skiabox Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Καλημέρα σε όλους. Παρατηρώ σήμερα που γράφω κάτι σε php χρησιμοποιώντας το PhpStorm μετά από καιρό που είχα να πιάσω εργαλείο της Jetbrains ότι παγώνει κατά την πληκτρολόγηση αρκετά συχνά θα έλεγα. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Εχω macbook pro 16 οπότε το μηχάνημα είναι ισχυρό.
Predatorkill Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δοκιμασε να κανεις disable το smooth scroll. ποση μνημη δινεις στο phpstorm? Δωσε τουλαχιστον 3-4GB. Δοκιμασε να κανεις και ενα invalidate cache and restart αλλα θα χασεις το file change history.
skiabox Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Predatorkill είπε Δοκιμασε να κανεις disable το smooth scroll. Δοκιμασε να κανεις και ενα invalidate cache and restart αλλα θα χασεις το file change history. Καλώς τον φίλο μου. Εχω την εντύπωση όσο και αν φαίνεται κουλό ότι συμβαίνει μόνο όταν χρησιμοποιώ το ίδιο το laptop με μπαταρία και όχι όταν είναι στην πρίζα με εξωτερικό πληκτρολόγιο και εξωτερική οθόνη. 4 ώρες πριν, Predatorkill είπε ποση μνημη δινεις στο phpstorm? Δωσε τουλαχιστον 3-4GB. 2gb βλέπω είναι το default. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2020 από skiabox
vadou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, skiabox είπε Εχω την εντύπωση όσο και αν φαίνεται κουλό ότι συμβαίνει μόνο όταν χρησιμοποιώ το ίδιο το laptop με μπαταρία και όχι όταν είναι στην πρίζα Δεν είναι κουλό αυτό. Όλα τα λειτουργικά, όταν το laptop δεν είναι συνδεμένο στο ρεύμα ρίχνουν το performance για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.
coffeex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, skiabox είπε Καλώς τον φίλο μου. Εχω την εντύπωση όσο και αν φαίνεται κουλό ότι συμβαίνει μόνο όταν χρησιμοποιώ το ίδιο το laptop με μπαταρία και όχι όταν είναι στην πρίζα με εξωτερικό πληκτρολόγιο και εξωτερική οθόνη. Ότι είπε και ο vadou + δες και τις επιλογές που σου δίνει το PhpStorm στο Power Save Mode πχ απενεργοποιείς κάποια χαρακτηριστικά ώστε να έχεις καλύτερη απόδοση όταν είσαι με μπαταρία.
Predatorkill Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 4/7/2020 στις 10:27 ΜΜ, skiabox είπε Καλώς τον φίλο μου. Εχω την εντύπωση όσο και αν φαίνεται κουλό ότι συμβαίνει μόνο όταν χρησιμοποιώ το ίδιο το laptop με μπαταρία και όχι όταν είναι στην πρίζα με εξωτερικό πληκτρολόγιο και εξωτερική οθόνη. 2gb βλέπω είναι το default. Για κανε ενα update, φτιαξανε αρκετα performance issues π.χ. https://youtrack.jetbrains.com/issue/IDEA-238301 https://confluence.jetbrains.com/display/PhpStorm/PhpStorm+2020.1.3+Release+Notes Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από Predatorkill
skiabox Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Για κανε ενα update, φτιαξανε αρκετα performance issues π.χ. https://youtrack.jetbrains.com/issue/IDEA-238301 https://confluence.jetbrains.com/display/PhpStorm/PhpStorm+2020.1.3+Release+Notes To έκανα το update. Θα φανεί αν διορθώθηκε κάτι το Σαββατοκύριακο που θα χρησιμοποιήσω πάλι το laptop με μπαταρία. Πολύ δυνατό το phpstorm btw σε php/laravel development. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από skiabox
Predatorkill Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Γενικα ολα της jetbrains ειναι καλα αλλα ρουφανε τον κωλο τους απο πορους του εκαστοτε μηχανηματος. Εχουν κανει αλματα βεβαια στην αποδοση, αλλα μου φενεται οτι τρομπαρουν οι devs τους και ολο κατι σπανε σε καθε νεα εκδοση... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2020 από Predatorkill
skiabox Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 10 ώρες πριν, Predatorkill είπε Γενικα ολα της jetbrains ειναι καλα αλλα ρουφανε τον κωλο τους απο πορους του εκαστοτε μηχανηματος. Εχουν κανει αλματα βεβαια στην αποδοση, αλλα μου φενεται οτι τρομπαρουν οι devs τους και ολο κατι σπανε σε καθε νεα εκδοση... Αν το τρέξεις σε άλλη virtual machine από την embedded βλέπεις βελτίωση;
Predatorkill Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, skiabox είπε Αν το τρέξεις σε άλλη virtual machine από την embedded βλέπεις βελτίωση; Δεν το εχω δοκιμασει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα