Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα, πήγα να βάλω το PS4 στη πρίζα και, μόλις το έβαλα, ακούστηκε ένα μπάμ και βγήκε μια μεγάλη λάμψη απο την πρίζα. Έσβησαν όλα και δεν άνοιξαν ξανά,το σπίτι ήταν παλιό και απο ότι μου είπαν κάηκε η ασφάλεια. Υπάρχει περίπτωση να με έπιασε ηλεκτροπληξία,δεν ένιωσα κάτι αλλά έχω πανικοβληθεί εδώ και μιάμιση ώρα που μου συνέβη. Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 αν είχες πάθει ηλεκτροπληξία φίλε μου θα έβλεπες τα ραδίκια ανάποδα δεν θα έγραφες στο insomnia.gr και εννοείται θα γλεντούσε άλλος το PS4 σου για αυτό μιας και το σπίτι είναι παλιό όπως είπες φώναξε έναν καλό ηλεκτρολόγο να κάνει έλεγχο να σου βάλει και κανένα ρελέ διαφυγής (για προστασία από ηλεκτροπληξία κτλ) μήπως σώσεις το PS4 σου την επόμενη φορά..γιατί από τα πολλά BOOM στο τέλος θα κλαις...
czarjuly Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Φωναξε εναν ηλεκτρολογο οπως σου ειπαν και μαλλον πας και για αλλαγη πινακα 150-200 ευρω το κοστος αν το σπιτι ειναι παλιο πρεπει να τον αλλαξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα