Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή το προηγούμενο έκλεισε ανοίγω αυτό ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ένα σημείο αναφοράς. Δύο βασικά νέα από όσα έχω διαβάσει αυτές τις ημέρες. Αρχικά αγγίζουν πλέον τους 37 χιλιάδες οι φοιτητές του UoPeople και δεύτερον που αφορά και Έλληνες φοιτητές είναι το γεγονός πως πλέον παρέχονται υποτροφίες για το M.Ed και σε φοιτητές από Ελλάδα!

Πρόσεξα οτι πρόσφατα άλλαξαν τα κριτήρια για τις χώρες καταγωγής και πλέον αίτηση για υποτροφία μπορούν να κάνουν φοιτητές από όλο το κόσμο!

https://www.uopeople.edu/programs/ed/degrees/master-of-education-med/

https://www.ibo.org/professional-development/which-type-of-training-is-right-for-me/university-of-the-people/ib-scholarships/

https://www.ibo.org/contentassets/bcc4f2ebeea14deebf10975de7d85757/scholarship-terms-and-conditions_final_6.15.20.pdf

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει δυο μηνες τώρα που η διαφήμιση του συγκεκριμένου πανεπιστημίου μου εμφανιζεται σε όλα τα σαιτ που μπαινω. Τεσπα αυτο που νομίζω οτι πρέπει να πεις στους ενδιαφερόμενους είναι οτι δεν αναγνωριζεται απο το ΔΟΑΤΑΠ, και μετα δωσε ολες τις αλλες πληροφορίες

Επεξ/σία από velociraptoras
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναφορικά με την αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ να σημειώσω οτι προς το παρόν δεν έχει υπάρξει απόφοιτος (νομίζω) που να κάνει αίτηση οπότε θα γνωρίζουμε αν αναγνωρίζεται σε λίγο καιρό που θα υπάρχουν οι πρώτοι απόφοιτοι. Εξάλλου το ΔΟΑΤΑΠ αφορά μια μικρή μερίδα του δυναμικού στο οποίο στοχεύει το UoPeople (ήδη εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα που θέλουν ένα πτυχίο για να χτυπήσουν καλύτερη θέση στην εταιρεία τους, μη ρυθμιζόμενα επαγγέλματα για τα οποία η αναγνώριση είναι αδιάφορη κτλ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

44 λεπτά πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε

Αναφορικά με την αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ να σημειώσω οτι προς το παρόν δεν έχει υπάρξει απόφοιτος (νομίζω) που να κάνει αίτηση οπότε θα γνωρίζουμε αν αναγνωρίζεται σε λίγο καιρό που θα υπάρχουν οι πρώτοι απόφοιτοι.

Αφού σε λίγο καιρό θα υπάρχουν οι πρώτοι απόφοιτοι, πως να έχει υπάρξει ήδη απόφοιτος που να έχει κάνει αίτηση? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το αναφέρω γιατί στο UoPeople υπάρχει δυνατότητα κάποιος που διατηρεί μεγάλους βαθμούς να τελειώσει σημαντικά νωρίτερα. Πχ στα 2 χρόνια για το μπάτσελορ, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν έχει υπάρξει κάποιος απόφοιτος ήδη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...