Προς το περιεχόμενο

nokia 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτό το κινητό εδώ και πολλή καιρό, το ότι είναι πολλή  αργώ δεν το συζητάω αυτό.

Όταν ανοίγω  κάποιες εφαρμογές όπως viber και skype κλπ κολλάει για κάποια δευτερόλεπτα ....και μετά ασπρίζει... η οθόνη μαυρίζει.... ανάλογα (βγάζει ένα μήνυμα με 3 επιλογές αναμονή,κλείσιμο κλπ.)

Εχει μνήμη 8g ραμ και εχω βαλει αλλα 4g ραμ. 

Δημοσ.

να έχει 8g ram δεν παίζει ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, έχει 1gb ram και πλέον το τηλέφωνο αυτό είναι μόνο για κανένα τηλέφωνο άντε και sms δεν κάνει για κάτι άλλο, κάνε του μια έπαναφορά και μην του βάλεις πολλες εφαρμογες, καιρός για να πάρεις άλλο τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, chios είπε

να έχει 8g ram δεν παίζει ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, έχει 1gb ram και πλέον το τηλέφωνο αυτό είναι μόνο για κανένα τηλέφωνο άντε και sms δεν κάνει για κάτι άλλο, κάνε του μια έπαναφορά και μην του βάλεις πολλες εφαρμογες, καιρός για να πάρεις άλλο τηλέφωνο.

1gb/8gb εννοει μνημη και οτι εχει βαλει και καρτα SD 4gb επιπλεον.

Απλα ειναι πια αρχαιο τηλεφωνο. Οι εφαρμογες μπορει να μην ειναι παιχνιδια μεν αλλα δεν ειναι και ελαφριες εφαρμογες και θελουν μνημη μεγαλυτερη απο το 1gb (τα 8+4gb ειναι αποθηκευτικος χωρος και οχι μνημη προς χρηση απο τις εφαρμογες οταν αυτες τρεχουν).

5 ώρες πριν, Sange είπε

Έχω αυτό το κινητό εδώ και πολλή καιρό, το ότι είναι πολλή  αργώ δεν το συζητάω αυτό.

Όταν ανοίγω  κάποιες εφαρμογές όπως viber και skype κλπ κολλάει για κάποια δευτερόλεπτα ....και μετά ασπρίζει... η οθόνη μαυρίζει.... ανάλογα (βγάζει ένα μήνυμα με 3 επιλογές αναμονή,κλείσιμο κλπ.)

Παρε καινουργιο ή χρησιμοποιησε το μονο ως απλο τηλεφωνο.

Οταν προτεινουμε εδω μεσα στον κοσμο να παρει τηλεφωνα με οσο το δυνατον δυνατοτερο επεξεργαστη αντεχουν τα οικονομικα του πολλοι κραζουν ότι δεν ειναι απαραιτητο κατι τετοιο για απλη χρηση. Και ομως. Αν δεν αλλαζεις τηλεφωνα συχνα τοτε τα φθηνα αναγκαζεσαι να τα αλλαξεις ακομη και για απλη χρηση και να τα πληρωσεις διπλα και τριπλα.

Sorry man. Απλα δεν αντεχει για κατι αλλο το τηλεφωνο σου.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Sange είπε

Αν μένεις κοντά σε κάποια παραλία, βαψ'το μπλε και πέτα το στη θάλασσα!

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, koutsis είπε

Αν μένεις κοντά σε κάποια παραλία, βαψ'το μπλε και πέτα το στη θάλασσα!

οχι σκουπιδια σε θαλασσες και ακτες.

...

ας το ριξει απλα σε εναν καδο ανακυκλωσης για κινητα. 

Δημοσ.

Χα Χα Χα!!!! με κάνατε και γέλασα 🤣  σπιρτούληδες.

Δεν υπάρχει ελπίδα.......🥶

Καιρός για άλλο τηλέφωνο.🤑

Ένα κινητό ποια χαρακτηριστά πρέπει να έχει? για να τρέχει απροβλημάτιστα skype viber και κάποιες βαριές εφαρμογές. 

Δημοσ.

Δίνω μέχρι 150 Ε

Αν δεν επαρκούν για να τρέχει της εφαρμογές που είπα τότε μέχρι πόσα θέλει?

100 πυρήνες 100 ραμ και ρομ και ριμ  και δίσκο 1110 ΤΒ .

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Chios, απλά υπάρχουν 2 μοντέλα που είναι ακριβώς τα ίδια σε χαρακτηριστικά απλά διαφέρουν σε 2 πράγματα. Τα κινητά είναι το Xiaomi Redmi Note 8 και το Xiaomi Redmi Note 8Τ. Οι διαφορές είναι ότι το 8 έχει led ειδοποιήσεων ενώ το 8Τ δεν έχει, όμως το 8 δεν έχει NFC ενώ το 8Τ έχει. Όλα τα άλλα (επεξεργαστές, ram, κάμερες) είναι ακριβώς τα ίδια (στο μέγεθος διαφέρουν για πολύ λίγο). Διαλέγεις πoιο σου είναι πιο απαραίτητο (led ή NFC) για να καταλήξεις στο κατάλληλο μοντέλο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...