωσης, απλά και μόνο για να εντυπωσιάσουν (και να κοροιδεψουν προφανώς), όσους δεν είναι σχετικοί με το θέμα. Στη θέση σου, θα έψαχνα για ένα ζευγάρι pa ηχεία και έναν επαγγελματικό ενισχυτή, θα έβαζα και ένα bluetooth δεκτή και θα έφτανα πολύ κοντά σε αυτό που θέλεις και πάλι όμως θέλεις περισσότερα χρήματα. Για αρχή ένα home cinema 5.1 θεωρείς πως θα ήταν καλύτερη επολογή: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Chrisito είπε Για αρχή ένα home cinema 5.1 θεωρείς πως θα ήταν καλύτερη επολογή: Oχι!!!!! Τι το θελεις το 5.1 αφου οι απαιτησεις σου ειναι για ακροαση μουσικης? Γιατι να πεταξεις χρηματα για περισσοτερα καναλια και ηχεια,οταν δεν θα τα χρειαστεις? Την προταση μου στην ειπα,με λιγα σχετικα χρηματα θα παρεις τον ηχο που θελεις.Αλλωστε μιλαμε για ραπ μουσικη,δεν σε ενδιαφερει τοσο η ακριβεια και η μουσικοτητα στην αναπαραγωγη,αλλα η ενταση και το δυνατο μπασο. Προφανως δεν θα εχεις τις ευκολιες ενος κανονικου hi-fi συστηματος (οπως και την λεπτομερεια στον ηχο),αλλα και για αυτα πρεπει να ανεβεις πολυ σε χρηματα. Για να παρεις μια ιδεα τι εννοω...... https://www.skroutz.gr/s/5701688/The-T-Amp-E-400.html https://www.skroutz.gr/s/392193/Behringer-B212XL.html#reviews και ενας bluetooth δεκτης με αυτα θα παρεις τον ηχο που ζητας για την μουσικη που ακους,με λιγα σχετικα χρηματα.Αυτα τουλαχιστον εχουν πραγματικη ισχυ και οχι οι μαιμουδιες των συστηματων τυπου LG.Αλλα προφανως σε κατι τετοιο δεν θα βαλεις να ακουσεις κλασσικη ή τζαζ. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2020 από tasos2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Στις 5/7/2020 στις 6:29 ΜΜ, Chrisito είπε Μια χαρά τα λες απλά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να κοιτάξω. Home cinema, hi - fi τι απ όλα? διάβασα σε άλλα θεματα ότι μπορώ να αγοράσω τώρα κάτι σαν βάση και να το εξελίσω και να προσθέτω και άλλα πράγματα σιγά σιγά. Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο αλλά στείλε μου κάπου να διαβάσω ωστέ να ξέρω πως πρέπει να αρχίσω. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να γκρεμίσω σπίτια όσο να ακούω ποιοτικό ήχο τον οποίον θα στέλνω ασύρματα από κινητό ή υπολογιστή. Μένεις Αθήνα ; Αν ναι αφιέρωσε λίγο χρόνο και πήγαινε στον Νάκα και άκουσε τα Yamaha hs8. Μόλις τελειώσεις από εκεί , ακριβώς δίπλα είναι το athensproaudio. Πήγαινε και άκου τα focal a80. Άκου και τις προτάσεις τους για μηχανήματα pro-streamer Σε δεύτερο , τρίτο χρόνο είναι τα sub Κινήσου έτσι για να μην κλαις τα λεφτά σου Σε κάτι οικονομικότερο υπάρχουν και τα JBL 308 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supermanbee Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, TEOKOS είπε Yamaha hs8 3 ώρες πριν, TEOKOS είπε focal a80 3 ώρες πριν, TEOKOS είπε JBL 308 Αυτά είναι ηχεία μόνιτορ. Ο άνθρωπος θέλει να ακούει μπάσα, τονισμένα μπάσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, supermanbee είπε Αυτά είναι ηχεία μόνιτορ. Ο άνθρωπος θέλει να ακούει μπάσα, τονισμένα μπάσα ΠΑΝΤΑ προσέχω τι συμβουλές δίνω και μετά από προσωπικές εμπειρίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα