kavadias Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου ok πρέπει να΄μαι minority έχοντας παίξει (και λιώσει) τα games, αλλά είδα το 1ο επεισόδιο και κόντεψε να με πάρει ο ύπνος 2-3 φορές 🤣 ναι πολύ ωραία props, πολύ πιστή αναπαράσταση του fallout theme, κοστούμια όλα πραγματικά εξαιρετικά. Αλλά το 1ο τουλάχιστον επεισόδιο ήταν τίγκα βαρετό. Η σκηνή μάχης στο vault, τι το θέλαν το slow mo? Το όλο στόρυ με τον maximus, πραγματικά ανυπόφορο να το βλέπεις, η στιγμή της ανάκρισης του, 0 ένταση σαν να μην βγάζει πουθενά και ξαφνικά "νταξει γίνε squire εσύ τώρα". Καλύτερο το τελευταίο κομμάτι με τον ghoul. Γενικώς πολύ ωραία κοστούμια, σκηνικά κλπ. πιστά στα παιχνίδια, αλλά το plot και η εξέλιξη στο 1ο επεισόδιο τουλάχιστον ήταν για γέλια. Θα μου πεις εδώ ο κόσμος έβλεπε mandalorian 3 σαιζόν που δεν πηγαίναν πουθενά, οπότε ίσως αρκεί η πιστή αναπαράσταση για να γίνει μια σειρά που βασίζεται σε game/fantasy universe επιτυχία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου ‘Fallout’ Season 2 Will Feature Deathclaws and a New Locale, EPs Say. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εγω το βρηκα ενδιαφερον το μονο που θα με χαλασει σιγουρα ειναι η αναμονη 2 χρονια για την σεζον 2. Αυτο πια εχει κουρασει πολυ να περιμενεις 2 χρονια για καινουργιες σεζον Επεξ/σία 16 Απριλίου από Tablet 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ? οντως??? i'm done. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 3 ώρες πριν, omghi2u είπε ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ? οντως??? i'm done. Ε τους μαθαμε τωρα. Καποτε εβγαζαν 24 επεισοδια το χρονο τωρα ζοριζονται να βγαλουν 8 στα 2 χρονια. Ξεκινησαμε stranger things τα παιδια ηταν παιδια μικρα και κοντευουν να παντρευτουν. Νισαφι πια. Χιλιες φορες να βλεπουμε παλιοτερες ολοκληρωμενες σειρες αλλα ειπαμε ειναι και το μικροβιο. Το ξεκινησα και εγω το fallout χθες ειδα πρωτο επεισοδιο αρκετα περιεργο δεν εχω παιξει τα παιχνιδια μου αρεσει το post apocalyptic βρηκα αρκετα κακους τους 2 βασικους ηθοποιους το κοριτσι καπως καλυτερο και στα θετικα και ο γκουλ που ειναι τιμιος σαν ηθοποιος. Εριξαν χρηματα και φαινεται νομιζω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου παντως ανησυχητικο που δεν εχει ανακοινωθει ακομη η δευτερη σεζον. το γεγονος οτι βγαλανε ολα τα επεισοδια μαζι για binge watch, αντι ανα εβδομαδα, δειχνει οτι ισως να μην ειχε εμπιστοσυνη η Αμαζον στο σοου οτι θα γινει επιτυχια. Και περαν των φανς που επαιξαν τα παιχνιδια, δεν ξερουμε κατα ποσο το casual κοινο την ειδε. Το προβλημα ειναι οτι ειχε ακριβο budget, γυρω στα 150εκ νομιζω, και αν δεν δικαιολογηθει απο το viewership, δεν θα υπαρξει ανανεωση για μια ακομη σεζον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Απριλίου Share Δημοσ. 17 Απριλίου Οταν και οι ηθοποιοί σεβονται το source material... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 17 Απριλίου Share Δημοσ. 17 Απριλίου 13 ώρες πριν, Arkin είπε Ε τους μαθαμε τωρα. Καποτε εβγαζαν 24 επεισοδια το χρονο τωρα ζοριζονται να βγαλουν 8 στα 2 χρονια. Ξεκινησαμε stranger things τα παιδια ηταν παιδια μικρα και κοντευουν να παντρευτουν. Νισαφι πια. Χιλιες φορες να βλεπουμε παλιοτερες ολοκληρωμενες σειρες αλλα ειπαμε ειναι και το μικροβιο. Το ξεκινησα και εγω το fallout χθες ειδα πρωτο επεισοδιο αρκετα περιεργο δεν εχω παιξει τα παιχνιδια μου αρεσει το post apocalyptic βρηκα αρκετα κακους τους 2 βασικους ηθοποιους το κοριτσι καπως καλυτερο και στα θετικα και ο γκουλ που ειναι τιμιος σαν ηθοποιος. Εριξαν χρηματα και φαινεται νομιζω. και οι 3 ειναι εξαιρετικοι. ο συγκεκριμενος που καταλαβαινω/υποθετω οτι λες πως σε χαλασε, στην πορεια δειχνει πραγματακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Απριλίου Share Δημοσ. 17 Απριλίου 1 λεπτό πριν, omghi2u είπε και οι 3 ειναι εξαιρετικοι. ο συγκεκριμενος που καταλαβαινω/υποθετω οτι λες πως σε χαλασε, στην πορεια δειχνει πραγματακια. Για τον μαξιμους λιγάκι ναι ο γκουλ εντάξει είναι απόλαυση και η μικρή βγάζει έναν αέρα ότι πρέπει για το ρόλο της. Καλύτερη άποψη όταν το τελειώσω χθες είδα το δεύτερο έχει μια χρεια video game που δεν με χαλάει με την όλη τρελα το gore ακόμα και το χιούμορ. Απλα όπως καταλαβαίνω για να αρχίσουμε να περνουμε απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα θα αργήσουμε λιγάκι για την ώρα η φάση είναι enjoy the ride and don't ask questions. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Απριλίου Share Δημοσ. 17 Απριλίου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 17 Απριλίου Share Δημοσ. 17 Απριλίου Πολύ καλή προσπάθεια, με κέρδισε παρόλο που ήμουν σκεπτικός. Μου άρεσαν οι πρωταγωνιστές και το arch τους, ειδικά ο Goggins, ωραία (με την κακή ένοια) τοπία, άφθονο gore όπως ταιριάζει στη Wasteland, πρωτότυπο και ενδιαφέρον σενάριο. Θα ήθελα να μην βιαζόντουσαν τόσο να βγουν από τo Vault και να έκαναν περισσότερο χτίσιμο των δευτερευόντων χαρακτήρων. Δεν μου άρεσε η ασπρίλα της εικόνας, είναι too clean. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και στη 2η σεζόν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 17 Απριλίου Share Δημοσ. 17 Απριλίου Job well done at Yafka for Fallout 1st season! We completed over 500 VFX shots here in our offices in Athens! | Facebook 9 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Απριλίου Share Δημοσ. 17 Απριλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) On 17/04/2024 at 12:07, KilliK said: Απολαυστικότατο acting από W.Goggins. Τον είχα πρωτοδει στο Tomb Raider του 2016, δε μου είχε μείνει ως ηθοποιός τότε και απλά προσπέρασα. ΟΜΩΣ, Ιανουάριο του 2020, βλέποντας την πρώτη σεζόν του SIX (2017-2018) φάνηκε πόσο ηθοποιάρα είναι για μένα και έκτοτε τον ακολουθώ σε ότι νέο φιλμ παίζει, τσεκάροντας κάπου κάπου παλαιότερες ταινίες που συμμετείχε ή πρωταγωνιστούσε. Η Ella Purnell ήταν εξαιρετική στο Yellowjackets. Επεξ/σία 18 Απριλίου από 7nisiotis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου Λοιπόν....είδα όλα τα επεισόδια μονοκοπανιά το Σάββατο (από τα ξημέρωμα Σαββάτου έως το μεσημέρι - κοντά 12 με τα διαλείμματά μου)..... Spoiler Να ξεκαθαρίσω πως έχω τελειώσει το Fallout 3 και σχεδόν το 4 (έχω φτάσει στο ινστιτούτο, έχω βγει και κάπου το άφησα για να πιάσω το ACO)..... έχω και τα υπόλοιπα αλλά δεν τα έχω "πιάσει" ακόμα - τα παιχνίδια τα "ανακάλυψα" μέσα από το 3 καθώς οι εικόνες στις διαφημίσεις των προηγούμενων δεν με έψηναν.... Μετά το 3 και εδώ που έχω φτάσει βέβαια με το μικρόβιο, θα περάσω κι αυτά ένα χεράκι.... - Δεν με ξένισε πως είναι γυναίκα dweller - και στο fallout 4 πχ μπορούσες να επιλέξεις θηλυκό χαρακτήρα. - Ο χαρακτήρας του Μάξιμου αλλά και του Ιππότη ήταν για τα μπάζα πιστεύω.... - Ο κόσμος, τα κουστούμια κλπ υπέροχα. - Το black χιούμορ απέχει λίγο θα πω από των παιχνιδιών... - Περίμενα πως θα υπάρχει τουλάχιστον εγκυκλοπαιδικά η γνώση για το MrHandy από στην dweller, αν όχι και ένα λειτουργικό μέσα στο καταφύγιο. - Το Ghoul τα σπάει !! Καμία αναφορά στο VATS, αλλά και στην εμπειρία / stats upgrade, αν και καταλαβαίνω πως θα ήταν δύσκολο να αποδοθεί και να μην ξενίσει τους άσχετους / πρωτο-εισερχόμενους με το να τους τα κάνει αχταρμά στο κεφάλι και να ψάχνονται για το τι βλέπουν τελικά. Θα πήγαινε μετά σε πιο "παιχνίδι" και "ready player one" - "sonic" το "πνεύμα" και μπορεί να τους ξένιζε παραπάνω... Κάποιες μικρολεπτομέρειες διαφορετικές, supermutants, deathclaws κ.α. τα άφησαν εκτός, αλλά χωρίς να απογοητεύσει η απουσία τους ιδιαίτερα καθώς: Γενικά είναι υποσχόμενο, μπορεί να ανοίξει κι άλλο το σύμπαν της σειράς αν υπάρξουν κι άλλες σεζόν... Μακάρι μόνο να μην γεράσουμε άλλα 2-5 χρόνια μέχρι την επόμενη, "γιατί ποιος ζει - ποιος....." Μην ξεχνάμε πως είμαστε οι περισσότεροι φανς των παιχνιδιών, στοχεύει κυρίως σε εμάς και εμείς είμαστε πιστεύω άνω των - τουλάχιστον - 30 χρονών. Εγώ πχ είμαι 46 ! Μπόνους για τους (παλιούς ή και νέους) φαν που μπορεί να μην το ξέρουν : 2 βίντεο, συνολικής διάρκειας 2 ωρών περίπου Ποιότητας καλοφτιαγμένου fan-made... Φτιαγμένα κάπου μέσα στα 2012-2015 (λογικά θα ήταν μικρότερα και τα "έραψαν" ? = κρίνοντας από τους τίτλους τους) Τα "κατέβασα" κι αυτά μονορούφι.... Spoiler Έχει και κάποια άλλα στο κανάλι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα