Προς το περιεχόμενο

Ταμειακή μηχανή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην κοινότητα του insomnia!

Θα ήθελα τα φώτα σας καθώς αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με την ταμειακή. Σε λίγο καιρό θα είναι υποχρεωτική η σύνδεση της με το taxis, μίλησα με τον άνθρωπο από τον οποίο την έχω αγοράσει και μου είπε ότι γίνεται αλλά πρέπει να του την δώσω για λίγες ώρες καθώς πρέπει να την κάνει "αναβάθμιση" και να μου την κάνει αυτός. Η αναβάθμιση αυτή κοστίζει 70 ευρώ. Ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει, εάν μπορώ να την κάνω κάπως μόνος μου. Η μηχανή έχει θύρα ethernet αλλά μου λέει ότι πρέπει να αλλάξει κάτι πράγματα αυτός. Η ταμειακή μηχανή είναι η datecs ctr 100. Ευχαριστώ πολύ!

Υ.Γ Συγγνώμη εάν είναι σε λάθος κατηγορία απλά επειδή εδώ είναι για συνδέσεις ADSL θεώρησα ότι είναι εντάξει εδώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην εταιρεια αν δεις εχει καποια αρχεια για αναβαθμιση, βαβαια εδω αλλάζουν τα ανοματα για να μην μπορείς να τις βρεις, μπορει να αλλαζουν και το λογισμικό.

Τωρα να ξερεις οι ταμειακες ειναι κλειδωμένες και αν (δεν ξερω) γινει κατι κατα την αναβάθμιση τα προστιμα πανε σύννεφο, αν δεν εχεις το χαρτί απο τον αντιπρόσωπο

http://www.datecs.bg/en/products/163

Μπορεί να χρειάζεται να σπάσει η μολυβδοσφραγίδα και να γραφτεί στο βιβλίο της.Αυτά  δεν τα κάνεις μονος σου αλλά θέλει εξουσιοδοτημένο τεχνικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...