Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας

Έχω στην κατοχή μου δίπλωμα μέχρι 125

Και ενδιαφέρομαι για αγορά μηχανής με την μικρή μου γνώση που έχω πάνω στον τομέα οι καλύτερες επιλογές που έχω βρει είναι CBR 125 και Sym wolf 125 τιμές πεζουν από 800-1100 εκεί τώρα εδώ θέλω την βοήθειά σας

Αξίζει να δώσω λεφτά για 125άρι η καλύτερα να πάρω αυτόν το μήνα το δίπλωμα α2 που σίγουρα ξέρετε είναι μέχρι 400 κυβικά και να τσιμπήσω καμία μηχανή μεγαλύτερο κυβικών (μέχρι 1700€ καλύτερες επιλογές νομίζω είναι cbr 250 . Sym wolf 250 και φυσικά η λατρεμένη νίντζα 250 

Τώρα αν μπορείτε να με βοηθήσετε κυρίως από αυτά τα τρία ποιο είναι το καλύτερο για ένα νέο οδηγό θα με βοήθαγε πάρα πολύ (και πιο έχει φθηνά ανταλλακτικά γιατί σαν καινούργιος σίγουρα θα το χαλάσω 🤣. )

Ευχαριστώ πολύ 

Επίσης κανα καλό κράνος μέχρι 80-100 ❤️

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Το Α2 είναι μέχρι 48 άλογα, τα κυβικά δεν παίζουν ρόλο

125άρι κατά τη γνώμη μου είναι πεταμένα λεφτά, θα θέλεις να το αλλάξεις γρήγορα.

Μεγαλύτερο δίπλωμα έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα βγάλεις(εφόσον γουστάρεις μηχανές), οπότε καλύτερα μια ώρα αρχύτερα 

Δημοσ.
5 hours ago, thannikas said:

Γεια σας

Και ενδιαφέρομαι για αγορά μηχανής με την μικρή μου γνώση που έχω πάνω στον τομέα οι καλύτερες επιλογές που έχω βρει είναι CBR 125 και Sym wolf 125 τιμές πεζουν από 800-1100 εκεί τώρα εδώ θέλω την βοήθειά σας

Αξίζει να δώσω λεφτά για 125άρι η καλύτερα να πάρω αυτόν το μήνα το δίπλωμα α2 που σίγουρα ξέρετε είναι μέχρι 400 κυβικά και να τσιμπήσω καμία μηχανή μεγαλύτερο κυβικών (μέχρι 1700€ καλύτερες επιλογές νομίζω είναι cbr 250 . Sym wolf 250 και φυσικά η λατρεμένη νίντζα 250 

Τώρα αν μπορείτε να με βοηθήσετε κυρίως από αυτά τα τρία ποιο είναι το καλύτερο για ένα νέο οδηγό θα με βοήθαγε πάρα πολύ (και πιο έχει φθηνά ανταλλακτικά γιατί σαν καινούργιος σίγουρα θα το χαλάσω 🤣. )

Ευχαριστώ πολύ 

Το κράνος πρέπει να κοστίζει όσο κοστολογείς το κεφάλι σου. Κατά την γνώμη μου πρέπει να ανεβάσεις μπατζετ στα 150-200 Ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

χωρις κρανος full face - γαντια - μπουφαν μην ανεβεις σε μηχανη

παρε αυτα για αρχη, και οχι οικονομία σε αυτα

ξεκινα σωστα και βημα βημα, μηχανακια μακαρι να εχεις την ορεξη και τα χρηματα να αλλαζεις καθε χρονο

στραπατσαρισμενη μουρη και κοκκαλα δεν μπορεις να αλλαζεις οποτε θες

Δημοσ.
Στις 3/7/2020 στις 4:42 ΜΜ, thannikas είπε

Γεια σας

Ευχαριστώ πολύ 

Καλημέρα σατον φίλο, καλή αρχή και αγορές ως νέος μοτοσυκλετιστής

1. ΠΡΟΣΟΧΗ και τον νου σου

2. Κρανάκι βρίσκεις και με 100ε που θες με πολύ τίμια ασφάλεια HJC,LS2,NOLAN (υπάρχει και site με βαθμολογίας ασφάλειας). Ξεκάθαρα για μένα full face, είναι τα πιο ασφαλή. Αν ανέβεις σε 200-250ε σίγουρα είναι ανώτερο κυρίως ποιοτικά αλλά και ασφάλεια.

3. Αφού είναι τόσο κοντά σε α2, περιμένεις. Για ninja 250 θα έλεγα κουράγιο στο ψάξιμο, θα κοίταγα κανά wolf με επιφύλαξη γιατί δεν έχω και εμπειρία από την κατηγορία. Εγώ περίμενα για απεριορίστων με τη μία, με τίποτα επεκτάσεις και άλλα λεφτά.

4. Με βάση το πόσο θες και ψάχνεις μπορείς να βρεις αρκετά πράγματα. Εγώ που είχα τρελό κάλο με το πρώτο μηχανάκι έκανα μήνες να καταλήξω σε κράνος/μπουφάν, τα πήρα από εξωτερικό γλύτωσα 150ε (μου πήγαν 1000 φαντάσου συνολικά) και μετά από 9 μήνες πήρα τη μηχανή που ήθελα. Καταλαβαίνω και σέβομαι ότι έχεις μικρό ας πούμε μπατζετ αλλά όσο μπορείς να πάρεις ένα στοιχειώδη εξοπλισμό, έστω ένα λίγο καλύτερο κράνος και όσο γίνεται σύντομα μπουφάν, παπούτσι.

Τέλος, αν μπορείς να κρατήσεις κάτι από όλα κράτα το ΠΡΟΣΟΧΗ και τα μάτια σου 1014 (κόβεις και ας έχεις πράσινο, προτεραιότητα, κοιτάς και από τις 2 μεριές και ας είναι μονής κατεύθυνσης, προσέχεις ακόμα και τις ώρες/δρόμους που κυκλοφορείς όσο γίνεται). Από όλες τις γκάφες που έχω πάθει με την μηχανή ήταν από επιπολαιότητα . Δεν έφταιξε ούτε το κράνος, ούτε η μηχανή, έφταιξα εγώ και φυσικά δεν μιλάω για τις περιπτώσεις που θα γίνει κάτι από άλλον που δεν θα μπορούσες να ελέγξεις ή να αντιδράσεις και εκεί θα σε βοηθήσουν η καλύτερη μηχανή και ο εξοπλισμός. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...