topmar Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, είμαι στην αναζήτηση τηλεόρασης για το σαλόνι μου (αρκετά μεγάλο) προς αντικατάσταση της υπάρχουσας Samsung LCD 40" 11ετιας η οποία αποδείχτηκε σκυλί. Θέλω να πάρω λοιπόν μια σχετικά οικονομική τηλεόραση, από 55" και πάνω (αποστάσεις θέασης των καναπέδων από 2μ έως 5μ) και η χρήση της θα είναι κυρίως για ταινίες + Netflix + ταινίες σειρές απο Android box (kodi) + PS4. Το budget δεν μπορεί να ξεπεράσει σε καμία περίπτωση τα 550€ (με τα μεταφορικά μέσα) και θέλω να δώσω ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοπιστία και την ευκρίνεια. Από μάρκες δεν ξέρω αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω μια αδυναμία στις Samsung και εάν υπάρχει δυνατότητα αγοράς με δόσεις (άτοκες) ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν προτάσεις για κατι καλό & αξιόπιστο σε αυτη την κατηγορια χρηματων; Έχει κανείς ήδη τέτοιων προδιαγραφών (τιμής και μεγέθους οθόνης) τηλεόραση για να μου πει εντυπώσεις;; Ξέχασα να αναφέρω ότι θα κρεμαστεί σε τοίχο, οπωσδήποτε. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από topmar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα