Προς το περιεχόμενο

προγράμματα που κολάνε

MINDER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχουν δύο προγράμματα των windows 10 το ένα είναι το πληκτρολόγιο οθόνης και το δεύτερο ο μεγενθυντικός φακός.

Τα έχω συντόμεύση στην γραμμή εργασιών γιατί τα χρησιμοποιώ συχνά.

Και στο προηγούμενο σύστημα με Intel επεξεργαστή και στο τωρινό με ryzen όταν τα ενεργοποιώ και τα δύο μαζί αρκετές φορές κολλάνε.

Είναι ένα πρόβλημα που έχω πάνω από χρόνο και ήλπιζα να το έχουν εντοπίσει και διορθώσει γιατί είναι αρκετά ενοχλητικό αλλά μετά τόσες αναβαθμίσεις των 10 δεν βλέπω να διοθρώνετε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

52 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε

Γιατί δεν δοκιμάζεις ένα 3rd party virtual πληκτρολόγιο να δεις αν συνεργάζεται καλύτερα με τον μεγ/κό φακό ή ανάποδα;

Είναι μια λύση και αυτή ... θα το ψάξω. 

• 1 χρόνο αργότερα...

Τελικά βρέθηκε από που δημιουργείτε το πρόβλημα κα θα εξηγήσω πως το ανακάλυψα κατά τύχη.

Στην διαχείρηση εργασιών κατά τύχη που μπήκα παρατήρησα ότι ο επεξεργαστής ήταν συνέχεια στο 99-100%

Άσχετα με τον αριθμό των προγραμμάτων που έτρεχαν.

Εφάρμοσα κάποιες λύσεις από βίντεο στο youtube σχετικά με το θέμα αυτό αλλά πάλι 99-100% λειτουργία του επεξεργαστή έδειχναν.

Στο τέλος βρήκα ότι το πρόβλημα ήταν το σχέδιο παροχής ενέργειας. 

Ήταν στο Amd Ryzen High Perfomance.

Όταν το άλλαξα σε εξοικονόμηση ενέργειας και το θέμα του ποσοστού χρησιμοποίησης του επεξεργαστή στην διαχείρηση εργασιών διορθώθηκε και το πρόβλημα με τις δυο εφαρμογές που ανάφερα σε αυτό το θέμα. Τώρα μπορούν και είναι ανοιχτές και οι δυο χωρίς να κολλάει το σύστημα και να πηγαίνει καρέ καρέ όταν έχω και τις δυο ανοιχτές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...