Τέρης Α. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Αν ρίξετε μια ματιά στο forum θα δείτε ότι πολλοί έχουν πρόβλημα να πάνε τις μνήμες τους 3000 και 3200, ενώ ο κατασκευαστής το υποστηρίζει. Υπάρχει και περίπτωση να μην υποστηρίζονται ούτε στα 2400. Και το χειρότερο, δεν έχει βρεθεί λύση.
Nik1239 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Αν ρίξετε μια ματιά στο forum θα δείτε ότι πολλοί έχουν πρόβλημα να πάνε τις μνήμες τους 3000 και 3200, ενώ ο κατασκευαστής το υποστηρίζει. Υπάρχει και περίπτωση να μην υποστηρίζονται ούτε στα 2400. Και το χειρότερο, δεν έχει βρεθεί λύση. Δεν είναι τίποτα noname ραμ είναι καλές hyperx που έχει κάποια παρόμοια μοντέλα στο σάιτ του κατασκευαστή αλλά στα 3000mhz και κάτω
Nik1239 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Αν ρίξετε μια ματιά στο forum θα δείτε ότι πολλοί έχουν πρόβλημα να πάνε τις μνήμες τους 3000 και 3200, ενώ ο κατασκευαστής το υποστηρίζει. Υπάρχει και περίπτωση να μην υποστηρίζονται ούτε στα 2400. Και το χειρότερο, δεν έχει βρεθεί λύση. Τελικά θα βάλω μητρική την asus prime a320m-k σε αυτήν θα έχω θέματα; Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο ραμ ποια να βάλω; Η g.skill υπάρχει στο σάιτ του κατασκευαστή αλλά μόνο μία και όχι dual channel σε περίπτωση που βάλω δύο τέτοιες Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από Nik1239
kostas_anes Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Η HDV 4.0 σηκώνει μνήμες στον θεό, αν υποστηρίζει και το CPU λόγω του 1DPC configuration (τα 2 slots που έχει). Η μητρική όμως είναι σάπια για αρκετούς άλλους λόγους, κυρίως το VRM. Στην ίδια τιμή θα σου πρότεινα την B450M S2H της Gigabyte μιας και είναι πολύ ανώτερη. Έχω κάνει review και τις δύο αν θες παραπάνω λεπτομέρειες, εδώ η HDV και εδώ η S2H. Στις 5/7/2020 στις 1:23 ΜΜ, Nik1239 είπε Τελικά θα βάλω μητρική την asus prime a320m-k σε αυτήν θα έχω θέματα; Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο ραμ ποια να βάλω; Η g.skill υπάρχει στο σάιτ του κατασκευαστή αλλά μόνο μία και όχι dual channel σε περίπτωση που βάλω δύο τέτοιες Mόλις το είδα το μύνημα. Δεν γνωρίζω για την prime, αλλά μιας και είναι Α320 θα χάσεις την όποια δυνατότητα overclock είχες. Τώρα για τις μνήμες, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα έχεις θέμα.
Nik1239 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Η HDV 4.0 σηκώνει μνήμες στον θεό, αν υποστηρίζει και το CPU λόγω του 1DPC configuration (τα 2 slots που έχει). Η μητρική όμως είναι σάπια για αρκετούς άλλους λόγους, κυρίως το VRM. Στην ίδια τιμή θα σου πρότεινα την B450M S2H της Gigabyte μιας και είναι πολύ ανώτερη. Έχω κάνει review και τις δύο αν θες παραπάνω λεπτομέρειες, εδώ η HDV και εδώ η S2H. Mόλις το είδα το μύνημα. Δεν γνωρίζω για την prime, αλλά μιας και είναι Α320 θα χάσεις την όποια δυνατότητα overclock είχες. Τώρα για τις μνήμες, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα έχεις θέμα. Ναι θα πάρω τελικά αυτήν της asus διότι έχω διαβάσει πολλά κακα σχόλια για τις asrock όσο ότι είναι α320 δεν με πολύ νοιάζει διότι το pc θα δοθεί στον θείο μου που δεν σκαμπαζει από τέτοια άρα πιθανό πρόβλημα που μπορει να βγάλει η asrock με το oc δεν θα ξέρει τι να κάνει και επίσης δεν θα ασχοληθώ με oc γτ το τροφοδοτικό δεν είναι ότι καλύτερο και θέλω να είναι σταθερό το σύστημα Ραμ πήρα τις hyperx όπου να ναι θα παραγγείλω και τα υπόλοιπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα