Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, Arkin είπε Εδω και 1 χρόνο πάντως οι τιμές ανεβαίνουν και κατεβαίνουν. Δεν πέφτουν πραγματικά. Βγάζουν τα ίδια και τα ίδια σε performance για οι nvme pcie 4 σε random είναι στα ίδια με τους προηγούμενους και ελαχιστα καλύτεροι από τους απλούς sata 3. βρηκαν ευκαιρια με τον ιο. γενικα παντως εχουν πεσει οι τιμες τα τελευταια χρονια. ειδικα ο Α2000 που εβαλες για τη τιμη και τις επιδοσεις του δεν υπηρχε πιο παλια τιποτα αντιστοιχο (ή τουλαχιστον εγω δεν ειχα πετυχει κατι, αν εχεις υποψη σου καποιον μη το κρατας κρυφο )
anax111 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 12 ώρες πριν, dieksodo είπε αποκλειεται αυτοι με το διπλο πλαττερ που λες ειναι 15mm χωραει το λαπτοπ σου 15mm δικσο? αφου το λαπτοπ μονο του ειναι 15mm Ναι, σε κάποια laptop χωράει. Στα 17άρια gmaing laptop ή mobile workstations της προηγούμενης γεννιάς. Στο δικό μου, ένα MSI, τον πήρε οριακά. 12 ώρες πριν, Arkin είπε Όταν υπάρχουν πολύ καλύτεροι σε ίδια τιμή γιατί να πάρεις αυτόν? Πες μου εσύ έναν καλύτερο 8tb 2.5 που να μπαίνει σε laptop. Μην γράφετε ρε παιδιά ότι νά'ναι. Εξ αρχής προσδιόρισα ότι ο δίσκος αυτός είναι ιδανικός για 2ος δίσκος αποθήκευσης σε mobile workstaions laptops. Και δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή. Για αυτή την δουλειά είναι αυτός ο δίσκος.
mordred Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Θέλει τώρα κανείς δειάρκεια ζωής σε 8TB σκληρό;...
dieksodo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 5 hours ago, anax111 said: Ναι, σε κάποια laptop χωράει. Στα 17άρια gmaing laptop ή mobile workstations της προηγούμενης γεννιάς. Στο δικό μου, ένα MSI, τον πήρε οριακά. Πες μου εσύ έναν καλύτερο 8tb 2.5 που να μπαίνει σε laptop. Μην γράφετε ρε παιδιά ότι νά'ναι. Εξ αρχής προσδιόρισα ότι ο δίσκος αυτός είναι ιδανικός για 2ος δίσκος αποθήκευσης σε mobile workstaions laptops. Και δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή. Για αυτή την δουλειά είναι αυτός ο δίσκος. ενδιαφερον εχω ασουσ 17 λαπτοπ αλλα ο δισκοσ ειναι πιο χοντροσ απο ολο το λαπτοπ τι μοντελο εχεις? εγω ειχα υποψη μου μονο κατι ασους 19 ιντσων λαπτοπς που μπορουσαν να χωρεσουν μεγαλους
anax111 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, dieksodo είπε ενδιαφερον εχω ασουσ 17 λαπτοπ αλλα ο δισκοσ ειναι πιο χοντροσ απο ολο το λαπτοπ τι μοντελο εχεις? εγω ειχα υποψη μου μονο κατι ασους 19 ιντσων λαπτοπς που μπορουσαν να χωρεσουν μεγαλους Ένα MSI GT70, μοντέλο 4-5 χρονών. Πολύ βαρύ και χοντρό αλλά για την δουλειά που το θέλω είναι τέλειο καθώς έχει δύο δίσκους, bluray burner, και Nvidia GTX 980m. Είναι κανονικό κτηνάκι. Τον δίσκο τον πήρε κυριολεκτικά οριακά αφού το καπάκι βίδωσε με το ζόρι αλλά βίδωσε χωρίς να σπάσει. Το είχα μετρήσει πριν παραγγείλω τον δίσκο και είδα ότι έστω και οριακά θα τον έπαιρνε. Τώρα θα βάλω τον 870 QVO που και θα έχει την διπλάσια χωρητικότητα, και ποιο γρήγορος θα είναι και θα καταναλώνει και πολύ λιγότερο ρεύμα και δεν θα ζορίζεται και το καπάκι!
Haldol Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Λογικό & αναμενόμενο να πω; Όσα πιο πολλά bits στριμώχνονται στο cell, πέφτει, τόσο η ταχύτητα, όσο και η αντοχή. Μιλάμε για QLC (δηλ. 4-bits / cell) οπότε είναι προφανές ότι είναι ότι χειρότερο σε θέμα αξιοπιστίας. Φυσικά, σε MLC αυτή η χωρητικότητα θα 'ταν δύσκολο να επιτευχθεί (με αυτό το κόστος).
geostratis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Στις 2/7/2020 στις 6:25 ΜΜ, eyw είπε με διάρκεια 1200 γραψίματα/μπλοκ, περίπου 1 βδομάδα συνεχές γράψιμο Tόσο, αν δεν κάνω λάθος, κρατάγανε και τα floppies της δεκαετίας του '80... Μπράβο, πόσο εξελίχθηκε λοιπόν η τεχνολογία σήμερα!
eyw Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, geostratis said: Tόσο, αν δεν κάνω λάθος, κρατάγανε και τα floppies της δεκαετίας του '80... πολύ παραπάνω, και ας είχαν ένα σωρό κινητά μέρη και iirc κάποια αναλώσιμα, κάτι ροδάκια, τσιμουχάκια κλπ. Eπιαναν 2 θέσεις 5.25", full size. Τότε δεν πέταγες τίποτα, αν χάλαγε κάτι το έδινες και στο επισκεύαζαν. Επίσης το cluster size στα φλόππυ ήταν 1 ή 2 sectors, όχι τα 2MB που έχει ο 860 Pro. Το τότε λειτουργικό (PC DOS) δεν έγραφε συνέχεια στα floppies, μόνον ο user έγραφε. Συνήθως υπήρχαν θέματα με τις δισκέττες 5.25" 80 ή 160KB τότε, τουλάχιστον κάποιες. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2020 από eyw 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα