Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους , έχω ένα macbook pro 2018 15' και αυτές τις μέρες έχω παρατηρήσει ότι δεν μπορεί να μπουτάρει . Είτε το έχω στο ρεύμα είτε στην μπαταρία δεν μπορεί να μπουτάρει με τίποτα . Δυο φορές άνοιξε κατά τύχη και δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα . οταν βαζω την τροφοδοσία ακούγεται ο ήχος ... όχι βεβαια σε όλες τις usb-c αλλα παρόλα αυτα ο υπολογιστής δεν ανοίγει 

Δημοσ.

Την Δευτέρα παει σερβις .... γνωστοί μου λένε ότι ειναι θεμα μιας καλωδιοταινίας που συνδέεται με την οθόνη .... Ποιοτικό λάπτοπ .... στον δεύτερο του χρόνο , όπου το λειτουργώ ως desktop 

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο. Μου το έκανε την πρώτη φορά που το άνοιξα μετά το setup. Πήρα τηλέφωνο το service, μου είπαν να τους το στείλω. Το έβαλα στο ρεύμα για κανα 5 λεπτο και άνοιξε. Μου έβγαλε ένα μήνυμα αν θέλω να συνεχίσω, πάτησα ok κι από τότε δεν μου το ξαναέκανε μέχρι και σήμερα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, i love rock είπε

Καλησπέρα σε όλους , έχω ένα macbook pro 2018 15' και αυτές τις μέρες έχω παρατηρήσει ότι δεν μπορεί να μπουτάρει . Είτε το έχω στο ρεύμα είτε στην μπαταρία δεν μπορεί να μπουτάρει με τίποτα . Δυο φορές άνοιξε κατά τύχη και δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα . οταν βαζω την τροφοδοσία ακούγεται ο ήχος ... όχι βεβαια σε όλες τις usb-c αλλα παρόλα αυτα ο υπολογιστής δεν ανοίγει 

μηπως καταλαθος το αφησες να καταπιει ολη την μπαταρια? 

Δημοσ.

οχι αυτή την στιγμή το δουλεύω δεν ξέρω με ποιον τρόπο , αλλα και το πρώι που ξαναανοιξε η μπαταρία του ήταν στο 98 τις εκατό ...Το λάπτοπ ειναι συνέχεια στο ρεύμα δουλεύει σαν desktop 

Δημοσ.

το έχω απο χθες ανοιχτό γιατί πρέπει να δουλέψω .... μακάρι να είχα την δυνατότητα των τεστ ...λογικά θα το δοκιμάσω σε λίγες μέρες αν δεν εχει φύγει για service 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...