Edel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 παιδιά καλημέρα, τα φώτα σας αν ξέρετε! Γίνεται το εξής τρελό πράγμα. Θέλω ν ανεβάσω 2 αρχεία στο ίντερνετ, σε γνωστό σάιτ, με το που ξεκινάει το upload όλες οι συσκευές ξεσυνδέονται από το ίντερνετ! Σταματάει να δουλεύει. Κλείνω το παράθυρο της σελίδας upload το internet επανέρχεται στο δευτερόλεπτο. Είναι τρελό αυτό το πράγμα. Δοκίμασα ν ανεβάσω στο google drive, μήπως έφταιγε η σελίδα και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο!
zx1234r Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δεν κάνει καλό qos το ρούτερ σου ή για κάποιο λόγο τα παίζει όταν βλέπει μεγάλο traffic. Όταν λες οτι οι συσκευές ξεσυνδέονται τι εννοείς? Πατάς πχ να ανοίξει κάποια σελίδα και δεν ανοίγει ποτέ ή πέφτει το wifi?
Edel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, zx1234r είπε Δεν κάνει καλό qos το ρούτερ σου ή για κάποιο λόγο τα παίζει όταν βλέπει μεγάλο traffic. Όταν λες οτι οι συσκευές ξεσυνδέονται τι εννοείς? Πατάς πχ να ανοίξει κάποια σελίδα και δεν ανοίγει ποτέ ή πέφτει το wifi? Δεν ανοίγει με τίποτα η σελίδα και στο κινητό πχ δίπλα στο σήμα του wifi βγάζει θαυμαστικό. Με το που κλείσω το παράθυρο του upload τσουπ επανέρχεται σε δέκατα.
zx1234r Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Ναι δεν κάνει σωστό qos το ρούτερ. Μπορείς να συνδέσεις άλλο wifi ρούτερ πάνω σε αυτό και εκεί να συνδέσεις τις συσκευές σουκαι να διαχειρίζεσαι απο εκεί τα wifi σου.
Edel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Άρα αγορά ρουτερ ε? 4 λεπτά πριν, zx1234r είπε Ναι δεν κάνει σωστό qos το ρούτερ. Μπορείς να συνδέσεις άλλο wifi ρούτερ πάνω σε αυτό και εκεί να συνδέσεις τις συσκευές σουκαι να διαχειρίζεσαι απο εκεί τα wifi σου.
zx1234r Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Edel είπε Άρα αγορά ρουτερ ε? Τι ρούτερ έχεις? Δεν χρειάζεται αλλαγή. Αν έχεις του παρόχου, το αφήνεις να δουλεύει σαν μόντεμ και συνδέεις πάνω ένα δικό σου αξιόπιστο ρούτερ.
Edel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Έχω ένα techicolor που μου έδωσε η Wind για vdsl
zx1234r Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Edel είπε Έχω ένα techicolor που μου έδωσε η Wind για vdsl Ε πάρε ένα καλό wifi router και συνέδεσε το πάνω σε αυτό για να διαχειρίζεται τις συνδέσεις σου. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από zx1234r 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα