Προς το περιεχόμενο

aksizei 90 euro gia allagh mobo kai cpu amd apo 2,4 se 2,8 b

docsock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

filoi mou

eimai kainourios sto xoro kai sugxoreiste me an exo kanei kamia mlk me to post

Exo ena 2,4 me ena mobo pou shkonei mexri kai 2,6

Kapoio magazi mou proteine na parei ton 2,4,to mobo mou kai 90 euro kai na mou dosei ena 2,8 burton me ena mobo pou shkonei mexri 3,2 kai einai eksoplismeno me serial ata!!!! O dios mou leei oti apo septembrio allazei h arxitektonikh ton mobo kai oti den tha mporei na mou parei to diko mou me aposursh giati ola ta mobo tha bgainoun me mprostines eksodous....

H xrhsh pou kano sto pc einai internet 24 ores sto 24 me polla download...kai anoixto web radio ...ksero pos kai o 2,4 einai iperbolikos kathos den paizo games.....

alla an skefteis pos mono 40 euro kanei mia pci karta serial ata(alitheia ti lene autoi oi diskoi???)aksizei h diafora

euxaristo poli gia to xrono sas

savvas

Δημοσ.

Η πρώτη αίσθηση πάντως είναι, πως δίνεις 90€ για να πάρεις κάτι που δεν χρειάζεσαι, και επιβαρύνεσαι και μέ ένα στήσιμο υπολογιστή από την αρχή. Αν έκανες κάτι άλλο, πέραν του Internet, το συζητούσαμε...

Δημοσ.

To mobo einai ena ecs pou shkneo mexri 2,6 amd xoris serial ata!

Upologistikh isxuei otan exeis grammh ena Mb/sec kai sou pernoun 4 arxeia eno katebazeis alla 4 grafeis dvd kai akous web radio...thes.....

apla den einai TOSO aparethtoi ego apla leo an sumferei h allagh kata th gnomh sas.....

yg.deutero disko tha balo etsi kai allios logo download

Δημοσ.

Tha simfwnhsw me ton Marcos_Aurilius.Gia th douleia pou kaneis akoma kai 1Ghz epeksergasths tha htan arketos.Tha plirwseis gia na pareis epeksergastikh isaxy pou de xreiazesai,Serial ata pou den kseries kan ti ine epomenws tha plirwseis gia vlakeies!Afou kaneis ti douleia sou mia xara twra giati na pedevese?Borei ta ena eksarthmata na exoun kapoia asimvatothta i na parousiasoun opoiodhpote provlhma kai na trexeis (leme twra,borei na ginei ki ayto) ekei pou douleves mia xara kai ishxos.

Ypologisth pernoume/anavathmizoume mono otan exoume ANANGH ap tis dynatothtes pou tha mas prosferei,alliws apla kanoume to gousto mas kai petame ta lefta mas.

Δημοσ.

Tha simfwnhsw me ton Marcos_Aurilius.Gia th douleia pou kaneis akoma kai 1Ghz epeksergasths tha htan arketos.Tha plirwseis gia na pareis epeksergastikh isaxy pou de xreiazesai,Serial ata pou den kseries kan ti ine epomenws tha plirwseis gia vlakeies!Afou kaneis ti douleia sou mia xara twra giati na pedevese?Borei ta ena eksarthmata na exoun kapoia asimvatothta i na parousiasoun opoiodhpote provlhma kai na trexeis (leme twra,borei na ginei ki ayto) ekei pou douleves mia xara kai ishxos.

Ypologisth pernoume/anavathmizoume mono otan exoume ANANGH ap tis dynatothtes pou tha mas prosferei,alliws apla kanoume to gousto mas kai petame ta lefta mas.

Δημοσ.

Den mas eipes omws ti motherboard sou dinei. An einai na pareis kanena kalo me nforce2 kai oxi ecs... Ala kai pali apo ta 2000Mhz tha pas sta 2083Mhz.... Ase pou an to cpu sou einai unlocled mallon pou sth thesh sou tha protimousa ton diko sou para ena kainourio barton...

Δημοσ.

mou dinwi mia asus me chip ths via...

o cpu einai overclokable

to bus tou mobo tha shknei 400 sto diaulo ths mnhmhs eno auto pou exo 266...den ekmetaleuetai tis 400 mnhmes mou....

shm.sumfono me th filosofia sas...alla ipopshn einai mia eukairia kathos mou aposurei ton palio cpu sthn timh pou poulithike kainourios kanonika gia cpu nea kai mobo thelo 112+88...200 euro...kai tha doso mono 88....

euxaristo

Δημοσ.

egw eimai tis apopshs oti tha eprepe na to skefteis,apo thn stigmh pou dineis ena ecs mobo pou den ta exw katholou se upolhpsh gia na pareis ena Asus (an kai to kt600 den einai toso kalo oso to nforce2) + enan cpu barton.Skepsou to ws ekshs apo ekei pou tha ekanes to upgrade to susthmatos sou se 1-1.5 xrono, tha to kaneis se 2-2.5.

Δημοσ.

Sto thema pc genikotera prepei panta na pairneis oti exeis anagi kai tpt parapanw an se noiazoun ta $$ , twra omws paizei kai i alli periptwsi na pareis kati pou nai men den xreiazesai kai den tha exei diafora pou tha sou lisei ta xeria alla aksizei apo apo oikonomikis apopsis efoson einai poli kali i timi.

Genikotera omws exw na paratirisw oti san laos eimaste poli eykairiatzides kai kanoume anousies agores oti vlepoume oti i timi einai poli kali.

Apeires fores exw agorasei rouxa ,mono kai mono epeidi itan se prosfora sti fasi 10e to t-shirt kai ta exw foresei 2 fores.

Tespa gia na epanelthw den pistevw oti aksizei poli apla giati den tha sou paratinei to xrono anathmiseis sto mellon..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...