Προς το περιεχόμενο

Linux setup problems

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά χτές ξενέρωσα τη ζωή μου με τα Linux mandrake.

Δεν μπορούσα να κάνω setup!

Στα 9.2 κανονικά και εκεί που έλεγε starting setup on a second stage/installing on a second stage κόλλαγε!

Στα δε 10.0 official έλεγε συνέχεια diasable irq18# και μετά από λίγο κόλλαγε!

Πήγα στα bios για να δώ μέπως φταίει καμιά ρύμιση για τα irq, τίποτα!

Μπορεί να φταίνε τα iso ή η εγγραφή, δεν ξέρω.Σάμπως η μόνη σωτηρία είναι mac....

Βοήθειαααααααααααα :twisted:

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις text-mode install (δε θυμάμαι πως γίνεται, έχω καιρό να περάσω Mandrake). Όσο για τα ISO, καλά θα κάνεις πριν τα κάψεις σε CD να ελέγχεις τα MD5 sums και μετά την εγγραφή να κάνεις και ένα verify ;).

Δημοσ.

Αυτά τα αρχεία περιέχουν τα md5 checksums των αυθεντικών iso images και χρησιμοποιούνται για να ελέγξεις κατά πόσον αυτό που κατέβασες είναι πιστό αντίγραφο του iso image που υπάρχει στο server. Αφού λοιπόν κατεβάσεις κάποιο iso image, υπολογίζεις το md5 sum του με αυτό το προγραμματάκι και το συγκρίνεις με αυτό που γράφει το .md5 αρχείο. Αν τα δύο checksums είναι ίδια, τότε το iso που κατέβασες είναι σωστό.

Δημοσ.

Κάνε disable στο BIOS το ACPI και κάνε disable το power management. Αν έχεις giga-byte, το ACPI θα στο λέει σαν APIC

Το πρόβλημά σου δημιουργείται από κάποια κάρτα (συνήθως είναι NIC) η οποία μπαίνει σε stand by και μετά δεν ξεκολλάει με τίποτα. Κάνε αυτά. Αν δεν σου πιάσει πές μου να κατεβάσω καμιά άλλη ιδέα..Επίσης πές τι σύστημα έχεις. To Mandrake 10 το κατέβασα και γώ, μου κανε τα ίδια αλλά μόλις έκανα τα παραπάνω έστρωσε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...