Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για ΠΜΣ "πληροφορική" πανεπιστημίου Πειραιά


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, ειμαι 27 ετών με πτυχίο σε θετικές επιστήμες και ασχολουμε με τον προγραμματισμό από μου εκτός σχολής. Είμαι σε επίπεδο που γνωρίζω κάνα δυο γλώσσες και φτιάχνω εφαρμογές διαδικτύου με back end api (python) και vanilla JavaScript front. Ξέρω πολύ βασικά πράγματα σε αλγόριθμους και βάσεις δεδομένων.

 

Έχω κάνει αίτηση στο μεταπτυχιακό αυτό που απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν πρώτο πτυχίο σε πληροφορική. Από το πρόγραμμα σπουδών φιανεται να έχει αρκετή ύλη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξιζει. Όσοι γνωρίζουν η έχουν φοιτήσει στο συγκεκριμένο ΠΜΣ θα ήθελα εντυπώσεις για τις γνώσεις που αποκομεις. Φοβάμαι μην είναι τελείως επιφανειακές γνώσεις καθώς απευθύνεται σε άτομα άλλων σχολων με μηδενικές γνώσεις πληροφορικής

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε απόφοιτους μη πληροφορικών τμημάτων που έχουν ελάχιστη ή μηδενκή επαφή με τον κλάδο. Το πρόγραμμα σπουδών του είναι ουσιαστικά συμπτυγμένη μορφή του προπτυχιακού. Αφού γνωρίζεις κάποια πράγματα από πληροφορική, καλύτερα να επιλέξεις κάποιο άλλο μεταπτυχιακό με πιο προχωρημένα μαθήματα, φθηνότερο και με μικρότερη χρονική διάρκεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...