elgol Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, raganer-001 said: Γεια σας κάποιος με ένα εισοδήμα 15.000€ το χρόνο για έκδοση πιστωτικής κάρτας τι πιστωτικό όριο μπορεί να βγει από τράπεζες eurobank , alpha bank και Πειραιώς Στο site της Πειραιως μεσω web banking μπορεις να εκδηλωσεις ενδιαφερον για πιστωτικη και να διαλεξεις ενα λογικο οριο κι αυτοι θα το εγκρινουν ή θα το κατεβασουν κι αν θες το απδεχεσαι On 09/06/2023 at 13:43, Bitbit said: υπάρχει ξεχωριστό όριο για τις αγορές με δόσεις. το όριο είναι 1000 για αγορές εφάπαξ και 1000€ για αγορές με δόσεις. αν αγοράσεις κάτι που κάνει 600€ σε 6 δόσεις, θα έχεις 900€ για εφάπαξ αγορές και 400€ για δόσεις. Οπότε μη σε ξεγελάει το 900€, διότι αν πας μετά να κάνεις μια αγορά με δόσεις ύψους 500€ δε θα περάσει. Η ίδια αγορά όμως θα περάσει εφάπαξ. Αν κάνεις την αγορά εφαπαξ θα έχεις νέο υπόλοιπο 400€ Αυτο ισχυει στη eurobank ; γιατι στην Πειραιως οχι Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από elgol
Bitbit Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 18 minutes ago, elgol said: Αυτο ισχυει στη eurobank ; γιατι στην Πειραιως οχι Ναι, εξάλλου το έγραψε και ο χρήστης που έκανα παράθεση
Joshua21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 9 hours ago, raganer-001 said: Γεια σας κάποιος με ένα εισοδήμα 15.000€ το χρόνο για έκδοση πιστωτικής κάρτας τι πιστωτικό όριο μπορεί να βγει από τράπεζες eurobank , alpha bank και Πειραιώς Όπως έχει αναφερθεί ξανά το ύψος του εισοδήματος είναι μόνο ένα από τα πολλά στοιχεία που λαμβάνουν υπόψιν οι τράπεζες για να αποφασίσουν αν θα σου δώσουν πιστωτική κάρτα και με τι πιστωτικό όριο. Με μια αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην τράπεζα θα μάθεις με ακρίβεια. 1 hour ago, emperor4her said: εγω διαβαζω σημερα και προσπαθω να καταλαβω τι γινεται... εχω μια καρτα silver στο ονομα μου (εθνικης) με ορια 1000.. μπορω αυτη να αυξήσω το οριο η πρεπει να βγαλω αλλο "χρωμα"? Εσύ μόνος σου όχι, δεν μπορείς να αυξήσεις το όριο, η τράπεζα αν θέλει ναι μπορεί να στο αυξήσει χωρίς να βγάλεις άλλο τύπο κάρτας. 1 hour ago, emperor4her said: και εχω και μια ολυμπιακος (πειραιως) που ειναι σοτ ονομα του πατερα μου αλλα τη χρησιμοποιω εγω τα τελευταια 10-15 χρονια και σκεφτομαι οτι θα πρεπει να την κλεισω. απ την αποψη καλυτερα 1 καρτα με μεγαλυτερο οριο παρα 2 με μικροτερο ισως.. Δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς, σε κάθε περίπτωση όμως είναι ένα ερώτημα που μόνο εσύ ο ίδιος μπορείς να το απαντήσεις. 1 hour ago, emperor4her said: τι οριο θα μπορουσα να φτασω θεωρητικα, πρεπει να μιλησω με την τραπεζα φανταζομαι... ετησιο εισοδημα περιπου στα 40κ.. Όπως είπα και παραπάνω το ύψος του εισοδήματος είναι μόνο ένα από τα πολλά στοιχεία που λαμβάνουν υπόψιν οι τράπεζες, μόνο αν κάνεις αίτηση θα μάθεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα