Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε

Ναι, θα έχεις θέμα.

Άρα η βρίσκω κάτι σε αυτό το offset,η κάθομαι στα αυγά μου 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτσε στ' αυγά σου, και εφόσον σε «τρώει» η τσέπη σου, ξόδεψτα σε κάτι πιο χρήσιμο..

Επεξ/σία από _BASSstarlet_
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Skouli2410 είπε

Άρα η βρίσκω κάτι σε αυτό το offset,η κάθομαι στα αυγά μου 😂

Κατσε στα αυγά σου γιατί με μεγάλες ζάντες θα ψοφήσει το αμάξι.Δεν θα  πηγαίνει βήμα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε

Κάτσε στ' αυγά σου, και εφόσον σε «τρώει» η τσέπη σου, ξόδεψτα σε κάτι πιο χρήσιμο..

Έχεις καμία ιδέα ;😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _BASSstarlet_ είπε

Αμέ.

Ηχοσύστημα.

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ καλό αυτό που έχει αλλά έξτρα μπάσο δεν θα με χάλαγε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H απλα μπορεις να βαλεις ακριβως το ιδιο μεγεθος που εχεις τωρα αλλα σε πιο ομορφες ζαντες. Θεωρητικα και επιδοσεις θα κερδισεις (αν ειναι πιο ελαφριες) και το αμαξι θα ομορφηνει.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

H απλα μπορεις να βαλεις ακριβως το ιδιο μεγεθος που εχεις τωρα αλλα σε πιο ομορφες ζαντες. Θεωρητικα και επιδοσεις θα κερδισεις (αν ειναι πιο ελαφριες) και το αμαξι θα ομορφηνει.

Νομίζω πιο μεγάλο πρόβλημα θα είναι το offset παρά το μέγεθος της ίντσας της ζάντας,εαν και διάβασα ότι ανάλογα με το width αλλάζει και το offset,ισχύει αυτό ; Αν ναι πως ακριβώς ; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Skouli2410 είπε

Νομίζω πιο μεγάλο πρόβλημα θα είναι το offset παρά το μέγεθος της ίντσας της ζάντας,εαν και διάβασα ότι ανάλογα με το width αλλάζει και το offset,ισχύει αυτό ; Αν ναι πως ακριβώς ; 

μα γιαυτο λεω να παρεις ακριβως το ιδιο μεγεθος ζαντας σε ολα.

Δημοσ.

Η ζάντα πάει με σετ χαμηλώματος για να το ευχαριστηθείς.Σε αμάξι με τόσα άλογα εκτός από το ότι θα ψοφήσει δε θα εκμεταλλευθείς / ευχαριστηθείς  τα λεφτά που θα δώσεις.Ηχοσύστημα όπως είπαν παραπάνω είναι καλή ιδέα.

Δημοσ.

Αδερφέ, άσε τα παππούδια να λένε τα δικά τους. Εγώ σε καταλαβαίνω, βάλε μια 17αρα όμορφη ζάντα με 225 λάστιχο να βλέπεις το αμάξι να κ@υλώνεις και να το χαίρεσαι.  

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Skouli2410 είπε

Το 1.6 FSI 115hp.

Οσο αφορά το offset,εαν του κατασκευαστή είναι 56 για 17αρες και εχω βρει κάτι ζάντες που έχουν 45...να τις βάλω η θα εχω θέμα ; 

Σε σοβαρά κράτη,θα σε έκοβαν στο ΚΤΕΟ,στην Ελλάδα κάνεις ότι θέλεις.

Απάντησα τι σου εγκρίνουν αυτοί που κατασκεύασαν το αμάξι σου.Κανε ότι νομίζεις,απλά ρώτησε την ασφαλιστική σου αν σε καλύπτει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, supermanbee είπε

Αδερφέ, άσε τα παππούδια να λένε τα δικά τους. Εγώ σε καταλαβαίνω, βάλε μια 17αρα όμορφη ζάντα με 225 λάστιχο να βλέπεις το αμάξι να κ@υλώνεις και να το χαίρεσαι.  

Και να το κανει τι οταν στα ηδη 11+ δευτερα που εχει για 0-100 παει 12 πχ; Θα εχει τις επιδοσεις σχεδον απο ενα ATOS.

Αλλα αν αυτο θελει αυτο ας βαλει κανεις δεν του ειπε οχι (εξαλλου αν ηθελε επιδοσεις θα πηγαινε σε αλλο αυτοκινητο οποτε ισως και να εχεις δικιο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...