Bourdoulas Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου 2 λεπτά πριν, john_dr είπε Η "Angelina Jolie wannabe" φωτογραφία είναι tragic πάντως. Ναι ναι . Την βλέπεις και το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό είναι tragic 😛 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μια χαρά η κοπελιά του πρώτου ρόλου αλλά εγώ θα διάλεγα αν με ρωτούσαν αυτόν τον άγγελο Επεξ/σία 5 Μαϊου από liakinen 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου 2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Ναι ναι . Την βλέπεις και το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό είναι tragic 😛 Δεν καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε μου φαίνεται. Δεν λέω γενικά. Στις 3 από τις 4 φωτογραφίες είναι σούπερ. Αλλά στην φωτογραφία που θυμίζει το στυλ της Τζολί, μοιάζει σαν ανορεξική που έκανε πλαστική αύξησης στα χείλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου 5 ώρες πριν, liakinen είπε Μια χαρά η κοπελιά του πρώτου ρόλου αλλά εγώ θα διάλεγα αν με ρωτούσαν αυτόν τον άγγελο μλκ μου , οταν την ειδα το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν "ωχ νεοτερη, ξανθια cobie smulders" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου 11 minutes ago, omghi2u said: μλκ μου , οταν την ειδα το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν "ωχ νεοτερη, ξανθια cobie smulders" Μπα, περισσότερο σε Mila Kunis στα καλά της βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου Ακόμα και με το ένα μάτι την γούσταρα. Να ήταν και πόντια 😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου 12 ώρες πριν, thomasG4 είπε Mila Kunis Η Kunis έχει πολύ ιδιαίτερο/μοναδικό πρόσωπο. Δύσκολα θα βρεθεί κάποια που να της μοιάζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου Καλή ήταν. Αν ψόφαγε και η άμπαλη πρωταγωνίστρια, θα ήταν καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου On 06/05/2024 at 13:57, kirileman said: Καλή ήταν. Αν ψόφαγε και η άμπαλη πρωταγωνίστρια, θα ήταν καλύτερη. Δώσε της χρόνο να κάνει level up, να βάλει μερικά points στα skills της και θα στρώσει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Spoiler 1 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου Στις 5/5/2024 στις 11:54 ΜΜ, thomasG4 είπε Μπα, περισσότερο σε Mila Kunis στα καλά της βγάζει. για την μονοφθαλμη λεω :p οχι την Lucy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 13 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαϊου Πολύ καλή σειρά και εξαιρετική μεταφορά παιχνιδιού. Και η δράση και το μυστήριο και οι χαρακτήρες, απολαυστικότατα όλα για το είδος και το genre της σειράς. Και πέραν των βασικών ρόλων (Lucy, Maxiums, Ghoul), μου άρεσε πολύ και ο αδερφός της Lucy (Small Frame trait σίγουρα...). 'Nuff said. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayatogr Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Η καλύτερη μεταφορά video game στην TV μακράν! Πιστή απεικόνιση του κόσμου, ενδιαφέροντες χαρακτήρες, πολύ καλό το όλο στορυ και το πιο σημαντικό Δεν βαρέθηκα σε κανένα από τα 8 επεισόδια. Θέλω περισσότερο fallout και σύντομα! Στο μεταξύ έγραψα και +45 ώρες στο fallout 4 που είχα να το ακουμπήσω από το 2017 ...enough said 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου βρηκα επιτελους χρονο κ την επιασα. 2 επεισόδια ειδα ως τωρα αλλα μου αρεσει παρα πολυ αυτο που βλεπω, υπεροχη δουλεια δειχνουν να εχουν κανει. προφανως υπαρχουν διαφορα lore λαθη αλλα σε τεραστιο βαθμο, βλεπουμε ενα Fallout live action που ειναι αυτο που θελαμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Spoiler 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα