Jim.Panag. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Έχω ένα hp....Και καθώς δουλεύει μετά από λίγη ώρα μου βγάζει το παρακα τφω μήνυμα.... Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα στον υπολογιστή σας,και πρέπει να γίνει επανεκκίνηση. Α υτη τη στιγμή συλλέγουμε ορισμένες πληροφοριες σφαλματων και στην συνέχεια μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση. Κωδικός σφάλματος: UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION **Τι μπορεί να ευθύνεται?
micos000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν κρίνουμε από το σφάλμα, η λέξη store παραπέμπει σε πρόβλημα αποθηκευτικού χώρου. Κατέβασε για αρχή το hdsentinel στην trial έκδοση του, κάντο εγκατάσταση και τρέξτο. Δες τι λέει στην υγεία του δίσκου, πρέπει να είναι 100%. Αν είναι εντάξει ο δίσκος, ενδέχεται να είναι και πρόβλημα με τις θερμοκρασίες. Οπότε κατεβάζεις το HWInfo (έχει και Portable αν δε θέλεις να το εγκαταστήσεις), το αποσυμπιέζεις ή το κάνεις εγκατάσταση και το τρέχεις. Επέλεξε για αρχή sensors only και δες τις θερμοκρασίες, ιδίως της cpu και αν το λάπτοπ έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών και της gpu/vga. Δούλεψε το λίγο και παρατήρησε αν ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες πάνω από 80 βαθμούς. Αν ναι, τότε ίσως θέλει εσωτερικό καθάρισμα και αλλαγή πάστας. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2020 από micos000 1 1
Crybal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Το πιθανότερο ειναι όπως τα λεει παραπάνω αλλά υπάρχει και μια μικρή πιθανοτητα να είναι θεμα επαφων.Ξεκουμπωσε και ξανακουμπωσε τον δισκο.Στο εχει κάνει πολλές φορές? 1
snbblp Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 9 ώρες πριν, Jim.Panag. είπε Έχω ένα hp....Και καθώς δουλεύει μετά από λίγη ώρα μου βγάζει το παρακα τφω μήνυμα.... Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα στον υπολογιστή σας,και πρέπει να γίνει επανεκκίνηση. Α υτη τη στιγμή συλλέγουμε ορισμένες πληροφοριες σφαλματων και στην συνέχεια μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση. Κωδικός σφάλματος: UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION **Τι μπορεί να ευθύνεται? το 154 είναι RAM error, ή πρόβλημα διαχείρισης της kernel memory, ή χαλασμένα αρχεία και μητρώο. Τεχνική περιγραφή εδώ: https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/drivers/debugger/bug-check-0x154--unexpected-store-exception και βήμα προς βήμα οδηγίες εδώ: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/unexpectedstoreexception-on-windows-10/620173ff-3ad0-429b-9feb-d8c1fcd60530
Jim.Panag. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, micos000 είπε Αν κρίνουμε από το σφάλμα, η λέξη store παραπέμπει σε πρόβλημα αποθηκευτικού χώρου. Κατέβασε για αρχή το hdsentinel στην trial έκδοση του, κάντο εγκατάσταση και τρέξτο. Δες τι λέει στην υγεία του δίσκου, πρέπει να είναι 100%. Αν είναι εντάξει ο δίσκος, ενδέχεται να είναι και πρόβλημα με τις θερμοκρασίες. Οπότε κατεβάζεις το HWInfo (έχει και Portable αν δε θέλεις να το εγκαταστήσεις), το αποσυμπιέζεις ή το κάνεις εγκατάσταση και το τρέχεις. Επέλεξε για αρχή sensors only και δες τις θερμοκρασίες, ιδίως της cpu και αν το λάπτοπ έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών και της gpu/vga. Δούλεψε το λίγο και παρατήρησε αν ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες πάνω από 80 βαθμούς. Αν ναι, τότε ίσως θέλει εσωτερικό καθάρισμα και αλλαγή πάστας. Η υγεία του δίσκου είναι 100% Ο δίσκος Ειναι m2 .Ε πισης οταν κάνει επανεκκίνηση μ βγαζει.....os not founded ....σα να μην διαβάζει δίσκο 1 ώρα πριν, Crybal είπε Το πιθανότερο ειναι όπως τα λεει παραπάνω αλλά υπάρχει και μια μικρή πιθανοτητα να είναι θεμα επαφων.Ξεκουμπωσε και ξανακουμπωσε τον δισκο.Στο εχει κάνει πολλές φορές? Μπορεί να μου το κάνει συνέχεια Κ να μ βγάζει Os not founded αλλά μπορει να μην το κάνει Κ καθόλου. Απλά μ κάνει εντύπωση ότι η υγεία του δίσκου είναι 100. Μου μυριζεται σφάλμα μητρικής???
snbblp Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 14 λεπτά πριν, Jim.Panag. είπε Η υγεία του δίσκου είναι 100% Ο δίσκος Ειναι m2 .Ε πισης οταν κάνει επανεκκίνηση μ βγαζει.....os not founded ....σα να μην διαβάζει δίσκο Μπορεί να μου το κάνει συνέχεια Κ να μ βγάζει Os not founded αλλά μπορει να μην το κάνει Κ καθόλου. Απλά μ κάνει εντύπωση ότι η υγεία του δίσκου είναι 100. Μου μυριζεται σφάλμα μητρικής??? Είναι σφάλμα STORE, όχι σφάλμα STORAGE. Ψάχνεις λάθος λύση σε λάθος πρόβλημα. Αντίο, καλή συνέχεια. 1
Jim.Panag. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 22 λεπτά πριν, snbblp είπε Είναι σφάλμα STORE, όχι σφάλμα STORAGE. Ψάχνεις λάθος λύση σε λάθος πρόβλημα. Αντίο, καλή συνέχεια. επομένως που να ρίξω βαρος?? Κ να ψαξω??
peiraiask Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 αν ο δισκος δεν εχει βαρεσει, πιθανως ειναι απο υπερθερμανση . η οποια μπορει να χτυπαει επεξεργαστη, μνημη γραφικά κ δεν ξερω τι αλλο. αν ενας ανεμιστηρας δυνατος η το ερκοντισιον βελτιωνουν το προβλημα.. ειναι ο λογος που πολλοι αγοραζουν κατι βασεις ανεμιστηρα για λαπτοπ. η αλλιως ξαναπερασμα τα γουιν σε αλλο δισκο κ βλεπεις αν κολλανε κ αυτα. μπορει να ειναι κ κατι αλλο που να μην το καταλαβαινω βεβαια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα