MAVROGENHSS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους.αντιμετοπιζω το εξής πρόβλημα.Αγορασα μια οθόνη για το opel vectra (είναι αυτή στη φωτογραφία) ,και επειδή έχει ένα μικρό χτύπημα θα αντικατασταθεί.Το πρόβλημα μου είναι ότι δε γνωρίζω πως θα την κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις γιατί έχω περάσει τους κωδικούς πρόσβασης του email μου.Παρ όλο που είναι anroid 9.1 το μενού της στις ρυθμίσεις δεν γράφει πουθενά εργοστασιακές ρυθμίσεις.. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη.ευχαριστω
stark Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Επιχείρησες να επικοινωνήσεις με τον πωλητή και να τον ρωτήσεις;
chios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δεν νομίζω να μην υπάρχει factory reset, το ίδιο μενού με κινητά έχουν όλα αυτά τα συστήματα, μάλλον δεν έψαξες καλά το μενού.
taslikos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Αποσυνδέσου από το ίδιο το gmail από υπολογιστή. Μόλις το βάλεις στο Internet το Ραδιο θα αποσυνδεθεί αυτόματα. Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για τέτοιο Ραδιο, πως το είδες? Είναι γρήγορο και αξιόπιστο? Από Κίνα σου ήρθε με τελώνιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα