johnieXoX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Παιδιά θα ήθελα να φώτα σας.. Παντρεύτηκα τον Γενάρη. Πάω να κάνω τη φορολογική μου δήλωση. Μπαίνω gsis, τα στοιχεία μου στο μητρώο έχουν ενημερωθεί πλέον και με εμφανίζουν παντρεμένο. Το ίδιο και στη σύζυγο. (είμαστε και πολύ μπροστά σα χώρα! ενημερώθηκαν χωρίς να πάω στην εφορία! B-) ) Πάω να συμπληρώσω το Ε1. Πριν μπω στην φόρμα του Ε1, με ρωτάει για επιβεβαίωση των στοιχείων μου. Πάω να συμπληρώσω τα στοιχεία της συζύγου, και μου βγάζει μήνυμα να πάω στην ΔΟΥ.. Το ερώτημα λοιπόν, έχει ως εξής.. Πρέπει να πάω στη ΔΟΥ να ενημερώσω? Αφού το ίδιο το gsis με δείχνει παντρεμένο.. και αφού η δήλωση αφορά σε έσοδα του έτους 2019, που ήμουν ανύπαντρος... από την άλλη, έχω σύζυγο πλέον.. να τα αφήσω κενά τα στοιχεία της? Λογιστές και φρεσκοπαντρεμένοι τα φώτα σας..
nikolas_kriti Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, johnieXoX είπε Παιδιά θα ήθελα να φώτα σας.. Παντρεύτηκα τον Γενάρη. Πάω να κάνω τη φορολογική μου δήλωση. Μπαίνω gsis, τα στοιχεία μου στο μητρώο έχουν ενημερωθεί πλέον και με εμφανίζουν παντρεμένο. Το ίδιο και στη σύζυγο. (είμαστε και πολύ μπροστά σα χώρα! ενημερώθηκαν χωρίς να πάω στην εφορία! B-) ) Πάω να συμπληρώσω το Ε1. Πριν μπω στην φόρμα του Ε1, με ρωτάει για επιβεβαίωση των στοιχείων μου. Πάω να συμπληρώσω τα στοιχεία της συζύγου, και μου βγάζει μήνυμα να πάω στην ΔΟΥ.. Το ερώτημα λοιπόν, έχει ως εξής.. Πρέπει να πάω στη ΔΟΥ να ενημερώσω? Αφού το ίδιο το gsis με δείχνει παντρεμένο.. και αφού η δήλωση αφορά σε έσοδα του έτους 2019, που ήμουν ανύπαντρος... από την άλλη, έχω σύζυγο πλέον.. να τα αφήσω κενά τα στοιχεία της? Λογιστές και φρεσκοπαντρεμένοι τα φώτα σας.. Αφού το 2020 παντρέυτηκες,γιατί συμπληρώνεις τα στοιχεία αυτα στη δήλωση του 2019????
johnieXoX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε Αφού το 2020 παντρέυτηκες,γιατί συμπληρώνεις τα στοιχεία αυτα στη δήλωση του 2019???? ναι, έχει μια λογική να μη τα βάλω και να αφήσω κενά τα πεδία.. αλλά σε αυτόν τον πίνακα ζητάει επιβεβαίωση όλων των στοιχείων μου.. διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας κ.α... δηλαδή αν το 2019 είχα ένα κινητό ή ένα email που δε χρησιμοποιώ πλέον, να μη τα αλλάξω σε αυτά που ισχύουν?
nikolas_kriti Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, johnieXoX είπε ναι, έχει μια λογική να μη τα βάλω και να αφήσω κενά τα πεδία.. αλλά σε αυτόν τον πίνακα ζητάει επιβεβαίωση όλων των στοιχείων μου.. διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας κ.α... δηλαδή αν το 2019 είχα ένα κινητό ή ένα email που δε χρησιμοποιώ πλέον, να μη τα αλλάξω σε αυτά που ισχύουν? Δεν αλλάζουν έτσι αυτά!! Κενά αφήνεις τα στοιχεια της συζυγου!
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, johnieXoX είπε Παιδιά θα ήθελα να φώτα σας.. Παντρεύτηκα τον Γενάρη. Πάω να κάνω τη φορολογική μου δήλωση. Μπαίνω gsis, τα στοιχεία μου στο μητρώο έχουν ενημερωθεί πλέον και με εμφανίζουν παντρεμένο. Το ίδιο και στη σύζυγο. (είμαστε και πολύ μπροστά σα χώρα! ενημερώθηκαν χωρίς να πάω στην εφορία! B-) ) Πάω να συμπληρώσω το Ε1. Πριν μπω στην φόρμα του Ε1, με ρωτάει για επιβεβαίωση των στοιχείων μου. Πάω να συμπληρώσω τα στοιχεία της συζύγου, και μου βγάζει μήνυμα να πάω στην ΔΟΥ.. Το ερώτημα λοιπόν, έχει ως εξής.. Πρέπει να πάω στη ΔΟΥ να ενημερώσω? Αφού το ίδιο το gsis με δείχνει παντρεμένο.. και αφού η δήλωση αφορά σε έσοδα του έτους 2019, που ήμουν ανύπαντρος... από την άλλη, έχω σύζυγο πλέον.. να τα αφήσω κενά τα στοιχεία της? Λογιστές και φρεσκοπαντρεμένοι τα φώτα σας.. Η δήλωση που κάνεις τώρα αφορά τα του 2019, και εφόσον το 2019 δεν ήσουν παντρεμένος ΔΕΝ θα βάλεις τα στοιχεία της γυναίκας σου. 1
johnieXoX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Και που λέτε, πήραμε (πήρα) τον μπούλο B-) επιλέγω επιβεβαίωση των στοιχείων για να προχωρήσω στη συμπλήρωση της δήλωσης, και τσσουυυυυππ.. "Δεν μπορείτε να κάνετε επιβεβαίωση στοιχείων, υπάρχει έγγαμη σχέση στο μητρώο, πρέπει να προσθέσετε την σύζυγο" Οπότε, αύριο τηλέφωνο στη ΓΓΠΣ για να μου βρουν λύση. υ.γ. να τους κάνω μύνηση που αναφέρουν "την σύζυγο"? πως βγάζουν συμπέρασμα πως είναι η σύζυγος? μπορεί να είμαι ομοφυλόφιλος.. μπορεί να είναι non binary άτομο
ManFromEarth Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, johnieXoX είπε Και που λέτε, πήραμε (πήρα) τον μπούλο B-) επιλέγω επιβεβαίωση των στοιχείων για να προχωρήσω στη συμπλήρωση της δήλωσης, και τσσουυυυυππ.. "Δεν μπορείτε να κάνετε επιβεβαίωση στοιχείων, υπάρχει έγγαμη σχέση στο μητρώο, πρέπει να προσθέσετε την σύζυγο" Οπότε, αύριο τηλέφωνο στη ΓΓΠΣ για να μου βρουν λύση. υ.γ. να τους κάνω μύνηση που αναφέρουν "την σύζυγο"? πως βγάζουν συμπέρασμα πως είναι η σύζυγος? μπορεί να είμαι ομοφυλόφιλος.. μπορεί να είναι non binary άτομο Προφανώς έχεις δηλώσει στο μητρώο ότι είναι θυληκια. Αν είχες δηλώσει non binary θα σου έβγαζε το κατάλληλο μήνυμα
johnieXoX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 17 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Προφανώς έχεις δηλώσει στο μητρώο ότι είναι θυληκια. Αν είχες δηλώσει non binary θα σου έβγαζε το κατάλληλο μήνυμα Εγώ δε δήλωσα τίποτα! Μόνο ότι ανατομικά είναι θηλυκιά.. Χώρια που έχουμε εξελιχθεί σα κράτος και δε χρειάζεται να ενημερώσεις την εφορία.. ενημερώνεται αυτόματα από το δήμο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα