Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από ψάξιμο και συγκρίσεις επί συγκρίσεων, εκεί που καταλήγω ότι ναι αυτή θα πάρω, εκεί είναι που διαβάζω κάτι αρνητικό.

Οπότε, θα ήθελα την βοήθεια σας για επιλογή x570 motherboard που θα έχει πάνω της τον 3900x. 

Η λίστα με αυτές που έχω καταλήξει, αλλά φυσικά μπορείτε να προτείνετε εκτός από αυτήν την λίστα:

• Asus TUF Gaming X570-Plus (WI-FI) : Δεν θα ήθελα να πήγαινα σε LAN της Realtek ξανά
  • Asus Rog Strix X570-F Gaming : Διαβάζω για εκνευριστικό ήχο στα fans
  • Gigabyte Aorus X570 Ultra (rev. 1.0) : Δεν θα πω ψέματα, δεν έχω καλή εμπειρία από Gigabyte ανά τα χρόνια, με φοβίζει να ξαναπάω σε αυτήν. Επίσης γίνεται λόγος για όχι τόσο καλό software

Γενικά διαβάζω για περίεργους και εκνευριστικούς ήχους στα fans στις x570 και θα ήθελα να το αποφύγω αυτό φυσικά.

Φυσικά το ψάξιμο συνεχίζεται, αλλά το ένα αρνητικό feedback το στέλνει στο άλλο και δεν με βλέπω να καταλήγω πουθενά. 

Επεξ/σία από valkon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, valkon είπε

Μετά από ψάξιμο και συγκρίσεις επί συγκρίσεων, εκεί που καταλήγω ότι ναι αυτή θα πάρω, εκεί είναι που διαβάζω κάτι αρνητικό.

Οπότε, θα ήθελα την βοήθεια σας για επιλογή x570 motherboard που θα έχει πάνω της τον 3900x. 

Η λίστα με αυτές που έχω καταλήξει, αλλά φυσικά μπορείτε να προτείνετε εκτός από αυτήν την λίστα:

• Asus TUF Gaming X570-Plus (WI-FI) : Δεν θα ήθελα να πήγαινα σε LAN της Realtek ξανά
  • Asus Rog Strix X570-F Gaming : Διαβάζω για εκνευριστικό ήχο στα fans
  • Gigabyte Aorus X570 Ultra (rev. 1.0) : Δεν θα πω ψέματα, δεν έχω καλή εμπειρία από Gigabyte ανά τα χρόνια, με φοβίζει να ξαναπάω σε αυτήν. Επίσης γίνεται λόγος για όχι τόσο καλό software

Γενικά διαβάζω για περίεργους και εκνευριστικούς ήχους στα fans στις x570 και θα ήθελα να το αποφύγω αυτό φυσικά.

Φυσικά το ψάξιμο συνεχίζεται, αλλά το ένα αρνητικό feedback το στέλνει στο άλλο και δεν με βλέπω να καταλήγω πουθενά. 

1) Χρήση ?

2) Το βιάζεσαι?

Αν δεν το βιάζεσαι περίμενε τις 2 tomahawk σε b550 και x570. Και οι 2 παίρνουν το scalp στον ανταγωνισμό... 

Αν το βιάζεσαι, αλλάζει το πράμα, και εξαρτάται απο το 1ο ερώτημα... 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, leros2004 είπε

1) Χρήση ?

2) Το βιάζεσαι?

Αν δεν το βιάζεσαι περίμενε τις 2 tomahawk σε b550 και x570. Και οι 2 παίρνουν το scalp στον ανταγωνισμό... 

Αν το βιάζεσαι, αλλάζει το πράμα, και εξαρτάται απο το 1ο ερώτημα... 

Αν είναι να έρθει tomahawk, ναι καλό θα ήταν να την περιμένω. Καμιά ιδέα για το πότε θα έρθει; 

Γιατί μετά ξέρεις πως πάει το πράγμα, αν πάμε για Σεπτέμβρη - Οκτώβρη, τότε πάμε και στους ryzen 4000😁

Χρήση: VMs , dockers και τα συναφή. Πάω για build 6-7 χρόνων να σου πω την αλήθεια, όπως πήγα στον i7 860 και τώρα πλέον δεν μπορεί πολλά, ή μάλλον δεν μπορεί αυτά που θέλω πλέον χωρίς να συμβιβάζομαι.

Επεξ/σία από valkon
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω την x570 Aorus Master με 3900x. Ενώ είναι πολύ καλή μητρική γενικά, τελευταία μου έβγαλε προβλήματα (https://hardforum.com/threads/gigabyte-x570-aorus-master-wont-power-on-temporary-solution.1993194/) Φαντάζομαι μια από τα ίδια θα είναι και η Ultra.

Ο ξάδερφός μου έχει την TUF gaming και δεν έιχε κανένα πρόβλημα προς το παρών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά έχω την Asus Crosshair VIII Hero, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ανεμιστήρα της μητρικής, και γενικά είναι απροβλημάτιστη από την πρώτη ημέρα που την πήρα. Για μένα κοιτάς είτε για ROG Strix Χ570 F είτε για MSI Tomahawk X570. Τώρα πότε κυκλοφορεί η τελευταία δεν γνωρίζω, μπορείς όμως να στείλεις να ρωτήσεις και στο caseking μήπως έχουν κάποια ημερομηνία.

Επεξ/σία από KrisDs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...