APPLEGEEK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) εχω παρει μια πολυ μικρη έγκριση απο εθνική NBG για 3Κ. καμιά φορα βλεπω προϊόντα με ατοκες δόσεις ετσι το σκεπτικά να παρω πιστωτική,. αλλα αξίζει?> υπαρχει κάποιο ρίσκο? ειναι safe να την κανω λινκ με paypal? μετα το 1 χρονο 8ελει συνδρομή 33 ευρω. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2020 από APPLEGEEK
APPLEGEEK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, zio10 είπε Για τις άτοκες δόσεις για μένα αξίζει ναι. υπαρχει καποιο ρισκο? τους ειπα 8ελω ολικη πληρωμη οτι και να αγορασω καλα δεν εκανα? δεν θελω να μου βαζουν τοκους δηλαδη.
paolo.catti Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 22 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε εχω παρει μια πολυ μικρη έγκριση απο εθνική NBG για 3Κ. καμιά φορα βλεπω προϊόντα με ατοκες δόσεις ετσι το σκεπτικά να παρω πιστωτική,. αλλα αξίζει?> υπαρχει κάποιο ρίσκο? ειναι safe να την κανω λινκ με paypal? μετα το 1 χρονο 8ελει συνδρομή 33 ευρω. Για τις άτοκες δόσεις και μόνο αξίζει! Απλά θέλει λίγη προσοχή να πληρώνεις στο σύνολο τον λογαριασμό του κάθε μήνα και δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα με τόκους! 1
APPLEGEEK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, paolo.catti είπε Για τις άτοκες δόσεις και μόνο αξίζει! Απλά θέλει λίγη προσοχή να πληρώνεις στο σύνολο τον λογαριασμό του κάθε μήνα και δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα με τόκους! Ναι της είπα να κρατάνε ολικό πόσο καλά.δεν έκανα ?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 για τους λόγους που έχουν αναφερθεί προσωπικά έχω επιλέξει να μην έχω πιστωτική κάρτα και δεν το έχω μετανιώσει έχω χρεωστική κάρτα στην οποία όταν έχω χρήματα μέσα κάνω τις αγορές μου έχω και μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα για συγκεκριμένου είδους αγορές (κυρίως από το διαδίκτυο)
paolo.catti Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε Ναι της είπα να κρατάνε ολικό πόσο καλά.δεν έκανα ? Ναι καλά έκανες! Από όσο ξέρω στην Πειραιώς τουλάχιστον που έχω πιστωτική η αυτόματη πληρωμή γίνεται την τελευταία ημέρα που λήγει ο λογαριασμός της κάρτας. Απλά θα πρέπει να υπάρχει όλο το ποσό μέσα στον λογαριασμό για να μπορέσει να τα τραβήξει. Παρόλα αυτά μπορείς στη συνέχεια να ακυρώσεις την αυτόματη πληρωμή και να την πληρώνεις μόνο σου μόλις εκδοθεί ο λογαριασμός και να μην περιμένεις να πληρωθεί αυτόματα στην λήξη του.
APPLEGEEK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, paolo.catti είπε Ναι καλά έκανες! Από όσο ξέρω στην Πειραιώς τουλάχιστον που έχω πιστωτική η αυτόματη πληρωμή γίνεται την τελευταία ημέρα που λήγει ο λογαριασμός της κάρτας. Απλά θα πρέπει να υπάρχει όλο το ποσό μέσα στον λογαριασμό για να μπορέσει να τα τραβήξει. Παρόλα αυτά μπορείς στη συνέχεια να ακυρώσεις την αυτόματη πληρωμή και να την πληρώνεις μόνο σου μόλις εκδοθεί ο λογαριασμός και να μην περιμένεις να πληρωθεί αυτόματα στην λήξη του. Εάν πέσει σκ ίσως με.χρεωσει ΔηλΣη ? Οκ θα δω... Ευχαριστώ
paolo.catti Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε Εάν πέσει σκ ίσως με.χρεωσει ΔηλΣη ? Οκ θα δω... Ευχαριστώ Δεν κάνει τίποτα. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, ikorolis είπε για τους λόγους που έχουν αναφερθεί προσωπικά έχω επιλέξει να μην έχω πιστωτική κάρτα και δεν το έχω μετανιώσει έχω χρεωστική κάρτα στην οποία όταν έχω χρήματα μέσα κάνω τις αγορές μου έχω και μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα για συγκεκριμένου είδους αγορές (κυρίως από το διαδίκτυο) Έχεις δυνατότητα για άτοκες δόσεις ?
kage Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μετά το χρόνο ίσως να λέει αν δεν τζιραρεις ένα ετήσιο Χ ποσό μόνο τότε θα πληρώσεις τα 33€?
APPLEGEEK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, kage είπε Μετά το χρόνο ίσως να λέει αν δεν τζιραρεις ένα ετήσιο Χ ποσό μόνο τότε θα πληρώσεις τα 33€? Εθνική δεν. Νομίζω απλά τα δίνεις ότι πόσο. Πήρα ένα πολύ μικρό ποσό μην μπλεξω. 3000 όριο μόνο.
mclein² Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 51 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε εχω παρει μια πολυ μικρη έγκριση απο εθνική NBG για 3Κ. καμιά φορα βλεπω προϊόντα με ατοκες δόσεις ετσι το σκεπτικά να παρω πιστωτική,. αλλα αξίζει?> υπαρχει κάποιο ρίσκο? ειναι safe να την κανω λινκ με paypal? μετα το 1 χρονο 8ελει συνδρομή 33 ευρω. μονο οι φτωχοι ψαχνουν τις ατοκες δοσεις, φτωχος εισαι ; 😆
APPLEGEEK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, mclein² είπε μονο οι φτωχοι ψαχνουν τις ατοκες δοσεις, φτωχος εισαι ; 😆 Ναι 2
kage Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν σ βαλανε με την μια μόνοι τους 3κ όριο κάτι θετικο θα είδαν Σχεδόν πάντα είναι λιγοτερα τα ορια Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2020 από kage 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα