therock Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Κατα καιρους δεχομαι τετοιες κλησεις, αλλα απο τη περασμενη βδομαδα το κακο εχει παραγινει. Καθε μερα και κληση απο διαφορετικο νουμερο, μπλοκαρω το εναν παιρνει απο αλλο. Γκοογκλαρω τον αιρθμο και βγαινουν οτι ειναι ολοι ενοχλητικοι που δε μιλανε Το θεμα ειναι πως ειναι επαγγελματικο το νουμερο μου, και δε μπορω να ξερω αν ειναι τετοιος αριθμος η καποιος πελατης που δεν εχω τον αριθμο του.. Απο οτι εχω γκοογκλαρει αλλα παρομοια μηνυματα, λενε να κανεις αιτημα στον παροχο ναα σε γραψει στο μητρωο 11. Μακαρι να ειναι τοσο απλο. Παντως με truecaller που ειχα στο παρελθον δε μπορω να πω οτι εσωσε και πολυ τη κατασταση
hp8 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, therock είπε Spoiler Κατα καιρους δεχομαι τετοιες κλησεις, αλλα απο τη περασμενη βδομαδα το κακο εχει παραγινει. Καθε μερα και κληση απο διαφορετικο νουμερο, μπλοκαρω το εναν παιρνει απο αλλο. Γκοογκλαρω τον αιρθμο και βγαινουν οτι ειναι ολοι ενοχλητικοι που δε μιλανε Το θεμα ειναι πως ειναι επαγγελματικο το νουμερο μου, και δε μπορω να ξερω αν ειναι τετοιος αριθμος η καποιος πελατης που δεν εχω τον αριθμο του.. Απο οτι εχω γκοογκλαρει αλλα παρομοια μηνυματα, λενε να κανεις αιτημα στον παροχο ναα σε γραψει στο μητρωο 11. Μακαρι να ειναι τοσο απλο. Παντως με truecaller που ειχα στο παρελθον δε μπορω να πω οτι εσωσε και πολυ τη κατασταση εμείς πως και που μπορούμε να βοηθήσουμε ? δεν μας λες
mants118 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, hp8 είπε εμείς πως και που μπορούμε να βοηθήσουμε ? δεν μας λες αναγκαστικά θα πρέπει να απαντάς σε όποιο νούμερο σου τηλ και μετά να το βάζεις στη μαύρη λίστα της συσκευής σου.
hp8 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, mants118 είπε αναγκαστικά θα πρέπει να απαντάς σε όποιο νούμερο σου τηλ και μετά να το βάζεις στη μαύρη λίστα της συσκευής σου. εμένα γιατί μου το λες ? Δεν έχω εγώ το πρόβλημα
mants118 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, hp8 είπε εμένα γιατί μου το λες ? Δεν έχω εγώ το πρόβλημα λάθος επισήμανση!!!! χεχεχε!!!
therock Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Κατεγραψα το προβλημα και ειπα μηπως καποιος το εχει αντιμετωπισει και ειχε αλλο τροπος διαχειρισης
zx1234r Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μπορείς να ζητήσεις απο τον πάροχο να μπεις στο μητρώο 11. Κάτι θα σταματήσει αλλά θα έχεις πάλι κάποιες ενοχλήσεις σίγουρα.
therock Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Αυτο εκανα μολις τωρα. Να δουμε απο δω και στο εξης πως θα συνεχισει το θεμα με τους ενοχλητικους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα