Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 44 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Αυτά βαρέθηκα να τα διαβάζω από το 2010. Κάνε μποϋκοτάζ εσύ στα γερμανικά προϊόντα και μετά όταν δεν θα πατήσει γερμανός σε ελληνικό νησί και ξενοδοχείο πήγαινε να τους παρακαλάς. Επίσης, όσο και να θες να αποφύγεις γερμανικά προϊόντα σε διάφορους τομείς δεν το γλιτώνεις λόγω καλής ποιότητας και περιορισμένων εναλλακτικών επιλογών. Αφού βαρέθηκες να τα διαβάζεις, μην τα διαβάζεις. Μακάρι να μην ξαναπατήσει Γερμανός. 1000 φορές οι Τούρκοι, οι Λιβανέζοι, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί. Είναι υπεύθυνοι για όλα τα καλά των τελευταίων 100 χρόνων. Δυστυχώς έχουμε γίνει προτεκτοράτο τους, και όχι μόνο εμείς. Καλά τα έλεγε ο Τσόρτσιλ
panoskatos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δεν τα γουστάρω τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και έχω ολόκληρη λίστα για να δικαιολογήσω την αντιπάθεια μου. Θα μοιραστώ μαζί σας ένα πραγματικό γεγονός που μου συνέβη πριν λίγα χρόνια. Ένα βράδυ οδηγούσα σε δασική περιοχή, άρχισε να βρέχει πολύ απότομα και σε ελάχιστο χρόνο βρέθηκα μάρτυρας της πιο δυνατής νεροποντής των τελευταίων 80 χρόνων ( το έμαθα μετέπειτα) πραγματικά παιδιά το μόνο που έβλεπα ήταν στο μισό μέτρο την λευκή γραμμή στο πλάι του δρόμου. Ο δρόμος κατηφοριζε και ξαφνικά με παρέσυρε χείμαρρος ( αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να φανταστείς πως είναι ) για καλή μου τύχη το αυτοκίνητο σταμάτησε σε έναν κορμό δέντρου, το νερό είχε φτάσει στο ύψος της χειρολαβης στην πόρτα, ευτυχώς πρόλαβα και κατέβασα το παράθυρο γιατί την ίδια στιγμή το αυτοκίνητο έσβησε, βγήκα από το παράθυρο γιατί δεν ήξερα αν το αυτοκίνητο θα παρέμεινε σταματημένο λόγο του κορμού. Πήρα την αστυνομία και την οδική και μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να έρθουν στο σημείο που βρισκόμουν! Τέλος πάντων για να μην τα πολύ λέω η καταιγίδα σταμάτησε, μετά από λίγη ώρα τα νερά υποχώρησαν και το αυτοκίνητο πήρε μπροστά. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο βουτηγμένοι μέσα στο νερό! 3 1
mmmpii Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, panoskatos είπε Δεν τα γουστάρω τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και έχω ολόκληρη λίστα για να δικαιολογήσω την αντιπάθεια μου. Θα μοιραστώ μαζί σας ένα πραγματικό γεγονός που μου συνέβη πριν λίγα χρόνια. Ένα βράδυ οδηγούσα σε δασική περιοχή, άρχισε να βρέχει πολύ απότομα και σε ελάχιστο χρόνο βρέθηκα μάρτυρας της πιο δυνατής νεροποντής των τελευταίων 80 χρόνων ( το έμαθα μετέπειτα) πραγματικά παιδιά το μόνο που έβλεπα ήταν στο μισό μέτρο την λευκή γραμμή στο πλάι του δρόμου. Ο δρόμος κατηφοριζε και ξαφνικά με παρέσυρε χείμαρρος ( αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να φανταστείς πως είναι ) για καλή μου τύχη το αυτοκίνητο σταμάτησε σε έναν κορμό δέντρου, το νερό είχε φτάσει στο ύψος της χειρολαβης στην πόρτα, ευτυχώς πρόλαβα και κατέβασα το παράθυρο γιατί την ίδια στιγμή το αυτοκίνητο έσβησε, βγήκα από το παράθυρο γιατί δεν ήξερα αν το αυτοκίνητο θα παρέμεινε σταματημένο λόγο του κορμού. Πήρα την αστυνομία και την οδική και μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να έρθουν στο σημείο που βρισκόμουν! Τέλος πάντων για να μην τα πολύ λέω η καταιγίδα σταμάτησε, μετά από λίγη ώρα τα νερά υποχώρησαν και το αυτοκίνητο πήρε μπροστά. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο βουτηγμένοι μέσα στο νερό! Ένα απλό google search, θα σου λύσει αυτές τις απορίες, αλλά από περιέργεια τι φοβάσαι ότι μπορεί να συμβεί? Να ανατιναχτεί το αμάξι? Να περάσει το ρεύμα και να πάθεις ηλεκτροπληξία? Δηλαδή αυτές οι ακραίες περιπτώσεις ( να υπάρχει πολύ νερό στο δρόμο ή νεροποντή ), δεν έχουν προβλεφθεί πριν το αμάξι βγει στο δρόμο? Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από mmmpii 1
hyperspaced Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Volkswagen ID.3. To πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα χρειάζεται και κάρτα καυσαερίων από το ΚΤΕΟ. Κατά τα λοιπά, το μέλλον είναι στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Τώρα με την επιδότηση, τα μηδενικά τέλη και την απαλλαγή από το τεκμήριο κάτι πάει να γίνει....
Ghost.Dog Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Κυκλοφορουν ακόμα αυτοί. Δεν εφαγαν μισο τρις προστιμο κάπως πρόσφατα ? Η Αγγέλα καλά, τα παιδιά? Κυρα-Αγγέλα, με τους Ελληνες σερβιτοράκια, είσαι ευχαριστημένη ρε παιδί μου? Ή μας πέφτει πολύ ξερω γω. Μηπως θες τιποτα καθαριστες βοθρων ας πουμε με 90 ευρώ μικτό. Μμμ? *** ΣΗΜ: Με όλο το Σεβασμό στους Σερβιτόρους και το Επάγγελμά τους, τους τιμώ πολύ, από τις δυσκολότερες και πιο κακοπληρωμένες δουλειές). 1
Superuser3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.carscoops.com/2019/11/vw-chairman-on-turkey-factory-we-wont-build-a-plant-next-to-a-battlefield/amp/ VW Chairman On Turkey Factory: “We Won’t Build A Plant Next To A Battlefield” Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από Superuser3
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Συγνώμη, αλλά εμάς (και το Insomnia) τι μας νοιάζει; Να πω να ήταν στην Ελλάδα....
Fubar.gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, Cell_7 είπε Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχει ΠΟΛΥ λιγότερα αντικείμενα που φθείρονται, κάνοντας τα πολύ πιο ανθεκτικά στον χρόνο από θέμα σέρβις. Δύο σχόλια, τροφή για σκέψη: 1) Οι πολλαπλασιαστές που προαναφέρθηκαν, είναι ηλεκτρονικά εξαρτήματα χωρίς κινούμενα μέρη 2) Η τηλεόραση μου δέν χρειάζεται αλλαγές λαδιών, ούτε την πάω καθε χρόνο στο σέρβις για έλεγχο. Παρόλα αυτά, μία μέρα εντελώς ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε Αφού βαρέθηκες να τα διαβάζεις, μην τα διαβάζεις. Μακάρι να μην ξαναπατήσει Γερμανός. 1000 φορές οι Τούρκοι, οι Λιβανέζοι, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί. Είναι υπεύθυνοι για όλα τα καλά των τελευταίων 100 χρόνων. Δυστυχώς έχουμε γίνει προτεκτοράτο τους, και όχι μόνο εμείς. Καλά τα έλεγε ο Τσόρτσιλ Μπα τι μας λέτε καλέ. Εσείς φρόντιστε να μην αναπαράγετε καραμέλες. Αν γουστάρεις Τούρκους πήγαινε να ζήσεις στην Τουρκία. Υπεύθυνοι για όλα τα κακά των τελευταίων 100 χρόνων είμαστε εμείς, δεν μας φταίει κανένας ξένος για τα χάλια μας. Πόλεμοι και σφαγές εχουν υποστεί όλες οι χώρες του πλανήτη σχεδόν. Εμείς δεν κοιταξαμε να αναπτύξουμε την χωρα μας και να προχωρήσουμε όπως άλλες οπότε θα πληρώσουμε τις συνέπειες. 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 36 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Μπα τι μας λέτε καλέ. Εσείς φρόντιστε να μην αναπαράγετε καραμέλες. Αν γουστάρεις Τούρκους πήγαινε να ζήσεις στην Τουρκία. Υπεύθυνοι για όλα τα κακά των τελευταίων 100 χρόνων είμαστε εμείς, δεν μας φταίει κανένας ξένος για τα χάλια μας. Πόλεμοι και σφαγές εχουν υποστεί όλες οι χώρες του πλανήτη σχεδόν. Εμείς δεν κοιταξαμε να αναπτύξουμε την χωρα μας και να προχωρήσουμε όπως άλλες οπότε θα πληρώσουμε τις συνέπειες. Εσύ που γουστάρεις Γερμανούς αυτούς που κάνανε σαπούνια και πειράματα με παιδοφιλους γιατί δεν πας στη Γερμανία;
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Εσύ που γουστάρεις Γερμανούς αυτούς που κάνανε σαπούνια και πειράματα με παιδοφιλους γιατί δεν πας στη Γερμανία; Σε όλες τις χώρες έχουν γίνει αυτά που λες λιγότερο ή περισσότερο, οι Γερμανοί έχουν αποκηρύξει τον ναζισμο. Εσύ έχεις περισσότερο ανάγκη την Γερμανία πάρα αυτή εσένα που και ολικό μποϋκοτάζ να κάνεις χεστηκε η φοράδα στο αλώνι, ας είχαμε φροντίσει να παράγουμε και να έχουμε προϊόντα για την χώρα μας. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Σε όλες τις χώρες έχουν γίνει αυτά που λες λιγότερο ή περισσότερο, οι Γερμανοί έχουν αποκηρύξει τον ναζισμο. Εσύ έχεις περισσότερο ανάγκη την Γερμανία πάρα αυτή εσένα που και ολικό μποϋκοτάζ να κάνεις χεστηκε η φοράδα στο αλώνι, ας είχαμε φροντίσει να παράγουμε και να έχουμε προϊόντα για την χώρα μας. Οι Γερμανοί έχουν αποκηρύξει το ναζισμό και όταν τους πας την κουβέντα εκεί απαντάνε "Μα οι Εβραίοι είχαν τόσα λεφτά"
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Οι Γερμανοί έχουν αποκηρύξει το ναζισμό και όταν τους πας την κουβέντα εκεί απαντάνε "Μα οι Εβραίοι είχαν τόσα λεφτά" Το κράτος τους έχει αποκυρηξει τον ναζισμο, ο καθε πολίτης λέει τα δικά του. Στην Ολλανδία υπάρχουν κόμματα που υποστηρίζουν την παιδεραστία και τις κτηνοβασιες. Αν δεν θέλει κάποιος μην αγοράζει γερμανικά προϊόντα, δεν θα καταφέρει τίποτα, σε άλλους τομείς έχουν κορυφαία ποιότητα πχ εντομοκτόνα.
panoskatos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, mmmpii είπε Ένα απλό google search, θα σου λύσει αυτές τις απορίες, αλλά από περιέργεια τι φοβάσαι ότι μπορεί να συμβεί? Να ανατιναχτεί το αμάξι? Να περάσει το ρεύμα και να πάθεις ηλεκτροπληξία? Δηλαδή αυτές οι ακραίες περιπτώσεις ( να υπάρχει πολύ νερό στο δρόμο ή νεροποντή ), δεν έχουν προβλεφθεί πριν το αμάξι βγει στο δρόμο? Αν αυτο κατάλαβες απο αυτο που έγραψα άρχισε τα μαθηματικά για να ξυπνήσεις τα εγκεφαλικά σου κύτταρα !
mmmpii Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 22 λεπτά πριν, panoskatos είπε Αν αυτο κατάλαβες απο αυτο που έγραψα άρχισε τα μαθηματικά για να ξυπνήσεις τα εγκεφαλικά σου κύτταρα ! Μπορείς πάντα απλά να απαντήσεις με τρόπο πολιτισμένο, αλλά επειδή τα ξέρω τα μαθηματικά μου, ενα πρόβλημα μετάδοσης μηνύματος στην πλειοψηφία των περιπτώσεων πηγάζει απ’τον πομπό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα