Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με συνοπτικές διαδικασίες ποιο από τα τρία; https://www.skroutz.gr/comparelists/1705?compare=19913249%2C21845436%2C20786538

Καθημερινή χρήση και για δουλειά και για προπονησουλα. Καφε λουρί αυστηρά σε περίπτωση που έχετε άλλη πρόταση. 

Θα συνδεθεί με συσκευή xiaomi.

Υπόψιν βρίσκω το Huawei 110€ μεταχειρ.

Δημοσ.

Eχω το Honor σε μαύρο με ΧΙΑΟΜΙ Μι ΝΟΤΕ 10 εδώ και 8 μέρες.Το φόρτισα την πρώτη μέρα και τώρα είναι στο 24% με πολύ πείραγμα και όλα ανοιχτά,δεν εχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλος πήρε το Huawei GT 2 και μου είπε πως η μπαταρία κρατάει πάνω απο βδομάδα με όλα ανοιχτά. Δεν το έχω ελέγχει να το σιγουρέψω. Πάντως τα reviews λένε για καλή απόδοση μπαταρίας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Honor είναι κλώνος του Huawei (ίδια μενού κλπ). Εγώ πήρα το Honor και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τέλεια οθόνη και ξεχνάω να το φορτίσω. Πήρα μάλιστα με το καφέ λουράκι και η συσκευασία είχε μέσα και ένα μαύρο πλαστικό έξτρα. Με βόλεψε γιατί τα εναλλάσσεις σε μισό λεπτό και βάζεις όποιο ταιριάζει στην περίσταση. Πχ το μαύρο για άθληση, το καφέ για βόλτα.

Επεξ/σία από panmitz
  • Like 1
Δημοσ.

Απορριπτω λοιπόν το xiaomi και πάω σε ένα από τα άλλα δύο. Σας υπερευχαριστω παιδιά.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 4/7/2020 στις 5:28 ΜΜ, radiohead είπε

Σας ευχαριστώ και πάλι η αγορά έγινε 

IMG_20200704_172803.jpg.e1ff91155ca013e9341f63bd57b9b298.jpg

Δεδομένου ότι είμαι ανάμεσα σε Huawei GT2  και Xiaomi GTR, πως σου φαίνεται μετά από ένα μήνα το ρολόι; Μπαταρία; Οθόνη στον ήλιο;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, temitis είπε

Δεδομένου ότι είμαι ανάμεσα σε Huawei GT2  και Xiaomi GTR, πως σου φαίνεται μετά από ένα μήνα το ρολόι; Μπαταρία; Οθόνη στον ήλιο;

Φαίνεται πολύ καλά στον ήλιο κι επειδή το χρησιμοποιώ και για να απαντάω σε κλήσεις κατά τη διάρκεια της μέρας στο τετραήμερο φορτίζω πριν πέσει κάτω από 30% Πήρα και δύο λουράκια άσπρο μαύρο πέρα από το καφέ μαμά κι έχω βρει την υγεια μου. Για το gtr δεν έχω ιδέα 

Δημοσ.

4ήμερο ε; Είχα συνηθίσει με το amazfit bip που κρατούσε κανα μήνα και ξεχνούσα να το φορτίσω. Αν δεν απαντάς σε κλήσεις πιστεύεις βγάζει τις 2 εβδομάδες που λένε ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, temitis είπε

4ήμερο ε; Είχα συνηθίσει με το amazfit bip που κρατούσε κανα μήνα και ξεχνούσα να το φορτίσω. Αν δεν απαντάς σε κλήσεις πιστεύεις βγάζει τις 2 εβδομάδες που λένε ;

Δύο εβδομάδες με τη δική μου χρήση δύσκολα. Ένα δεκαήμερο πιστεύω αλλά δεν το έχω αφήσει ποτέ κάτω από 35-38% Τέσσερις μέρες εγώ που θέλω να είναι μονιμως πάνω απο 50% σου ξαναλέω λόγω δουλειάς-προπονησης. Κάθε βδομάδα ουσιαστικά ένα μισάωρο φόρτιση με συνεχή χρήση χρειαζεται και είναι και πολύ καλά κατά τη γνώμη μου. Τώρα αν το έχεις μόνο για τσεκαρισμα βήματα και ώρα σίγουρα θα το ξεχνάς. Εξαρτάται λοιπόν από τη λειτουργία και τις ανάγκες σου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το honor το φορτίζω με το powerbank στην ειδική λειτουργία που έχει για τέτοιες συσκευές.Συνήθως γύρω στο 20% το αφήνω να πέσει που είναι λίγο πάνω απο 10 μέρες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...