ff7lucas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα χρειαστώ πρόγραμμα για windows για τιμολόγια και αποδείξεις λιανικής και δελτία αποστολής. Ένα που μου πρότειναν θέλει κάθε χρόνο συνδρομή για τεχνική υποστήριξη και επειδή θυμήθηκα την περίπτωση με το POS όπου η eurobank ήθελε κάθε χρόνο χρήματα για τεχνική υποστήριξη και τελικά πήρα viva που δεν ζητάει τίποτα και κάνω την δουλειά μου, αν κάποιος ξέρει ή πουλάει πρόγραμμα ας με βοηθήσει. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2020 από ff7lucas
nyne Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Ολα τα erp της αγορας εχουν και ετησια συνδρομη για υποστηριξη αλλα και συνδρομη για αναβαθμισεις .Εαν σου πουν κατι αλλο σε δουλευουν,επειδη βλεπω οτι πας για το φθηνοτερο και με λαθος νοοτροπια ,προσεξε μη μπλεξεις. 1
Crybal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Νομιζω ότι ο nyne καλά τα λεει.Εμεις στην δουλειά έχουμε μια απλή σχετικά εφαρμογή (μόνο εμπορικο,όχι λογιστικο κομμάτι) Εκτός απο το αρχικό κοστος αγορά,η υποστηριξη και οι αναβαθμισεις κοστίζουν περιπου 240€ τον χρόνο (+το αρχικο κοστος αγοράς) το οποιο δεν θεωρω ότι ειναι τρομερο ποσό (για μια εμπορική επιχειρηση).Ειναι αρκετα ευκολο και εχω μαθει να το παραμετροποιω μόνος μου οποτε μονο για κατι πολύ δυσκολο τους παίρνω τηλέφωνο. Εαν σε ενδιαφερει (και για να μην κάνω διαφημιση εδω) στείλε μου μνμ Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2020 από Crybal 1 1
monotis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) o nyne μπορεί να τα λέει καλα,ομως ειδικά τη σήμερον ημερα ,κ έχοντας μια επιχείρηση, είναι τόσα πολλά τα μηνιαία (ή ετησια)έξοδα που καλείσαι να πληρώσεις ,συν πολλά άδικα κ ξενδιαντροπα που σου βγάζουν από δω και από κει ένα σωρο δημόσιοι και μη φορείς (για να θρέψεις εσύ τους τεμπέληδες και κοπρίτες τους ),που ίσως άλλο ένα επιπλέον έξοδο όπως -πχ αυτό της τιμολόγησης-να φαντάζει"πολυτέλεια". Φυσικά εάν δεν έχεις δικη σου επιχείρηση δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό... Έχω κάποιους συνεργάτες που μεσα στη κρίση ,την καταργησαν τη μηχανοργάνωση και πλέον ξαναγυρισαν στο χειρόγραφο. Στη τελική δεν καταλαβαίνω γιατί τα προγράμματα αυτά δεν τα κάνουν να τα αγοράζεις μια φορα εφάπαξ και θα πρέπει να βάλεις ,αλλο ένα νταβατζιλίκι στο κεφαλι σου κάθε χρόνο ,να τους πληρώνεις συνδρομή. Σιγά την διαστημική εφαρμογή ,που θέλει και συνεχεια αναβαθμίσεις. Μάθαμε τώρα, έχει γινει "μόδα" ,παντου αυτό το "σχήμα"με τις εφαρμογές και προγράμματα. -Ρε ουστ. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2020 από monotis
ff7lucas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Στις 4/7/2020 στις 9:17 ΠΜ, Crybal είπε Νομιζω ότι ο nyne καλά τα λεει.Εμεις στην δουλειά έχουμε μια απλή σχετικά εφαρμογή (μόνο εμπορικο,όχι λογιστικο κομμάτι) Εκτός απο το αρχικό κοστος αγορά,η υποστηριξη και οι αναβαθμισεις κοστίζουν περιπου 240€ τον χρόνο (+το αρχικο κοστος αγοράς) το οποιο δεν θεωρω ότι ειναι τρομερο ποσό (για μια εμπορική επιχειρηση).Ειναι αρκετα ευκολο και εχω μαθει να το παραμετροποιω μόνος μου οποτε μονο για κατι πολύ δυσκολο τους παίρνω τηλέφωνο. Εαν σε ενδιαφερει (και για να μην κάνω διαφημιση εδω) στείλε μου μνμ τι είναι η υποστήριξη που πληρώνεις 240 το χρόνο; είναι κάτι που αλλάζει το πρόγραμμα όλο ας πούμε; και αν ναι γιατί να αλλάξεις κάτι όταν το μόνο που θέλεις πχ είναι τιμολόγια-αποδείξεις-δελτία και απλά να μιλάει με την εφορία; όσες φορές χρειάστηκα να αλλάξω την ταμιακή μηχανή που έχω όταν άλλαξα στοιχεία ή όταν άλλαξε ο φπα το έκανα μόνος μου και δεν έτρεχα σε εταιρεία και να δίνω χρήματα
logvphys Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Η υποστηριξη δεν ειναι τπτ. Απλα απατεωνες ειναι ολοι με τη γνωστη καραμελα και με αυτο το τροπο στα παιρνουν ετησιως επειδη απλα τους ανηκει το προγραμμα. Αν ζητησεις να το αγορασεις σου λενε κατι εξωφρενικες τιμες μονο και μονο για να στα παιρνουν ετησιως. Ειναι οπου σε πισαει ο καθενας. Σε πελατη που ηξερα, η softone για να μην το αγορασει ο πελατης, του ειπε τιμη αγορας 25.000 ευρω. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2020 από logvphys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα