Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι λέει ο τίτλος από την ώρα που έκανα εργοστασιακές ρύθμισης στο σ6 γτ μου κολαγε φριχτα.... Δεν μπορούσα να ανοίξω τπτ ( ούτε τώρα μπορώ μετά από φορμάτ στη αρχή του φορμάτ κάπως έστρωσαν τα πράγματα αλλά μετά όσο πέρναγε ο καιρός ξανάρχισε να μου κάνει πάλι τα ίδια μαμιετε )

Πρόσεξα ότι από το πουθενά χωρίς να έχω εγκαταστήσει ποτέ καμία από αυτές της εφαρμογές που μου πετάγονται ξαφνικά χωρίς λόγο από το playstore μόλις τραβάω βίντεο ξαφνικά πετεγετε αυτή η εφαρμογή που δεν την έχω εγκαταστήσει ποτέ πρώτη φορά την βλέπω και κλείνει το βίντεο από μόνο του τι είναι αυτό το πράγμα???? Και επισης η οθόνη του κινητού ανάβει απο μόνη της χωρίς να το πειράξω καν το κινητό 

Screenshot_20200702-213723.png

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε

Πρόσεξα ότι από το πουθενά χωρίς να έχω εγκαταστήσει ποτέ καμία από αυτές της εφαρμογές που μου πετάγονται ξαφνικά χωρίς λόγο από το playstore μόλις τραβάω βίντεο

Προφανώς κάποια άλλη εφαρμογή (που δεν είναι απ` αυτές) σου δημιουργεί το πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε

Ότι λέει ο τίτλος από την ώρα που έκανα εργοστασιακές ρύθμισης στο σ6 γτ μου κολαγε φριχτα.... Δεν μπορούσα να ανοίξω τπτ ( ούτε τώρα μπορώ μετά από φορμάτ στη αρχή του φορμάτ κάπως έστρωσαν τα πράγματα αλλά μετά όσο πέρναγε ο καιρός ξανάρχισε να μου κάνει πάλι τα ίδια μαμιετε )

Πρόσεξα ότι από το πουθενά χωρίς να έχω εγκαταστήσει ποτέ καμία από αυτές της εφαρμογές που μου πετάγονται ξαφνικά χωρίς λόγο από το playstore μόλις τραβάω βίντεο ξαφνικά πετεγετε αυτή η εφαρμογή που δεν την έχω εγκαταστήσει ποτέ πρώτη φορά την βλέπω και κλείνει το βίντεο από μόνο του τι είναι αυτό το πράγμα???? Και επισης η οθόνη του κινητού ανάβει απο μόνη της χωρίς να το πειράξω καν το κινητό 

Screenshot_20200702-213723.png

Κάνε 1 scan Με αυτή την εφαρμογή αφού πρώτα κάνεις update το virus database της εφαρμογής (Πάνω δεξιά στις 3 τελείες).Μου είχε βρεί πρόσθετο που ήταν σε πληκτρολόγιο και έβγαζε διαφημίσεις:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drweb

Αν δεν βρεί τίποτα, δες και αυτό.(Και σε αυτό κάνε update το database):

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.malwarebytes.antimalware

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
Στις 2/7/2020 στις 10:26 ΜΜ, koutsis είπε

Κάποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει σου πετάει διαφημίσεις!

Βρες ποια είναι και βγαλτη..

Πώς θα την βρω??

Στις 3/7/2020 στις 3:38 ΠΜ, AntiCambeR είπε

Κάνε 1 scan Με αυτή την εφαρμογή αφού πρώτα κάνεις update το virus database της εφαρμογής (Πάνω δεξιά στις 3 τελείες).Μου είχε βρεί πρόσθετο που ήταν σε πληκτρολόγιο και έβγαζε διαφημίσεις:

Τι είναι αυτό το virus database και πως θα το βρω να το κάνω? Ψάχνω μέσα στην εφαρμογή με της 3 τελίτσες που λες πανω δεξια να δω που το λεει αυτο και δεν βλέπω πουθενά να λέει ούτε virus database στα αγγλικά αλλά ούτε και στα ελληνικά που το έκανα μετάφραση να λέει βάση δεδομένων ιών 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...