Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μένω στο ανώγειο διαμέρισμα απο την πίσω πλευρά έχει πρασιά η οικοδομή.Τόσο καιρό οι κάτοικη τις οικοδομής έχουν βάλει μια σκάλα για να μπορούν να πηδάνε τον τοίχο απο την διπλα οικοδομη για να πέρνουν τα ρούχα που τους πέφτουν.Τώρα όμως μετακόμισα εγώ στην οικοδομή και υπάρχει θέμα ασφαλείας.Επίσης είμαι το μόνο διαμέρισμα που έχω πρόσβαση στην πρασιά.Τους είπα οτι θα τους δείνω εγω τα ρούχα τους αλλά δεν είδα να το δέχονται.Τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

καποιο σχεδιο να καταλαβουμε?Πισω πλευρα ειναι ο ακαλυπτος οχι η πρασια.Προσβαση λοιπον εκει εχει μονο απο την εισοδο της δικης σου πολυκατοικιας?Σκαλα βαλανε απο το διπλανο οικημα?

ΝΟμιζω μοναδικη λυση το συρματοπλεγμα....

Δημοσ.

ναι ο ακαλυπτος εχεις δικαιο....προσβαση εχει μονο απο το δικο μου σπιτι....απο το μπαλκονι μου εχει σκαλα που κατεβενω στην πρασια και βαλανε σκαλα απο την μεσα πλευρα του ακαλυπτου και πηγαινουν απο την διπλα οικοδομη που εχει παρκινγκ και ειναι πιο ψηλα και κατεβενουν με την σκαλα....

δεν μπορω να τους απαγορευσω να εχουν προσβαση γτ ειναι κοινοχρηστος ο ακαλυπτος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...