john_petrucci7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Τι να μας πει ο κύριος αβγολέμονος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, Mobid είπε Όχι παιδιά και εμένα pokerstar μου βγάζει Αλλά δεν παίζει να είναι κάτι τέτοιο γιατί εκεί ζητάνε επιβεβωσεις από κάρτα να στέλνει διάφορα .. Εχει αδερφό κλπ που θα μπορουσε να κάνει την μπινιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) pokerstars,καποιος την εκανε την δουλεια φιλος αδελφος η ιδια ακομα η τελος ακομα και συ και τωρα γραφεις εδω και καλα ως ανιδεος....δεν σε προσβαλω απλα προσπαθω να σε κανω να καταλαβεις αν η συναλλαγη εγινε με otp δηλαδη ηρθε καποιο μηνυμα στο κινητο της κοπελας σου η στο εμαιλ της δεν προκειται να παρεις πισω τα 900....αν απλα εγινε η χρεωση θα παρεις τα 900 απο την εθνικη και θα banaristei το account στην stars Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2020 από Επισκέπτης Λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liospi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 επειδή έχω κάρτα της εθνικής και όχι μόνο, πως δεσμεύτηκαν 900€ χωρίς επιβεβαίωση μέσω μνμ ή του app; συμφωνώ με τα λεγόμενα του tzoyris7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, liospi είπε επειδή έχω κάρτα της εθνικής και όχι μόνο, πως δεσμεύτηκαν 900€ χωρίς επιβεβαίωση μέσω μνμ ή του app; συμφωνώ με τα λεγόμενα του tzoyris7 στην stars δεν ζηταει κωδικο η εθνικη...το δοκιμασα απο περιεργεια ο ιδιος πριν λιγο..χρεωση 5ε απευθειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mobid Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, tzoyris7 είπε pokerstars,καποιος την εκανε την δουλεια φιλος αδελφος η ιδια ακομα η τελος ακομα και συ και τωρα γραφεις εδω και καλα ως ανιδεος....δεν σε προσβαλω απλα προσπαθω να σε κανω να καταλαβεις αν η συναλλαγη εγινε με otp δηλαδη ηρθε καποιο μηνυμα στο κινητο της κοπελας σου η στο εμαιλ της δεν προκειται να παρεις πισω τα 900....αν απλα εγινε η χρεωση θα παρεις τα 900 απο την εθνικη και θα banaristei το account στην stars Και όμως στην τράπεζα της είπανε από στοιχηματατικη εταιρία έγινε η χρέωση ... Μου φενεται αδιανόητο πως μπήκαν εκεί .. ήξερα ότι όλα αυτά τα Σιτέ ζητάνε επιβεβαιώσεις... 3 ώρες πριν, tzoyris7 είπε pokerstars,καποιος την εκανε την δουλεια φιλος αδελφος η ιδια ακομα η τελος ακομα και συ και τωρα γραφεις εδω και καλα ως ανιδεος....δεν σε προσβαλω απλα προσπαθω να σε κανω να καταλαβεις αν η συναλλαγη εγινε με otp δηλαδη ηρθε καποιο μηνυμα στο κινητο της κοπελας σου η στο εμαιλ της δεν προκειται να παρεις πισω τα 900....αν απλα εγινε η χρεωση θα παρεις τα 900 απο την εθνικη και θα banaristei το account στην stars Απλώς ειχε βάλλει να τις έχετε μήνυμα από το e-banking όταν γίνεται ανάληψη η κατάθεση έτσι τι κατάλαβε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoliol Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 οι περισσοτερες εταιριες ζητανε επιβεβαιωση για να κανεις την αναληψη. στην καταθεση μια χαρα τα τραβανε χωρις αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 9 ώρες πριν, Mobid είπε Και όμως στην τράπεζα της είπανε από στοιχηματατικη εταιρία έγινε η χρέωση ... Μου φενεται αδιανόητο πως μπήκαν εκεί .. ήξερα ότι όλα αυτά τα Σιτέ ζητάνε επιβεβαιώσεις... Απλώς ειχε βάλλει να τις έχετε μήνυμα από το e-banking όταν γίνεται ανάληψη η κατάθεση έτσι τι κατάλαβε Δεν παίζει να έγινε υποκλοπή στοιχειών... μάλλον η φίλη σου θέλει να κάνει τον Κινέζω και να πάρει πίσω την ταρίφα που έπαιξε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 10 ώρες πριν, Mobid είπε Μου φενεται αδιανόητο πως μπήκαν εκεί .. Σε εσενα ναι,σε εκεινη μαλλον οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_petrucci7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Θα σου πω σοφά λόγια ενός μεγάλου άντρα. Πουστ@ς σε άλλο δε θα πει ποτέ το μυστικό του, πουστ@ς σε π@υστη θα το πει για βρει το καλό του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Και να έχει υποκλέψει κάποιος τα στοιχεία αγορά πανω από 30€δε γίνεται χωρίς να δώσεις επιβεβαίωση από το κινητό. Εμένα μου ειχαν κάπου υποκλέψει τα στοιχεία και έκαναν πολλές μικροαφορες με 3-4 €. Με αμφισβήτηση τα πήρα πίσω και τώρα έχω βαλει φραγή online αφορών και έχω καλύψει τα νούμερα της κάρτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Θα συμφωνούσα με τους παραπάνω ότι τα έπαιξε τα λεφτά και κάνει την πάπια αλλά το μόνο που μου χτύπησε καμπανάκι είναι ότι χρησιμοποίησε τη κάρτα στο booking. Τρία χρόνια πριν το αφεντικό φίλου μου κλείνεις διακοπές μέσω booking . Σημείωση τη κάρτα την είχε για αγορές επαγγελματικές και για μεγάλα ποσά όχι για σούπερ, βενζίνες κτλ. Μετά από 2 μέρες μπαίνει να δει αν τραβήχτηκε το ποσό του ξενοδοχείου και είδε 3 αγορές των 40 ,200 ,300 ευρώ σε on-line καταστήματα του εξωτερικού . Έκανε αμφισβήτηση, πήρε τα λεφτά πίσω αλλά θυμάμαι ότι του είχαν πει στη τράπεζα ότι είχαν πολλά κρούσματα διαρροών μετά από χρήση του Booking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Εν πάσει περιπτώσει, προτείνω να το συζητήσεις ξεκάθαρα με την κοπελιά γιατί τα στοιχεία σου δεν κλέβονται όσο εύκολα έχεις στο νου. Και να στην έκλεβαν, 900€ φέσι δεν υπήρχε περίπτωση να έκαναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 22 ώρες πριν, liospi είπε επειδή έχω κάρτα της εθνικής και όχι μόνο, πως δεσμεύτηκαν 900€ χωρίς επιβεβαίωση μέσω μνμ ή του app; συμφωνώ με τα λεγόμενα του tzoyris7 Και εγώ έχω κάρτα Εθνικής και δε ζητάει επιβεβαίωση. Αν εννοείς το OTP, νομίζω ζητάει μόνο για συναλλαγές με ελληνικές εταιρείες, σίγουρα όχι παντού. Έχω πληρώσει σεβαστά ποσά για εισιτήρια και ξενοδοχεία εξωτερικού και δε μου ζήτησε τίποτα. 4 ώρες πριν, adi32 είπε Και να έχει υποκλέψει κάποιος τα στοιχεία αγορά πανω από 30€δε γίνεται χωρίς να δώσεις επιβεβαίωση από το κινητό. Εμένα μου ειχαν κάπου υποκλέψει τα στοιχεία και έκαναν πολλές μικροαφορες με 3-4 €. Με αμφισβήτηση τα πήρα πίσω και τώρα έχω βαλει φραγή online αφορών και έχω καλύψει τα νούμερα της κάρτας Εγώ είχα πληρώσει πάνω από 180 χωρίς επιβεβαίωση, για αεροπορικά εισιτήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 38 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Εγώ είχα πληρώσει πάνω από 180 χωρίς επιβεβαίωση, για αεροπορικά εισιτήρια. Παλιά εννοείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις