Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αναφέρομαι σε ένοπλες ληστείες, αλλά σε μικροπράγματα που μπορεί να αρπάξει κάποιος στα κρυφά ως περαστικός ή πελάτης. Είναι συχνά τέτοια φαινόμενα σε ένα περίπτερο;

Δημοσ.

Είναι πολύ συχνά τέτοια φαινόμενα, και όχι μόνο σε περίπτερα. Οι σοβαροί επαγγελματίες στους υπολογισμούς τους βάζουν και ένα μικρό ποσοστό μέσα ως απώλειες λόγω κλοπών.

Δημοσ.

Εμενα σε συγγενικο μου προσωπο που διατηρει περιπτερο το χουν διαρρηξει τουλαχιστον τεσσερις φορες με λεια αρκετων χιλιαδων ευρω (παροτι υπηρχαν συναγερμος, καμερες τις τρεις τελευταιες)

Για ψιλολογια απο πελατες δεν μου εχει κανει παραπονα αλλα σιγουρα θα υπαρχουν κι αυτοι

Δημοσ.

Αναλογα την περιοχη πιστεύω , ολα ειναι επικίνδυνο να τα διαρρήξουν οταν είναι κλειστά , αλλα οσο εισαι μεσα ειναι καθαρα θέμα περιοχής .

Αν πχ κοντά υπάρχουν γύφτοι και γυφτακια φαντάζομαι οτι θα πρεπει απο μονος να τα "κερνάς" σε μια άτυπη συμφωνία για να μη τα εχεις ολη την ωρα σαν τις μύγες να ψάχνονται για να ψηρισουν .

Να είναι κοντά σε γκέτο τοξικομανών και πάει λέγοντας .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lazkalai είπε

Είναι συχνά τέτοια φαινόμενα σε ένα περίπτερο;

Δεν έχει υποπέσει κατι τέτοιο στην αντίληψη μου,πέραν ελαχίστων μεμονωμένων περιστατικών.

Τα χρόνια της Αριστείας που διανύουμε,ειναι καταλύτης και πυλώνας Δικαιοσύνης και ευμάρειας.

Κατι φυσικά που και η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτεριούχων υιοθετεί.

Επεξ/σία από momotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...