Tsif83 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα. Έκανα μετάβαση από Android σε IPhone και δεν μπορώ να μεταφέρω τις συνομιλίες του WhatsApp από το Android στο iPhone. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2020 από Tsif83
koutsis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tsif83 είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Έκανα μετάβαση από Android σε IPhone και δεν μπορώ να μεταφέρω τις συνομιλίες του WhatsApp από το Android στο iPhone. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στο viber και στο WhatsApp δεν μπορείς να μεταφέρεις τις συνομιλίες από το Android στο ios μιας και το backup σώζεται σε διαφορετικό cloud (gdrive και i cloud) Δεν μπορείς να κάνεις κάτι δυστυχώς... Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2020 από koutsis
nikosgnr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 22 ώρες πριν, Tsif83 είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Έκανα μετάβαση από Android σε IPhone και δεν μπορώ να μεταφέρω τις συνομιλίες του WhatsApp από το Android στο iPhone. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υπάρχουν 3rd Party προγράμματα (επι πληρωμή) που κάνουν τη μεταφορά.
DamonEvans Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το gb whatsapp σε https://techbigs.com/gb-whatsapp.html, αυτή η εφαρμογή είναι κατάλληλη τόσο για iPhone όσο και για Android Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2020 από DamonEvans
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα