TopicStrarter Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ακριβώς. Και η Ελλάδα στο ίδιο επίπεδο είναι με αυτές τις χώρες. Λογικά το έκαναν για beta testing.. Όχι σου λέω ότι η Ελλάδα είναι σε κατώτερο επίπεδο απο αυτές τις χώρες... Συνολικά αποτελούν ένα μεγάλο ποσοστό των πελατών του spotify και μεμονωμένα η κάθε χώρα έχει μεγάλους πληθυσμούς πχ έστω το 1% της Ινδίας να έχει spotify μιλάμε gia 13.000.000 πελάτες (= μεγαλύτερο νούμερο απο τον πληθυσμό της ελλάδας ) μόνο απο ινδία και είμαι σίγουρος ότι είναι μεγαλύτερο απο 1% 1
basilis_k6 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 θα συνεχίσω δηλαδη να μην καταλαβαίνω τίποτα απο trap? καλύτερα γιατι αν καταλάβαινα μάλλον δεν θα ήθελα να το ακουω 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Παίζει να χρησιμοποιούν και 10 άτομα το spotify σε αυτές τις χώρες. Εδώ καλά καλά με το ζόρι έχουν ρεύμα.. Το πέτυχες. Μέσα έπεσες 21% των subscribers του Spotify είναι στη Λατινική Αμερική. Και το Spotify νικάει τον άμεσο ανταγωνιστή του, Apple Music, στις αγορές εκτός ΗΠΑ. Άρα λογικό να επικεντρωθούν εκεί...
armin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 33 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Όχι σου λέω ότι η Ελλάδα είναι σε κατώτερο επίπεδο απο αυτές τις χώρες... Συνολικά αποτελούν ένα μεγάλο ποσοστό των πελατών του spotify και μεμονωμένα η κάθε χώρα έχει μεγάλους πληθυσμούς πχ έστω το 1% της Ινδίας να έχει spotify μιλάμε gia 13.000.000 πελάτες (= μεγαλύτερο νούμερο απο τον πληθυσμό της ελλάδας ) μόνο απο ινδία και είμαι σίγουρος ότι είναι μεγαλύτερο απο 1% Συμφωνω απολυτα. Δε ξερω για Ινδια και Ασια γενικα, αλλα η Λατινικη Αμερικη ακουει παρα πολυ Spotify. Εχουν σχεδον ολοι ιδια γλωσσα αρα απολυτα λογικο να ξεκινησει απο εκει η λειτουργια αυτη. Αφου αν τσεκαρετε σχεδον καθε καλιτεχνης στη πλατφορμα, εχει στο τοπ 5 των πολεων που τον ακουνε Mexico City, Sao Paulo και Buenos Aires. 1
CheOnWeb Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, TopicStrarter said: μιλάμε gia yia 13.000.000 πελάτες fixed 😂 Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από CheOnWeb
Bourdoulas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Πάντως αν θέλετε στοίχους απλά κατεβάστε το αντίστοιχο πρόγραμμα της MusiXMatch
parlapipas25 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Πάντως αν θέλετε στοίχους απλά κατεβάστε το αντίστοιχο πρόγραμμα της MusiXMatch Τι εννοείς;
gippas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 16 ώρες πριν, billdanos είπε Πάντως για την ώρα έχουμε live στίχους στο apple music! 😛 Και το Deezer έχει τη λειτουργία διαθέσιμη στην Ελλάδα αν και όχι για όλα τα τραγούδια και όχι για ελληνικά (ναι, παίζει να είμαι ο μοναδικός Έλληνας συνδρομητής του Deezer)
stathis125 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Το είχε και το 14 με τα spotify plugins, μακαρι να η συνεργασια να διαρκεσει γιατι τοτε απλα τη διεκοψαν και καναμε ποσα χρονια να ξαναδουμε Lyrics
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Είμαι συνδρομητής στο Musixmatch μόνο και μόνο για τους στίχους. Είναι απόλαυση να ανοίγεις πχ youtube στο κινητό και να σκάει παραθυράκι με τους στίχους από κάτω, συγχρονισμένους (εμφανίζεται και η μετάφραση σε κάποια). Σε όλα μπορείς να κάνεις βελτιώσεις/τροποποιήσεις ή αν κάποιο δεν έχει στίχους να τους γράψεις ή να τους συγχρονίσεις εσύ. Μπορείς να τους αποθηκεύσεις offline έτσι ώστε να τους βλέπεις και χωρίς να τρως data. Μέχρι τώρα έχω αποφύγει το spotify, αλλά με ένα τέτοιο feature, παράλληλα με το οτι λειτουργεί και σε Android Auto θα με διευκολύνει πολύ και πιθανότατα (αν είναι καλή η υλοποίηση) θα με κερδίσουν ως πελάτη στο μέλλον...
momus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gippas είπε Και το Deezer έχει τη λειτουργία διαθέσιμη στην Ελλάδα αν και όχι για όλα τα τραγούδια και όχι για ελληνικά (ναι, παίζει να είμαι ο μοναδικός Έλληνας συνδρομητής του Deezer) είχα κι εγώ το Deezer και όντως ήταν ωραίο που είχε τους στίχους στα περισσότερα τραγούδια, αλλά τελικά πήγα στο Tidal, γιατί έχει μακράν τη καλύτερη ποιότητα ήχου απ'όλους τους άλλους, που είναι για μένα και το σημαντικότερο. Και έχει και από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2020 από momus 1
Bourdoulas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Τι εννοείς; Κατεβάζεις στο Android το MusixMatch και κάθε φορά που παίζει ένα κομμάτι στο Spotify εμφανίζεται ένα παράθυρο με τους στοίχους του τραγουδιού. Νομίζω υπάρχει εφαρμογή και για τα Windows. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2020 από Bourdoulas 1
nikchris Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 18 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Παίζει να χρησιμοποιούν και 10 άτομα το spotify σε αυτές τις χώρες. Εδώ καλά καλά με το ζόρι έχουν ρεύμα.. Πως φαινεται ο ανιδεος που εχει παει μεχρι τη Χαλκιδα, η καθε χωρα πρεπει να εχει 10πλασιους συνδρομητες απο τον φτωχο-νεοελληνα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 15 λεπτά πριν, nikchris είπε Πως φαινεται ο ανιδεος που εχει παει μεχρι τη Χαλκιδα, η καθε χωρα πρεπει να εχει 10πλασιους συνδρομητες απο τον φτωχο-νεοελληνα. Έχω πάει σε καμιά 10άρια χώρες στην Ευρώπη. Σε κάτι Νικαράγουες και Ινδία και Κολομβίες δεν με ενδιαφέρει να πάω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα