Witcher1st Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρατηρώ ότι κάνουν κάθε χρόνο έλεγχο αλλά κάθε φορά άλλες παραλίες είναι βρώμικες και αλλες καθαρές. Παρατηρώ ότι παίρνουν δείγματα κατά μήκος των παραλιών και πχ στην μια άκρη μπορεί να είναι καθαρή και στην άλλη βρώμικα. Λογικά αυτό δεν μπορεί να αλλάζει κάθε λίγες ημέρες; Έχουν νόημα όλες αυτές οι μετρήσεις; Γίνεται με το μάτι να καταλάβει κάποιος εάν μια παραλία είναι σχετικά καθαρή για μπάνιο; Έχω μικρό παιδί και δεν θέλω να κολλήσει βακτήρια. https://www.fosonline.gr/plus/epikairotita/article/96658/pakoe-aytes-einai-oi-katalliles-paralies-gia-mpanio-23-akatalliles-stin-attiki Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από Veggie_Chia
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Το ποσό βρώμικη είναι το βλέπεις με μάτι, αν έχει σκουπίδια κτλ. Για αλλού τύπου μολύνσεις και παράγοντες που μπορεί να μην φαίνονται με το μάτι τότε μόνο με έλεγχο από ειδικούς επιστήμονες. Η λογική λέει πάντως πως όσο περισσότερα σκουπίδια βλέπεις τόσο πιο πολύ βρώμικη και επικίνδυνη.
kage Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε περιοχές χωρίς αποχέτευση λογικες δεν είναι οι μετρήσεις? Στις περισσότερες περιοχές που λέει είναι κ τα περισσότερα αυθαίρετα...δεν φτάνει αυτό κάθε πσκ η μισή Αθήνα καταλήγει στο ίδιο μέρος..δεν έφτανε το ecoli πλεον έχεις κ κορονοιο Πάρε μια πισίνα ιντεξ bestway με φίλτρο άμμου Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από kage
Witcher1st Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, kage είπε Σε περιοχές χωρίς αποχέτευση λογικες δεν είναι οι μετρήσεις? Στις περισσότερες περιοχές που λέει είναι κ τα περισσότερα αυθαίρετα...δεν φτάνει αυτό κάθε πσκ η μισή Αθήνα καταλήγει στο ίδιο μέρος..δεν έφτανε το ecoli πλεον έχεις κ κορονοιο Πάρε μια πισίνα ιντεξ bestway με φίλτρο άμμου Φοβάμαι και με την άμμο, έχουμε μωρό παιδί και βάζει άμμο και πετραδάκια στο στόμα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Ε δεν πάτε πουθενά για μπάνιο στην θαλασσα τότε και κάθεστε στο σπιτάκι σας, νομίζω είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. 1
kage Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 😛 Είδος Φίλτρου καθαρισμου του νερού είναι... χαλαζιακης άμμου πισίνας..δεν την πατάς..είναι μέσα σε μια δεξαμενη
Witcher1st Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Ε δεν πάτε πουθενά για μπάνιο στην θαλασσα τότε και κάθεστε στο σπιτάκι σας, νομίζω είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Δεν ειναι ότι θα πάμε και για πολλά μπάνια. Πέρυσι κάναμε 4,5 στο σύνολο. Φέτος 1 μέχρι στιγμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα