Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, είμαι απόφοιτος πρόσφατα πληροφορικής και ψάχνω να αρχίσω μεταπτυχιακό. Κοιτάω γενικά αλλά επειδή δεν έχω πολύ εμπειρία από μεταπτυχιακά ανησυχώ μην κάνω καμία λάθος επιλογή. Κοιτάω και σε ιδιωτικά πανεπιστήμια αλλά και σε δημοσια μηπως βρω κατι. Το πανεπιστημιο μου εχει μια επιλογη (σχετικο με πληροφορικη) αλλα το μεταπτυχιακο αυτο δεν μου αρεσει και αν παω να το κανω θα ειναι μονο για να πω οτι πηρα εναν ακομα τιτλο. Στην πραγματικοτητα θα ηθελα να κανω μεταπτυχιακο πανω στο μαρκετινγκ αλλα δεν ξερω αν μπορω να βρω κατι εξ αποστασεως εδω στην Ελλαδα η την Κυπρο. Μηπως ξερετε καποιο προγραμμα εξ αποστασεως να το κοιταξω; Επιπλεον να ειναι κατι οικονομικο; Ειδα σε ενα πανεπιστημιο και ζητουσαν 6000 ευρω για ενα μεταπτυχιακο και να πω την αληθεια ειναι πολλα. Ισως αν ηταν 3000-4000 να το συζητουσα αλλα 6000 ειναι πολυ. Μηπως εχετε να προτεινετε κατι οικονομικο; Κυριως εξ αποστασεων  θα ηθελα. Αν εχετε να προτεινετε κατι ειτε γραψτε μου στα comments ειτε στειλτε μου PM, οτι σας βολευει. Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Καλησπέρα, απόφοιτος πληροφορικής και εγώ από το ΠΑΠΕΙ, έκανα ένα μεταπτυχιακό στα δίκτυα στο ΕΚΠΑ, δωρεάν, δεν πλήρωσα κάτι παρά μόνο την εγγραφή (200 ευρώ), κάνοντας παροχή έργου, δηλαδή με το να ασχολείσαι κάποιες ώρες την εβδομάδα με κάτι στο πανεπιστήμιο. Τώρα για τον τομέα, ψάξε το καλά. Και εγώ αποφάσισα να κάνω στα δίκτυα που μου άρεσαν και τελικώς αυτή τη στιγμή δουλεύω 3 χρόνια προγραμματιστής, θεωρώ πως έκανα βλακεία, με την έννοια ότι όπως λες και εσύ έχω απλώς ένα χαρτί, αλλά οκ τουλάχιστον δεν μου κόστισε. Αν θέλεις πληροφορική δες για προγραμματισμό, αν θέλεις οικονομικά ψάξε το. Γενικά δες τι ζητάει η αγορά, ειδικά αν θέλεις να κάτσεις Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...