Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βεβαιώσου οτι ο ΔΕΔΔΗΕ εχει ενεργή  ΥΔΕ  (υπεύθυνη δήλωση εγκαταστάτη) για την συγκεκριμένη παροχή  αλλιως δεν θα δεις ρευμα.  Χωρις να ειμαι σιγουρος έχω την εντύπωση οτι αν χρειαζεται θα πρέπει να την καταθέσεις εσυ στον ΔΕΔΔΗΕ, δεν νομιζω οτι το κανει ο παροχο;ς σου... 

Μπορείς να το δεις από το παρακάτω link

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, prometheas είπε

Βεβαιώσου οτι ο ΔΕΔΔΗΕ εχει ενεργή  ΥΔΕ  (υπεύθυνη δήλωση εγκαταστάτη) για την συγκεκριμένη παροχή  αλλιως δεν θα δεις ρευμα.  Χωρις να ειμαι σιγουρος έχω την εντύπωση οτι αν χρειαζεται θα πρέπει να την καταθέσεις εσυ στον ΔΕΔΔΗΕ, δεν νομιζω οτι το κανει ο παροχο;ς σου... 

Μπορείς να το δεις από το παρακάτω link

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

Να εισαι σιγουρος !

Δημοσ.

Τελικά οκτώ εργάσιμες .... δεν υπάρχουν οι άνθρωποι ... και όταν ήρθε ο ειδικός από την δεδδηε δεν ήξερε που είναι ο διακόπτης και τον σήκωσα εγώ ...

• Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ειμαι σε αντιστοιχη φαση σε σπιτι που νοικιασε μολις ο Αδερφος μου

Πηγα στη Δεη για πιο γρηγορα και μου λενε τα ιδια, θελουν 2 μερες μονο για να στειλουν την αιτηση στον ΔΕΔΔΗΕ

Να κανω σε ιδιωτικη ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, imr είπε

Πηγα στη Δεη για πιο γρηγορα και μου λενε τα ιδια, θελουν 2 μερες μονο για να στειλουν την αιτηση στον ΔΕΔΔΗΕ

Να κανω σε ιδιωτικη ?

Εγώ όταν πήγα στον ΔΕΔΔΗΕ για νέα ηλετκροδότηση του ακινήτου που αγόρασα μου είπαν πήγαινε στην ΔΕΗ για πάροχο πρώτα γιατί εκεί το συνδέν μέσα σε 2 ημέρες (όπως και έγινε) γιατί αν πας σε κάποιον εναλλακτικό θέλει πάνω από βδομάδα για να πάει ο ΔΕΔΔΗΕ. Έτσι κι αλλιώς και η ΔΕΗ δεν έχει πλέον χρονική δέσμευση στο συμβόλαιο οπότε φεύγεις αν θες και τον επόμενο μήνα. Είμαι επαρχία βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, imr είπε

Να κανω σε ιδιωτικη ?

Σε αντίστοιχη φάση και εγώ.. μου ζήταγαν από τη ΔΕΗ εκτός από ενοικιαστήριο και ταυτότητα, και έναν λογαριασμό ρευματος που δεν υπήρχε πουθενά από τον προηγούμενο ενοικιαστή. Μετά από 2 ώρες σε τηλέφωνα και κατάληξη ότι δεν γίνεται με τίποτα χωρίς λογαριασμό, πήρα τηλέφωνο σε άλλο πάροχο και σε 20 λεπτά είχα ξεμπερδέψει. 2 εργάσιμες είπαν και σε εμένα για να πάει στο δεδηε, αλλά αυτό λένε είναι το μέγιστο, συνήθως γίνεται αυθημερόν. Είμαι στην αναμονή του δεδηε τώρα αλλά ευτυχώς έχουμε ακόμα ρεύμα από τους προηγούμενους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...