Vasilis T 92 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ότι λέει ο τίτλος από την ώρα που έκανα εργοστασιακές ρύθμισης στο σ6 γτ μου κολαγε φριχτα.... Δεν μπορούσα να ανοίξω τπτ ( ούτε τώρα μπορώ μετά από φορμάτ στη αρχή του φορμάτ κάπως έστρωσαν τα πράγματα αλλά μετά όσο πέρναγε ο καιρός ξανάρχισε να μου κάνει πάλι τα ίδια μαμιετε ) Πρόσεξα ότι από το πουθενά χωρίς να έχω εγκαταστήσει ποτέ καμία από αυτές της εφαρμογές που μου πετάγονται ξαφνικά χωρίς λόγο από το playstore μόλις τραβάω βίντεο ξαφνικά πετεγετε αυτή η εφαρμογή που δεν την έχω εγκαταστήσει ποτέ πρώτη φορά την βλέπω και κλείνει το βίντεο από μόνο του τι είναι αυτό το πράγμα???? Και επισης η οθόνη του κινητού ανάβει απο μόνη της χωρίς να το πειράξω καν το κινητό Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από Vasilis T 92
htaccess Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 13 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε Πρόσεξα ότι από το πουθενά χωρίς να έχω εγκαταστήσει ποτέ καμία από αυτές της εφαρμογές που μου πετάγονται ξαφνικά χωρίς λόγο από το playstore μόλις τραβάω βίντεο Προφανώς κάποια άλλη εφαρμογή (που δεν είναι απ` αυτές) σου δημιουργεί το πρόβλημα.
koutsis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Κάποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει σου πετάει διαφημίσεις! Βρες ποια είναι και βγαλτη..
AntiCambeR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε Ότι λέει ο τίτλος από την ώρα που έκανα εργοστασιακές ρύθμισης στο σ6 γτ μου κολαγε φριχτα.... Δεν μπορούσα να ανοίξω τπτ ( ούτε τώρα μπορώ μετά από φορμάτ στη αρχή του φορμάτ κάπως έστρωσαν τα πράγματα αλλά μετά όσο πέρναγε ο καιρός ξανάρχισε να μου κάνει πάλι τα ίδια μαμιετε ) Πρόσεξα ότι από το πουθενά χωρίς να έχω εγκαταστήσει ποτέ καμία από αυτές της εφαρμογές που μου πετάγονται ξαφνικά χωρίς λόγο από το playstore μόλις τραβάω βίντεο ξαφνικά πετεγετε αυτή η εφαρμογή που δεν την έχω εγκαταστήσει ποτέ πρώτη φορά την βλέπω και κλείνει το βίντεο από μόνο του τι είναι αυτό το πράγμα???? Και επισης η οθόνη του κινητού ανάβει απο μόνη της χωρίς να το πειράξω καν το κινητό Κάνε 1 scan Με αυτή την εφαρμογή αφού πρώτα κάνεις update το virus database της εφαρμογής (Πάνω δεξιά στις 3 τελείες).Μου είχε βρεί πρόσθετο που ήταν σε πληκτρολόγιο και έβγαζε διαφημίσεις: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drweb Αν δεν βρεί τίποτα, δες και αυτό.(Και σε αυτό κάνε update το database): https://play.google.com/store/apps/details?id=org.malwarebytes.antimalware Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2020 από AntiCambeR
Vasilis T 92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Στις 2/7/2020 στις 10:26 ΜΜ, koutsis είπε Κάποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει σου πετάει διαφημίσεις! Βρες ποια είναι και βγαλτη.. Πώς θα την βρω?? Στις 3/7/2020 στις 3:38 ΠΜ, AntiCambeR είπε Κάνε 1 scan Με αυτή την εφαρμογή αφού πρώτα κάνεις update το virus database της εφαρμογής (Πάνω δεξιά στις 3 τελείες).Μου είχε βρεί πρόσθετο που ήταν σε πληκτρολόγιο και έβγαζε διαφημίσεις: Τι είναι αυτό το virus database και πως θα το βρω να το κάνω? Ψάχνω μέσα στην εφαρμογή με της 3 τελίτσες που λες πανω δεξια να δω που το λεει αυτο και δεν βλέπω πουθενά να λέει ούτε virus database στα αγγλικά αλλά ούτε και στα ελληνικά που το έκανα μετάφραση να λέει βάση δεδομένων ιών
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε Πώς θα την βρω?? Reset και τις περνάς μία μία μέχρι να αρχίσει το πανηγύρι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα