Προς το περιεχόμενο

peri services o logos

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

katarxas prokatabolika signwmh an exei 3anaeipw8ei ayto to 8ema alla me mia proxeirh anazhthsh pou ekana de brhka kati.

poia services twn windows xp pro 8ewreitai eseis oti mporoume na kanoume disable AFOBA (na einai kara-checkarismeno ayto)..

akolou8isa enan guide tou pc magazine kai ekana disable arketa kai nomizw pws telika ayto einai h aitia pou to sistima mou sernetai.

ena apo ayto htan kai to Indexing Service pou elege to periodiko pws epibradinei ti leitourgia tou diskou.egw pali apo tote pou to ebala automatic eida to sistima na apogeiwnetai.

eseis pws ri8mizetai ta services sas?kanete kapoia disable kai an nai poia?

proteinete kati tetio se arketa isxriro mixanima (P4@2,4 533 FSB,512 DDR Ram 333 MHz)?

eyxaristw gia oles tis gnwmes.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όσες φορές έχω κάνει format, ακολουθώ αυτόν τον οδηγό:

http://www.blackviper.com/WinXP/service411.htm

Δεν μου έχει συμβεί τίποτα κακό ακόμα (κάποιος μου έσπασε τον καθρέφτη του οδηγού στο αυτοκίνητο αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση...).

Δημοσ.

einai ola safe ayta pou proteinei o filos?

wraio guide,an kai to indexing to leei na to kanoume disable.

8a to diabasw,8a to efarmosw kai 8a dw ta apotelesmata.

eyxaristw poly file mou paredwse!;)

• Super Moderators
Δημοσ.
einai ola safe ayta pou proteinei o filos? [...]

Τι να πω; Εμένα πάντως δεν μου έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποιώ βέβαια πάντα τη ρύθμιση Safe.

Τσέκαρε κι αυτό μήπως σε βοηθήσει (είναι του ίδιου τύπου αλλά έχει ένα πινακάκι με συγκεντρωμένα τα services και έχει ρυθμίσεις για Gaming, Super Tweak κλπ - εγώ παραμένω στο Safe):

http://www.blackviper.com/WinXP/servicecfg.htm

Αν πάντως σε βολεύει το Indexing Service, τότε απλά άστο να τρέχει - δεν είναι απαραίτητο να κάνεις ό,τι ακριβώς λέει ο τύπος...

Δημοσ.

pwpw paidia sas XILIOEYXARISTW!:D

de 3erw pio service apo ola eftaige h poios sindiasmos eftaige alla me to sigkekrimeno registry tweak to sistima paei safws kalytera! :lol:

pwpw me glitwsate apo format!

ase pou nomiza pws eixa kapoio hardware problima!:P

Δημοσ.

biastika na xarw!:(

pali xalia to sistima...

*sigh* sernomai me P4@2,4 kai 512 MB DDR re paidia!:(

ti sto kalo ftaiei enas 8eos 3erei...

mallon me blepw na pigainw gia formta pali...

pws mporw na diapistwsw an exw kapoio hardware problima!?

to write caching sta policies tou sklirou ti einai!?

Δημοσ.

31 processes molis bootare (ekana restart gia na metrisw)

norton antivirus 2004 exw alla de nomizw na ftaiei o nortonas,se 2 filarakia mou me athlon 2100+ kai P4@2,6 (800 FSB) trexei mia xara.idia mnimi exoume.

re cis lete na ftaiei kanas skliros h kamia mnimi?an kai etre3a to Prime95 kai de mou brhke kapoio hardware error.

pantws emena mou fanetai h me Indexing Service se Automatic (ekeino to tweak to eixe balei palei disable) to sistima paei poly kalytera?

Δημοσ.
31 processes molis bootare (ekana restart gia na metrisw)

norton antivirus 2004 exw alla de nomizw na ftaiei o nortonas' date='se 2 filarakia mou me athlon 2100+ kai P4@2,6 (800 FSB) trexei mia xara.idia mnimi exoume.

re cis lete na ftaiei kanas skliros h kamia mnimi?an kai etre3a to Prime95 kai de mou brhke kapoio hardware error.

pantws emena mou fanetai h me Indexing Service se Automatic (ekeino to tweak to eixe balei palei disable) to sistima paei poly kalytera?[/quote']

Den katalavainw ti hardware provlhma mporei na exeis!!31 processes einai polla sto start up!K pistepse me o nortonas trwei arketa resources...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...