Twoface Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, papoys1 είπε Κάποιοι μιλούν πίσω από ένα πληκτρολόγιο και χωρίς να ξέρουν την αγορά. Αρχικά οι γύφτοι δεν πωλούν μεταχειρισμένα ρούχα.Συνήθως πωλούν κινέζικα με στάμπες μαιμού γνωστών εταιρειών καθώς και παλαιά στοκ από εργοστάσια καταστήματα κ.λ.π. Μεταχειρισμένα ρούχα πωλούν κυρίως σε Λαικές δικοί μας και σε κάποιες αρκετοί Αλβανοί στους οποίους ενδεχομένως καταλήγουν ρούχα που συγκεκτρώνονται από την εταιρεία που έχει ο Αλβανός και έχει γεμίσει με κάδους συλλογής μεταχειρισμένων ρούχων την Αττική ενδεχομένως και την περιφέρεια.Αυτά φυσικά δεν είναι από κλίβανο είναι όπως τα ρίχνουν κάποιοι στους κάδους ,γίνεται διαλογή και καταλήγουν συνήθως σε ημιπαράνομους πάγκους κυρίως Λαικών αγορών. Από τα υπόλοιπα ένα μέρος έρχεται από ανεπτυγμένες χώρες (δυστυχώς μετατεθήκαμε στις υποανάπτυκτες) Αγγλία , Βέλγιο, Ελβετία , Ολανδία , Γαλλία κ.λ.π. και τα συγκεκριμένα ενδεχομένως να έχουν περάσει από κλίβανο και πωλούνται πιο επίσημα ακόμη και σε καταστήματα.Τώρα αν κάποιος αγοράσει το ένα ή το άλλο το καλύτερο πριν το φορέσει να κάνει ένα πολύ καλό πλύσιμο άσχετα αν είναι πλυμένο ή όχι. Άσχετος.... 25 λεπτά πριν, supermanbee είπε Εγώ το παίζω έξυπνος, τι θα κάνεις γι' αυτό? άρα η άποψή σου δεν είναι αντικειμενική Έχεις δίκιο φίλος...
Dante80 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Η μόνη εμπειρία που έχω από το θέμα μεταχειρισμένων ρούχων είναι πως πριν από 25 χρόνια περίπου είχα τσιμπήσει ένα δερμάτινο τζάκετ μεταχειρισμένο - περιέργως, έχει επιζήσει ακόμα αν και δεν μου κάνει. Το είχα πάρει στην βίλα Αμαλίας, στο υπόγειο τότε υπήρχε "δανειστική/ανταλλακτική γκαρνταρόμπα". Προχώ πολύ για την εποχή. Άφηνες ένα ρούχο, έπαιρνες ένα ρούχο. Οπότε δεν έδωσα φράγκο για το τζάκετ, αν και άφησα ένα φλάιτ αν θυμάμαι καλά στην θέση του...😅 Σαν ιδέα, η αγορά (και πώληση από τον πελάτη) μεταχειρισμένων ρούχων με βρίσκει θετικό. Καλό πλύσιμο πριν το βάλεις (έτσι και αλλιώς το κάνουμε), και είσαι κομπλέ. 1
ManFromEarth Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, Twoface είπε Άσχετος.... Έχεις δίκιο φίλος... Εσύ ρε μαν γιατί μπήκες τόσο επιθετικά; να συζητάς σαν άνθρωπος δεν ξέρεις; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, Twoface είπε Θέλω τόσα πολλά να γράψω αλλά θα κρατηθώ. Το να πας σε ένα ελληνικό μαγαζί να δώσεις 5€ για ένα μπλουζάκι καινούργιο θα σας χαλάσει ;; Σε κάθε αγορά πάντα θα υπάρχει ενας καταστηματάρχης ( που καταστρέφει την αγορά ) και πουλάει τα ρούχα του για ένα μικρό κομμάτι ψωμί ( πουκάμισα 10€ παντελόνια 10€ μπλούζες 5€ βερμούδες 10€ ) Το να πάτε δίνεται λεφτά στους ΓΥΦΤΟΥΣ που κάνουν ξέπλυμα χρήματος με τα μεταχειρισμένα μαγαζιά με εκπλήσσει πραγματικά. Το βλέπω και στην δικιά μου περιοχή που έχουν ανοίξει 10 τέτοια εντελώς τυχαία γύφτοι και πάει ο κόσμος και τους στηρίζει. Για να πουλήσεις ένα μεταχειρισμένο ρούχο πρέπει να υπάρχουν 2 καρτελακια , το ένα πρέπει να λέει πότε πέρασε από κλίβανο όπου φυσικά δεν έχουν περάσει ποτέ !! ( Τρώει πρόστιμο 5000€ τους λέει ευχαριστώ και τους κερνάει και καφέ γιατί ΧΕΣΤΗΚΕ ) Ντροπή λοιπόν να τους στηρίζει ο κόσμος και να βλέπεις ρούχα με στάμπες από ιδρώτα .... Ντροπή να λέτε για φοροδιαφυγή των επαγγελματιών αλλά να στηρίζεται τους γύφτους που ανά 6 μήνες αλλάζουν αφμ στην επιχείρηση και δεν αποδίδουν ποτέ τον ΦΠΑ. Μην μου το παίξει κανείς έξυπνος γιατί είμαι και μέσα στο χώρο και του ρούχου και αυτούς που τους ελέγχουν ( συγγενείς ) . Ας μην μιλήσω για πιστόλια σε ενοίκια και πληρωμές υπαλλήλων !!! Καληνύχτα σας .... δηλαδη να παω σε ελληνικο καταστημα για να μου πουλησει μπλουζα απο ασια μερια, να πληρωσω καπελο λογο ΕΛΙΝΗΚΩ!! απ οτι αν πηγαινα σε κινεζο/αλυσιδα και αυτος με τη σειρα του να πιστολιαζει νοικια και να εχει τον υπαλληλο με 300 ευρω σπαστο ωραριο, απληρωτες υπερωριες και να του ζηταει και το δωρο πισω? αστειος εισαι.
Twoface Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε δηλαδη να παω σε ελληνικο καταστημα για να μου πουλησει μπλουζα απο ασια μερια, να πληρωσω καπελο λογο ΕΛΙΝΗΚΩ!! απ οτι αν πηγαινα σε κινεζο/αλυσιδα και αυτος με τη σειρα του να πιστολιαζει νοικια και να εχει τον υπαλληλο με 300 ευρω σπαστο ωραριο, απληρωτες υπερωριες και να του ζηταει και το δωρο πισω? αστειος εισαι. Μπορείς να πας και στην λαϊκή λοιπόν αν σε χαλάει ο ελληναρας ! Τα πουλάνε φθηνά και πάνε σε ποσότητα. Επίσης ελληνικό μπλουζάκι λιανική μπορείς να βρεις και με 5€ χωρίς βάφτιση. Ρόλο παίζει το βαμβάκι , όλα γράφουν 100% αλλά παίζει ρόλο και η ποιότητα. Οπότε ναι μπορείς να βρεις και φθηνό ελληνικό χωρίς να είναι βαφτισμενο . Αστείος λοιπόν είσαι εσύ που είσαι παντελώς ΑΣΧΕΤΟΣ και έχεις και άποψη
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Twoface είπε Μπορείς να πας και στην λαϊκή λοιπόν αν σε χαλάει ο ελληναρας ! Τα πουλάνε φθηνά και πάνε σε ποσότητα. Επίσης ελληνικό μπλουζάκι λιανική μπορείς να βρεις και με 5€ χωρίς βάφτιση. Ρόλο παίζει το βαμβάκι , όλα γράφουν 100% αλλά παίζει ρόλο και η ποιότητα. Οπότε ναι μπορείς να βρεις και φθηνό ελληνικό χωρίς να είναι βαφτισμενο . Αστείος λοιπόν είσαι εσύ που είσαι παντελώς ΑΣΧΕΤΟΣ και έχεις και άποψη μα λαικη παω
Salvation81 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Αφενος καποια απο αυτα τα ρουχα ειναι κλεμενα. Αφετερου ακομα και κλεμενα να μην ειναι και να ειναι πεταμενα σε καδους σιγουρα οσοι τα πετανε δεν τα πετανε για να τα πουλησει μετα καποιος αλλα για να τα παρουν ατομα που δεν εχουν για να αγορασουν ρουχα. Καποτε διαβαζα πως αυτα τα ρουχα τα παιρνουν και απο ατομα που μετα απο ατυχηματα καταληγουν στα νοσοκομεια και καπουτ. Οποιο και απο τα παραπανω να ισχυει πρεπει να υπαρχει και ενας σεβασμος ως προς τον ιδιο σας τον εαυτο, το να υπαρχει εστω και 1% περιπτωση να πηρε καποιος Levis με 3ε το οποιο να ανηκε σε νεκρο ανθρωπο πχ νομιζω αρκει (και ολα αυτα για να λεει φοραω Levis και οχι πχ μια αγνωστη μαρκα). 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις