Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mmmpii είπε

Μπορείς πάντα απλά να απαντήσεις με τρόπο πολιτισμένο, αλλά επειδή τα ξέρω τα μαθηματικά μου, ενα πρόβλημα μετάδοσης μηνύματος στην πλειοψηφία των περιπτώσεων πηγάζει απ’τον πομπό.

Πολιτισμένα απάντησα. Μου γράφεις ότι φοβάμαι την νεροποντή και άλλα τέτοια άσχετα. Έγραψα ότι έχω ολόκληρη λίστα γιατί τα αντιπαθώ,  έγραψα για ένα συμβάν με το αυτοκίνητο βουτηγμενο ως την μέση στο νερό.  Έχω πτυχίο ηλεκτρονικού και άδεια ηλεκτρολογου, δεν φοβάμαι τα ηλεκτρικά,  γνωρίζω τις αδυναμίες τους. 

Ηλεκτρικά κινούμενα οχήματα υπάρχουν εδώ και 70 χρόνια,  δεν είναι κάτι καινούργιο. Το όλο παραμύθι με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ξεκίνησε την εποχή που είχαν πέσει κατακόρυφα οι πωλήσεις των αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα νήματα τα κινούν οι ισχυροί, οι βιομηχανίες. Μην πιστεύετε ότι σας πλασάρουν,  δεν γίνεται για οικολογικους λόγους αυτό. Χειρότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον θα έχουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε αυτή την μορφή. Πρέπει οι αυτοκινητόβιομηχανίες να πουλάνε αυτοκίνητα με ημερομηνία λήξης και πανάκριβη συντήρηση. 

• Like 1
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Πολιτισμένα απάντησα. Μου γράφεις ότι φοβάμαι την νεροποντή και άλλα τέτοια άσχετα. Έγραψα ότι έχω ολόκληρη λίστα γιατί τα αντιπαθώ,  έγραψα για ένα συμβάν με το αυτοκίνητο βουτηγμενο ως την μέση στο νερό.  Έχω πτυχίο ηλεκτρονικού και άδεια ηλεκτρολογου, δεν φοβάμαι τα ηλεκτρικά,  γνωρίζω τις αδυναμίες τους. 

Ηλεκτρικά κινούμενα οχήματα υπάρχουν εδώ και 70 χρόνια,  δεν είναι κάτι καινούργιο. Το όλο παραμύθι με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ξεκίνησε την εποχή που είχαν πέσει κατακόρυφα οι πωλήσεις των αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα νήματα τα κινούν οι ισχυροί, οι βιομηχανίες. Μην πιστεύετε ότι σας πλασάρουν,  δεν γίνεται για οικολογικους λόγους αυτό. Χειρότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον θα έχουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε αυτή την μορφή. Πρέπει οι αυτοκινητόβιομηχανίες να πουλάνε αυτοκίνητα με ημερομηνία λήξης και πανάκριβη συντήρηση. 

Το μόνο που ανέφερες ήταν η ιστορία σου, επομένως οι ερωτήσεις που έκανα ήταν συμβατές με την ιστορία σου. Πως να ξέρω εγώ τη λίστα σου; Τα υπόλοιπα που λες δεν έχουν σχέση, είτε είναι σωστα είτε όχι,είναι προσωπικές σου απόψεις. Δεν απάντησες πολιτισμένα, προσπάθησες να προσβάλλεις.

Δημοσ.

Το κράτος μου επιδοτεί τα 2000€ σε ενα ηλεκτρικό όχημα 15000€. Που θα τα βρω τα 13000€ μου λέτε? Με βλέπω να ζητάω επιδότηση για xiaomi escooter.

Δημοσ.

Εδώ φυσικά από καμία εταιρία ούτε μια επένδυση αφού η χώρα μας λόγω φορολογίας, διαπλοκής κι άλλους λόγους που ξέρετε δεν συμφέρει να έρθουν να χάσουν τα λεφτά τους...τελικά κάποτε είχαμε ιδέες και μυαλά με το πρώτο ελληνικό ηλεκτρικό ΙΧ αλλά το κράτος έδειξε τότε το απάνθρωπο και λυσσαλέο πρόσωπό του...για αυτό όλα τα μυαλά έφυγαν στο εξωτερικό εξάλλου...

• Like 1
Δημοσ.

μόλις τους μπήκε σφήνα ο Elon αμέσως να απαντήσουν , αλλά μάλλον την σούπα τους την χάλασε λόγο Giga Battery ... βαλεποντας και κάνοντας 

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 1/7/2020 στις 8:31 ΜΜ, Βασίλης_29 είπε

Αυτά βαρέθηκα να τα διαβάζω από το 2010. Κάνε μποϋκοτάζ εσύ στα γερμανικά προϊόντα και μετά όταν δεν θα πατήσει γερμανός σε ελληνικό νησί και ξενοδοχείο πήγαινε να τους παρακαλάς. Επίσης, όσο και να θες να αποφύγεις γερμανικά προϊόντα σε διάφορους τομείς δεν το γλιτώνεις λόγω καλής ποιότητας και περιορισμένων εναλλακτικών επιλογών. 

Κάτσε να πληρώνεις 100 ευρώ το μήνα για βενζίνη και σε λίγο αυξημένα τέλη κυκλοφορίας. 

https://tr.sputniknews.com/avrupa/202007041042386949-yunan-isletmeciler-turk-turistleri-cok-ozledik-salatayla-karnini-doyuran-almanlar-gibi-degiller/

Τα λέγαμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τεράστια παραγωγή της Γερμανίας ,φέρνει ανατίμηση στο ευρώ,  αυτό σημαίνει ότι ένα άλλο ευρωπαϊκό κράτος που θα θελήσει να βγει στις εξαγωγές,  και δεν έχει υποτίμηση στο νόμισμα της για να μπει στους ρυθμούς προσφοράς-ζήτησης  , θα αποτύχει στις εξαγωγές,  έτσι αναλαμβάνει την πρωτοκαθεδρία η Γερμανία στον τομέα εξαγωγών με όφελος μόνο για το γερμανικό κράτος. Η νομισματική πολιτική ευρώ,  είναι ατελές. 

Καλό θα ήταν να συζητηθεί εκ νέου η νομισματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επεξ/σία από trelopaido13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...