karib Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Παιδιά με ποιο τρόπο μπορούμε να κάνουμε τον Internet Explorer να ανοιγει στο καθορισμένο μέγεθος που ΕΜΕΙΣ θέλουμε? Εγω τον προτιμώ maximized συνέχεια. Αλλα ο ie ανοίγει όπως του γουσταρει, χωρίς να ξερω γιατι. Maximize εγώ, ανοίγω αλλο 2ο παράθυρο μετά, minimize αυτός! Η ανοίγει σε άσχετο μέγεθος. Μια κόντρα που πρέπει να λάβει τέλος, δε νομίζετε? Τι να κανω? Να τελειώσω με το θέμα μια για πάντα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Προφανώς θα εννοείς όταν ανοίγεις νέα σελίδα με το Open in New Window... Η λύση φαίνεται απλή αλλά είναι λίιιγο μπερδεψουά: 1. Ανοίγουμε ένα παράθυρο IE και μπαίνουμε Insomnia (πού αλλού;). 2. Δεξί κλικ σε ένα link. Ανοίγει νέο παράθυρο. Προσοχή, δεν κάνουμε το νέο παράθυρο maximize! 3. Από την κάτω δεξιά γωνία του νέου παραθύρου, τραβάμε με το ποντίκι ώστε να γεμίσει την οθόνη το παράθυρο. 4. Κλείνουμε το νέο παράθυρο. Κάθε επόμενο 'νέο' παράθυρο που ανοίγουμε, θα γεμίζει την οθόνη. Ναι, το ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς maximize αλλά μην είμαστε πλεονέκτες...
karib Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Ναι, το ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς maximize αλλά μην είμαστε πλεονέκτες... Toν εφαρμόζω αυτό τον τρόπο. Δεν ειναι maximize... Απο το τιποτα θα μου πεις... Λεω, δε μπορει , θα υπάρχει τρόπος.
KenZone Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 NAI, UPARXEI!!! http://www.jiisoft.com/iemaximizer/ This program will automatically maximize new Internet Explorer and Outlook Express windows for you. It also includes a function for hiding/closing all IE windows with a userdefined hotkey. You can also open new IE windows and automatically have them sent to the background. The program is also capable of closing popup windows. Na'nai kala o WERT pou mou anoixe ta matia...
karib Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Καλα ε, δεν ειχα ποτε φανταστει οτι θα χρειαζονταν ειδικο προγραμμα γι αυτη την τόσο απλη δουλεια!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Να'σαι καλά KenZone και να'σαι καλά wert!
karib Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Να'σαι καλά KenZone και να'σαι καλά wert! Mη μου πεις οτι το δοκιμασες!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Φυσικά. Και δουλεύει άψογα!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μένεις άφωνος που το δοκίμασα; :?: Δηλ. τι έπρεπε να κάνω; Άσε που, εφόσον προέρχεται από τον wert, είναι εγγύηση!
karib Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μένεις άφωνος που το δοκίμασα; Οχι, για το οτι υπάρχει τετοιο προγραμμα. Άσε που, εφόσον προέρχεται από τον wert, είναι εγγύηση! Δεν εχω λογο να το αμφισβητήσω.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Ανοίγουμε ένα νέο παράθυρο (όπως αυτό ανοίξει) και κατόπιν, το κάνουμε maximize και το κλείνουμε από το x πάνω δεξία. Από εκεί και πέρα, ανοίγει maximized. Το δοκίμασα ξανά και δούλεψε μόλις τώρα... Για μετά από restart του μηχανήματος δεν παρέχουμε εγγυήσεις... Πάντως αυτό που έγραψα παραπάνω, πάντα μου δούλευε και ακόμα μου δουλεύει. Αν δεν δουλέψει αμέσως, μπορεί να χρειαστεί μερικές επαναλήψεις για να πάρει την ρύθμιση (δεν κάνω πλάκα - το έχω δει κι αυτό).
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Αν πατήσεις δεξί και ιδιότητες στο εικονίδιο του explorer κάπου λέει "Run:". Αλλαξε το σε maximized και πάτα Apply & OK.
karib Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 gRooV εγραψες!!!!!!!!!!!!! It seems to work!
badvariemai Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Αν πατήσεις δεξί και ιδιότητες στο εικονίδιο του explorer κάπου λέει "Run:". Αλλαξε το σε maximized και πάτα Apply & OK. Egw giati den mporw na to vrw pouthena auto? Exw WinXP GR. Pantws to programmataki douleuei mia xara...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.