basilis5 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 καλησπερα, δουλευω καθημερινα το windows remote desktop της microsoft στο mac αλλαγια καποιο λογο η εφαρμογη ζητα πολλους πορους. Μου ανεβαζει cpu/gpu ψηλα και μου παγωνει ολο το συστημα, ειναι αρκετα εκνευριστικο. εχετε να προτεινετε καποιον αλλο client για macos?
basilis5 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, atheatos είπε Για τοπικό δίκτυο χωρίς Internet? οχι δουλευω απο το σπιτι, και στη δουλεια εχω pc ενω σπιτι mac.
basilis5 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 12 ώρες πριν, atheatos είπε teamvier ή google remote desktop δοκίμασες? οχι, θελω RDP πανω απο το vpn της εταιριας, δεν θελω να κανω εγκατασταση κανενα client στο pc της δουλειας. τελικα εβαλα το Jump Desktop. Εχει trial 14 μερες και μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλυτερο το της microsoft, το κακο ειναι πως κοστιζει 30 ευρω.. δοκιμασα και το Royal TSX αλλα ειναι πολυ αργο.
atheatos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 38 λεπτά πριν, basilis5 είπε οχι, θελω RDP πανω απο το vpn της εταιριας, δεν θελω να κανω εγκατασταση κανενα client στο pc της δουλειας. τελικα εβαλα το Jump Desktop. Εχει trial 14 μερες και μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλυτερο το της microsoft, το κακο ειναι πως κοστιζει 30 ευρω.. δοκιμασα και το Royal TSX αλλα ειναι πολυ αργο. Ούτε extension στον chrome? Το google Remote Desktop δουλεύει μέσο chrome.
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, basilis5 είπε οχι, θελω RDP πανω απο το vpn της εταιριας, δεν θελω να κανω εγκατασταση κανενα client στο pc της δουλειας. τελικα εβαλα το Jump Desktop. Εχει trial 14 μερες και μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλυτερο το της microsoft, το κακο ειναι πως κοστιζει 30 ευρω.. δοκιμασα και το Royal TSX αλλα ειναι πολυ αργο. Πολύ καλό το jump. Το χρησιμοποιω συνεχεια. Αν ψάξεις το βρίσκεις πάντως χωρίς να πληρώσεις.
basilis5 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Πολύ καλό το jump. Το χρησιμοποιω συνεχεια. Αν ψάξεις το βρίσκεις πάντως χωρίς να πληρώσεις. Ναι εχεις δικιο, απλα για πολλους λογους δεν θελω να ψαχνω παντως ειναι αντυπωσιακη η αλλαγη. Σημερα επαιξα 8 ωρες μονο με αυτο, και cpu/gpu δεν κουνηθηκαν. το windows remote desktop μου τερματιζει το mac. ζοριζεται γιατι εχω μια 4κ με 2.5 scale που δεν ειναι native και ισως φταιει αυτο, αλλα σημερα δεν ακουστηκε καν ανεμιστηρας με ιδια χρηση. και 0 lag
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα